Vizitator nr. 150 Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 are idee careva de unde a? putea face pe viitor comand? de rame de aluminiu pt tablouri? am c?utat pe gugâl dar f?r? folos. Dac? se consider? reclam?, rog s?-mi da?i numele firmei ?i eventua? ni?te date de contact pe pm. Mul?umesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Noiembrie 12, 2009 Partajează Postat Noiembrie 12, 2009 Re: caut rame aluminiu de curand a achizitionat un tablou (ce sa ii faci, arta cere tribut) problema o am si eu cu rama eu caut o rama traditionala, deci care stie de rame, sa scrie si de alunimiu si clasice multumim forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mosu Postat Noiembrie 12, 2009 Partajează Postat Noiembrie 12, 2009 Re: caut rame aluminiu http://www.steelmet.ro/ cantitatea minima 1 profil, bara succes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat Noiembrie 12, 2009 Partajează Postat Noiembrie 12, 2009 Re: caut rame aluminiu doar c? a?tia nu au rame. M? refeream la rame de aluminiu pentru tablouri. @soimu' : rame po?i g?si în orice ora?. În sv î?i pot sune cine face, dar în alte locuri habar nu am. De fapt e vb de rame aduse din import iar ei nu fac decât s? le taie ?i s? le prind? cu ni?te capse. Eu am în plan o expozi?ie la care-mi trebuie rame de aluminiu multe ?i nu am de gând s? pl?tesc ados comercial pt intermediar c? ?i a?a sunt destul de scumpe. Mai a?tept. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Noiembrie 12, 2009 Partajează Postat Noiembrie 12, 2009 Re: caut rame aluminiu stai ca nu inteleg ti-a dat un link de producator de bagheta de aluminiu sau alama sau .....nu trebuie decat sa le tai in unghi drept si gata ramele.Te astepti ca un magzin care importa sa aiba preturi mai mic ? Cred ca te inseli.pai asta este furnizor de asfel de bagete.Magazinul este intermediarul ala care nu vrei sa-l platesti :P :P Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Noiembrie 12, 2009 Partajează Postat Noiembrie 12, 2009 Re: caut rame aluminiu calsice vb de cele din ipsos ? ca au murit meserisiasi ....aia acum cu industrilizarea asta si arta are numai suruburi .........ca de productia......cum viii dinspre p-ta MAtache spre str.Stirbei pe stanga va-sa-vi de sediul ITB......acolo este un magazin cu rame .... Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudop Postat Noiembrie 12, 2009 Partajează Postat Noiembrie 12, 2009 Re: caut rame aluminiu Profilele industriale de aluminiu mai greu se pot folosi drept rama pt tablouri.. singura solutie viabila ar fi o "pacaleala": rama de lemn subtire imbracata cu cornier de Al. Acum depinde si de suportul tablourilor. @Reti: nu toata lumea locuieste in Bucuresti si nici bucurestenii nu sunt cei mai destepti din tara... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat Noiembrie 12, 2009 Partajează Postat Noiembrie 12, 2009 Re: caut rame aluminiu ramele astea de aluminiu de care vorbesc eu nu sunt profile sau bare de aluminiu ci chiar profil special de rame. voi face ni?te poze ca s? vezi despre ce e vb. Practic, intermediarul de la care le cump?r face comand? la furnizor de ram? pe o anumit? dimensiune. Intermediarul ?sta prime?te ramele gata t?iate, împreun? cu un sistem de prindere prin ?uruburi, nemair?mânând decât ansamblarea cu o ?urubelni??. Adic?... cenzura mea, ?tii? Pt 2 ?uruburi strânse niu-mi prea vine s? pl?tesc cât nu face mai ales când va fi vorba de cel pu?in 50 buc??i. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Noiembrie 12, 2009 Partajează Postat Noiembrie 12, 2009 Re: caut rame aluminiu Pai atunci de ce nu faci tu comanda direct de la sursa de cateva bare de aluminiu cu tot cu coltare ? Apoi tai tu barele la ce dimensiune vrei, pui coltarele, strangi suruburile si gata treaba. Si garantat e mai ieftin decat sa cumperi gata taiate, plus ca ai si satisfacita ca tu ai lucrat la ele :wink: OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drm Postat Noiembrie 12, 2009 Partajează Postat Noiembrie 12, 2009 Re: caut rame aluminiu gasesti rame de care vrei tu, si multe altele, la preturi bune la hornbach, la ikea, la kikka. succes. experientia docet. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Noiembrie 12, 2009 Partajează Postat Noiembrie 12, 2009 Re: caut rame aluminiu incearca aici w.nielsenbainbridge.ro/contact...........si vezi cum iti aranjezi o comanda sunt prima mana... Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat Noiembrie 12, 2009 Partajează Postat Noiembrie 12, 2009 Re: caut rame aluminiu incearca aici w.nielsenbainbridge.ro/contact...........si vezi cum iti aranjezi o comanda sunt prima mana... Asta era! Mul?umesc mult. Klezule, se vede c? nu ai f?cut rame vreodatt?. Eu da din lemn ?i nici nu m? gândesc s? trec la aluminiu, plus c? dac? te ui?i pe lincul trimis de reti ai vedea de ce, plus c? alea trebuie t?iate la milimetru. De vorbit e mult mai u?or decât de f?cut, crede-m?. Plus c? s? cump?r ?i ceva aparat de t?iat exact la 45 etc. ... nici spa?iu nu am ?i nici nu am de gând s? m? fac înr?m?tor de profesie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Noiembrie 12, 2009 Partajează Postat Noiembrie 12, 2009 Re: caut rame aluminiu www.kon-art.ro Stiu ca si ei fac asa ceva . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Noiembrie 13, 2009 Partajează Postat Noiembrie 13, 2009 Re: caut rame aluminiu Rame de tablou, nu. In schimb am facut plase de insecte, care culmea,tot din aluminiu erau, tot la mm trebuiau taiate, unele tot la 45*, tot coltare aveau si pe langatoate astea, mai trebuiau puse balamalele la mm si blocatorii. Si in incheiere, nu puteam folosi utilaje industriale la taiat pt ca faceau aschii la taiere. Taiam cu panza de bomfaier. Deci da, ai dreptate, nu am facut rame de tablouri, am facut umpic mai mult de atat, care este... OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat Noiembrie 13, 2009 Partajează Postat Noiembrie 13, 2009 Re: caut rame aluminiu Rame de tablou, nu. In schimb am facut plase de insecte, care culmea,tot din aluminiu erau, tot la mm trebuiau taiate, unele tot la 45*, tot coltare aveau si pe langatoate astea, mai trebuiau puse balamalele la mm si blocatorii. Si in incheiere, nu puteam folosi utilaje industriale la taiat pt ca faceau aschii la taiere. Taiam cu panza de bomfaier. Deci da, ai dreptate, nu am facut rame de tablouri, am facut umpic mai mult de atat, care este... Scuz?-m?, klez, am uitat c? tu e?ti tot timpul cel mai bun, cel mai etc. care a f?cut de toate ?i se pricepe la toate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Noiembrie 13, 2009 Partajează Postat Noiembrie 13, 2009 Re: caut rame aluminiu :ha: Nici pe departe... Incercam doar sa te ajut in ideea in care tu cauti un lucru bun si ieftin. Bun... ai materialul prima mana, ieftin ca nu mai dai bani in alta parte sa-l prelucrezi. Chiar ma ofeream sa te ajut la primele bucati... :wink: OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat Noiembrie 15, 2009 Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 Re: caut rame aluminiu A?adar m? aju?i cu "primele buc??i"? Super. Atunci ajut?-m? cu câteva buc??i de tipe dispuse s? pozeze. Le duci frumu?el s?-mi vad? expozi?ia ca s? ?tie c? nu e vreo glum? proast? ?i apoi le trimi?i la mine. :grin: Promit c? nu m? voi da la ele. (le voi determina pe ele s? se dea la mine :grin: ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate