kmkm Postat Noiembrie 13, 2009 Partajează Postat Noiembrie 13, 2009 Cine este propietar de pensiune? Vreau sa organizez o excursie.....intr-o zona frumoasa din tara noastra frumoasa. DUMNEZEU A CREEAT BINELE SI FRUMOSUL SI PE NOI PENTRU A-I CONTINUA OPERA! -DACIA 1307 DOUBLE CAB 1,9 D 4X4 :dr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Noiembrie 13, 2009 Partajează Postat Noiembrie 13, 2009 Re: Pensiune... Pensiunea Rustic din Baia Sprie, de langa Baia Mare. Ai tot Maramuresul la dispozitie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NeRv1 Postat Noiembrie 16, 2009 Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 Re: Pensiune... Ar fi folositor daca ai preciza cam ce zona? eventual un numar de persoane? un pret convenabil sa te ajute cine poate...etc Sa stii ca nu spun degeaba. Conteaza inclusiv cate zile stai...se face un discount la mai multe :h5 Mitsubishi Pajero 2.5 SWB M 461 - 1977- in constructie... Mercedes wW126 300 SEL ...alte acareturi 4x2... ex: Mitsubishi Pajero 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 16, 2009 Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 Re: Pensiune... Ar fi folositor daca ai preciza cam ce zona? eventual un numar de persoane? un pret convenabil sa te ajute cine poate...etc Sa stii ca nu spun degeaba. Conteaza inclusiv cate zile stai...se face un discount la mai multe :h5 Pensiunea Rustic Baia Sprie este un Maramures la catva km de Baia Mare. Este pensiunea lui Florin, offroader si el. Telefonul lui este 0744923775 poze si detalii gasesti pe site www.rusticpensiune.ro sau in topicul dedicat turimului viewtopic.php?f=114&t=11344 Recomand cu toata caldura nu numai pentru ca mi-e prieten dar si conditiile sunt foarte bune, mancarea foarte buna etc... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moshu68 Postat Noiembrie 17, 2009 Partajează Postat Noiembrie 17, 2009 Re: Pensiune... Daca vrei,te pun in legatura cu o pensiune de la Moieciu de Jos,are 8-9 camere cu toate dotarile,basca trasee! :hi bau bau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kmkm Postat Noiembrie 17, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2009 Re: Pensiune... este vorba de asociatia nevazatorilor care incearca sa organizeze cate o excursie pentru niste oameni cu deficiente vizuale,un pret cat mai mic sau ceva sponsorizari ar fi binevenite pentru acesti oameni....este vorba de 16 persoane care vor sa mearga intr-o zona frumoasa si linistita. DUMNEZEU A CREEAT BINELE SI FRUMOSUL SI PE NOI PENTRU A-I CONTINUA OPERA! -DACIA 1307 DOUBLE CAB 1,9 D 4X4 :dr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NeRv1 Postat Noiembrie 17, 2009 Partajează Postat Noiembrie 17, 2009 Re: Pensiune... def vizuale...zona frumoasa :ha: Nu da..ca rad asa de situatie..crede-ma ca stiu f bine cum e din moment ce si eu am un ochi artificial...Cand eram mai mic am primit o lovitura la ochi si nu am apucat sa inchid pleoapa. A rezultat o Cataracta Post-traumatica cu transplant de cristalin...operatie...apoi consecinta a operatiei asteia = Dezlipire de retina= alta operatie...cam am stat prin spitale si stiu ce inseamna vazul pentru un om :sr :p Cam care ar fi perioada si cam cate zile vor cazare? La cazare trebuie si masa? Mitsubishi Pajero 2.5 SWB M 461 - 1977- in constructie... Mercedes wW126 300 SEL ...alte acareturi 4x2... ex: Mitsubishi Pajero 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kmkm Postat Noiembrie 17, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2009 Re: Pensiune... nu sunt orbi.....deficente,grdI,grdII,....toti suntem oameni,poate fara un picior sau o mana de mai inveti dar fara vedere ....este ca si cum ai muri inainte de vreme....,dar sa nu uitam sloganul"mie nu m-i se intampla,altora..." care este fals,dar sa revenim,se vrea un sfarsit de saptamana,vineri-duminica ,cazare,masa,si voie buna. DUMNEZEU A CREEAT BINELE SI FRUMOSUL SI PE NOI PENTRU A-I CONTINUA OPERA! -DACIA 1307 DOUBLE CAB 1,9 D 4X4 :dr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NeRv1 Postat Noiembrie 18, 2009 Partajează Postat Noiembrie 18, 2009 Re: Pensiune... @kmkm...nu promit nimic dar ma uit ce pot sa rezolv...soacra mea are o pensiune la munte intr-un loc super frumos, pensiunea e la 1,5 km de sosea...e ff frumos..problema e ca nu ne prea intelegem la momentul actual. Pretul unei camere duble cu baie de obicei se invartea la 100 ron dar pt persoane de pe forum am luat si mai putin80-90. Acuma ma uit sa vad poate reusesc sa gasesc ceva posibili oameni cu inima mai mare sa ajute la acest proiect. Eu unul ma bag la asa ceva.. Nu neaparat de pensiune..deci ma bag sa ajut cumva...cu forta de munca, cu o donatie...cu ce reusesc... Da-mi te rog daca se poate mai multe detalii despre asta sa stiu ce vorbesc mai departe...numele asociatiei..ce fac...bl bla ca stii ca lumea e reticenta si nu vreau sa zica dupa aia ca trag eu pt mine sau mai stiu eu ce... Multumesc :h5 Mitsubishi Pajero 2.5 SWB M 461 - 1977- in constructie... Mercedes wW126 300 SEL ...alte acareturi 4x2... ex: Mitsubishi Pajero 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kmkm Postat Noiembrie 18, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2009 Re: Pensiune... ok,maine iti dau date mai multe date....,si am avut acum un an o interventie pe ochi,6 ore or mesterit la mine..... DUMNEZEU A CREEAT BINELE SI FRUMOSUL SI PE NOI PENTRU A-I CONTINUA OPERA! -DACIA 1307 DOUBLE CAB 1,9 D 4X4 :dr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kmkm Postat Noiembrie 19, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2009 Re: Pensiune... Se deplaseaza cu un microbuz 16 locuri,deci 16 persoane membri ai Asociatia Nevazatorilor Din Romania filiala Neamt,2 nopti cazare-3 zile cu meniu complet. :p DUMNEZEU A CREEAT BINELE SI FRUMOSUL SI PE NOI PENTRU A-I CONTINUA OPERA! -DACIA 1307 DOUBLE CAB 1,9 D 4X4 :dr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kmkm Postat Noiembrie 24, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2009 Re: Pensiune... ASOCIATIA NEVAZATORILOR DIN ROMANIA Filiala Judeteana Neamt str. Maratei,nr.12,bl.S9,ap.19 cod fiscal:14406131 Cine doreste sa ajute cu o donatie sa ma contacteze sa ii dau contul pt.donatii. :p :p :p DUMNEZEU A CREEAT BINELE SI FRUMOSUL SI PE NOI PENTRU A-I CONTINUA OPERA! -DACIA 1307 DOUBLE CAB 1,9 D 4X4 :dr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NeRv1 Postat Noiembrie 24, 2009 Partajează Postat Noiembrie 24, 2009 Re: Pensiune... @kmkm Cred ca ar trebui deschis un topic din asta la Actiuni Umanitare...din cate am vazut eu sunt multi colegi dispusi sa ajute.. Ma scuzi ca nu am mai sunat, am jumatate de ora de cand am intrat in casa...zilele astea efectiv n-am avut timp de respiro.. :sr Mitsubishi Pajero 2.5 SWB M 461 - 1977- in constructie... Mercedes wW126 300 SEL ...alte acareturi 4x2... ex: Mitsubishi Pajero 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
craiova13abc Postat Noiembrie 24, 2009 Partajează Postat Noiembrie 24, 2009 Re: Pensiune... sper sa nu fiu pe dinafara dar o pensiune intr -o zona de schi pentru iarna stie cineva ? Semenic Straja? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Noiembrie 24, 2009 Partajează Postat Noiembrie 24, 2009 Re: Pensiune... sper sa nu fiu pe dinafara dar o pensiune intr -o zona de schi pentru iarna stie cineva ? Semenic Straja? n-ai citit topicul de la inceput?Nu este o bursa vacantelor! :P E ceva mult mai important,Sunt sigur ca sunt cativa care se gandesc inca la raspunsuri!Hai sa facem ceva!...Doar vine Craciunul! NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kmkm Postat Noiembrie 26, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2009 Re: Pensiune... Multumesc,poate pana la urma sa reusesc sa le fac o bucurie acelor oameni,care chiar daca sunt cu probleme vizuale,sunt totusi oameni. DUMNEZEU A CREEAT BINELE SI FRUMOSUL SI PE NOI PENTRU A-I CONTINUA OPERA! -DACIA 1307 DOUBLE CAB 1,9 D 4X4 :dr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kmkm Postat Decembrie 13, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2009 Re: Pensiune... :p :p :p DUMNEZEU A CREEAT BINELE SI FRUMOSUL SI PE NOI PENTRU A-I CONTINUA OPERA! -DACIA 1307 DOUBLE CAB 1,9 D 4X4 :dr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate