sergiuj Postat Noiembrie 12, 2009 Partajează Postat Noiembrie 12, 2009 AM un panda 4X4. Asi vrea sa-i pun niste distantoare pentru marirea stabilitatii. Am gume de 185/65/14. Stiti de unde se pot gasi si eventual un pret? Merci mult Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Noiembrie 12, 2009 Partajează Postat Noiembrie 12, 2009 Re: Distantoare Panda 4X4 De cat vrei flansele ? MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sergiuj Postat Noiembrie 12, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2009 Re: Distantoare Panda 4X4 de 20 mm, mai mult nu cred ca merge. Sau stii cumva cum se poate afla cat e maxim? Merci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Noiembrie 12, 2009 Partajează Postat Noiembrie 12, 2009 Re: Distantoare Panda 4X4 iei un distantier de 2 sau 3 cm dai roata jos virezi stanga maxim pui distantieru vezi daca iti atinge in capatul de prag ,trebuie sa lucrezi cu doua cricuri sa poti aduce bascula ca si cum ar sta jos masina MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sergiuj Postat Noiembrie 12, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2009 Re: Distantoare Panda 4X4 Ok. Merci. Stii cumva si de unde le pot cumpara? SI eventual un pret? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Noiembrie 12, 2009 Partajează Postat Noiembrie 12, 2009 Re: Distantoare Panda 4X4 trebui sa te hotarasti ce dimensiune vrei dupa aia vorbim si o rezolvam MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sergiuj Postat Noiembrie 12, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2009 Re: Distantoare Panda 4X4 de 2 cm. :happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Noiembrie 12, 2009 Partajează Postat Noiembrie 12, 2009 Re: Distantoare Panda 4X4 vrei din aluminiu sau otel ? MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sergiuj Postat Noiembrie 12, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2009 Re: Distantoare Panda 4X4 otel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Noiembrie 12, 2009 Partajează Postat Noiembrie 12, 2009 Re: Distantoare Panda 4X4 ok vorbesc si cand am un pret t-il comunic MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sergiuj Postat Noiembrie 18, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2009 Re: Distantoare Panda 4X4 Ceva noutati??? :c1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Noiembrie 19, 2009 Partajează Postat Noiembrie 19, 2009 Re: Distantoare Panda 4X4 Vezi cauta in cluj la SC ALSTEEL-PRODIMPEX SRL. cauta pe net adresa si telefon sunt experti in flase si alte acareturi..........un telefon si vorbesti despre buloane raza si material apoi iti trimit pretul si gata ...sa stii dimensiunea de prindere a rotii adica raza de la prezoane si pasul lor cat si golul pentru surubul butucului. Bafta ! Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thecriss Postat August 1, 2012 Partajează Postat August 1, 2012 Re: Flanse/distantiere Panda 4X4 Salutare .... cam tarzie intrebarea mea, dar ... ai pus pana la urma distantiere? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate