CIUPERCA Postat Noiembrie 13, 2009 Partajează Postat Noiembrie 13, 2009 salutare am achizitionat de curand un pajero 2.5 automat si am constatat ca pe maneta de viteze exista in lateral un buton over drive . ce inseamna si ce face acest over drive? multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 13, 2009 Partajează Postat Noiembrie 13, 2009 Re: pajero 2.5 automat salutare am achizitionat de curand un pajero 2.5 automat si am constatat ca pe maneta de viteze exista in lateral un buton over drive . ce inseamna si ce face acest over drive? multumesc De curiozitate, ai dat intai o cautare pe forum legata de acest subiect? Daca dadeai, gaseai informatiile necesare. Uite aici prima regula din Regulamentul forumului: :arrow: Inainte de scriere cautati cea mai buna categorie sau subiect pentru mesajele voastre, pentru evitarea postarii de doua ori a aceluiasi subiect sau scrierii aiurea a mesajului dumneavoastra. Puteti folosi functia de CAUTARE. :rules :rules :rules Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Noiembrie 13, 2009 Partajează Postat Noiembrie 13, 2009 Re: pajero 2.5 automat Arunca un ochi aici viewtopic.php?f=6&t=8613 Este tratat si explicat ceea ce te intereseaza si mai afli si cateva alte lucruri noi. Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
katlin Postat Iulie 4, 2010 Partajează Postat Iulie 4, 2010 Re: pajero 2.5 automat Acelasi lucru ma intereseaza si pe mine,am serciuit forumul si nica,acel link de mai sus nu merge,poate veni cineva cu un raspuns fara sa fiu luat la ture? Multumesc anticipat! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator ionak88 Postat Iulie 4, 2010 Partajează Postat Iulie 4, 2010 Re: pajero 2.5 automat Dar de curiozitate de ce nai incercat butonul,si poate iti gaseai singur raspunsul!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator ionak88 Postat Iulie 4, 2010 Partajează Postat Iulie 4, 2010 (editat) Re: pajero 2.5 automat IN overdrive cutia de viteze nuti va schimba mai sus de treapta a 3 a si respectiv frana de motor o vei simti mult mai mult decat cand butonul owd nui apasat,adica poti face coborari in teren fara sa mai stai tot timpul cu piciorul pe frana datorita franei de motor si asazisului retarder de pe convertizor. Astea sunt principalele 2 caracteristici. Editat Iulie 5, 2010 de ionak88 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
katlin Postat Iulie 4, 2010 Partajează Postat Iulie 4, 2010 Re: pajero 2.5 automat L-am incercat si n-am sesizat nici o diferenta. Nu era mai usor sa-mi fi dat raspunsul? Ma duc pe goagal,vad ca aici incepatorii sunt pusi in genunchi pe coji de nuca. edit:mersi,ai fost mai rapid:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator ionak88 Postat Iulie 4, 2010 Partajează Postat Iulie 4, 2010 Re: pajero 2.5 automat Pai ori nuti functioneaza,ori nu cunosti destul masina... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate