Max Postat Octombrie 12, 2007 Partajează Postat Octombrie 12, 2007 Dupa cum ati observat, au aparut bannere noi in stanga si in partea de jos a forumului, bannere dedicate publicitatii pe forum pentru sponsorii intalnirilor noastre cat si pentru cei care doresc sa isi promoveze afacerea aici. Castigurile obtinute din aceste reclame, vor intra in contul Asociatiei Sportive si se vor folosi la intretinerea acestui forum , la organizarea evenimentelor organizate de noi, premiile date de catre Asociatie membrilor noi, participantilor la intalniri cat si SPONSORIZAREA membrilor forumului care participa si in numele "CLUB 4x4" la competitiile oficiale in domeniu. La aceste sume, se vor adauga ulterior taxele de membru si cotizatiile in viitorul Club Sportiv National "Club4x4" care e in curs de infiintare cat si profitul din materialele promotionale vandute de catre "Club4x4" Ce pot sa le spun celor interesati de reclama de pe forum este faptul ca forumul nostru este deja foarte cunoscut si accesat, majoritatea membrilor sunt persoane direct interesate de fenomenul offroad deci posibil cumparatoiri ale produselor oferite de dvs. Au prioritate pe forum reclamele celor care sunt in domeniul de baza al forumului respectiv fenomenul offroad. In primele 3 luni, beneficiati de preturi promotionale pentru aceste reclame. Aceste preturi va vor fi comunicate celor interesati prin email, telefon, messenger, etc... Max office@maxcom.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 3, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2008 Re: Publicitate pe forum Stmati utilizatori, Incepand de azi, publicitatea pe forum se va putea face numai prin intermediul bannerele de reclama. Nu va mai fi permisa reclama in interiorul mesajele de pe forum. Post-urile in care vom gasi link-uri catre firme cu activitati comerciale , sau promovare si reclama directa, vor fi sterse Orice membru al forumului care desfasoara o activitate comerciala, oficiala sau nu, trebuie sa se conformeze acestei hotarari. Bineinteles ca cei care vand ocazional anumite componente nu sunt vizati aici. Cei interesati pentru colaborare in sensul acesta, sa trimita un email pe adresa admin@club4x4.ro. Bannerele disponibile pentru reclama au urmatoarele dimensiuni: Cele din stanga sa fie de 100 pixeli latime si 280 de pixeli inaltime. Cele de jos trebuie sa aiba 200 pixeli latime si 40 de pixeli inaltime. Mai exista posibilitatea de a posta un banner aleator mare in partea de jos. Acesta are 700 pixeli latime si 100 de pixeli inaltime. Pentru tarife si modul de colaborare trimiteti email la admin@club4x4.ro Cei care vor incerca sa "fenteze" aceste conditii vor fi sactionati, sanctiuni care pot duce pana la interzicerea accesului pe forum. Multumesc pentru intelegere. Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Aprilie 4, 2008 Partajează Postat Aprilie 4, 2008 Re: Publicitate pe forum Anuntarea unui concurs este permis? (Cum am facut eu anul trecut in legatura cu Cupa Clujului) sau e reclama? http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 4, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2008 Re: Publicitate pe forum Anuntarea unui concurs este permis? (Cum am facut eu anul trecut in legatura cu Cupa Clujului) sau e reclama? Pot fi promovate pe forum numai evenimentele organizate de CLUB4x4 si competitiile oficiale respectiv cele care sunt etape de campionat. Deci, da, Cupa Clujului poate fi promovata pe forum fara nici obligatie. Sper sa ne inteleaga toata lumea punctul de vedere. Un eveniment organizat prost daca este promovat pe Forumul Club4x4, poate dauna si imaginii Club4x4. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 14, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 14, 2008 Re: Publicitate pe forum In atentia organizatorilor de evenimente sportive. Revin cu niste completari legata de promovarea evenimentelor pe acest forum. Organizatorii unui eveniment care doresc sa il promoveze pe acest forum trebuie sa indeplineasca urmatoarele criterii: 1. Sa utilizeze sistemul de bannere din stanga forumului; 2. Sa puna la dispozitie toate informatiile si bannerele necesare pt un anunt corect si complet; 3. La sfarsitul competitiei, sa posteze clasamentele , descrierea evenimentului, poze si eventual filmulete din timpul evenimentului. (ne-am saturat sa ne tot rugam de unii sau de altii ca sa o faca) Consideram ca sunt niste conditii de bun simt si de ajutor reciproc. :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Iulie 16, 2008 Partajează Postat Iulie 16, 2008 Re: Publicitate pe forum In atentia organizatorilor de evenimente sportive. Revin cu niste completari legata de promovarea evenimentelor pe acest forum. Organizatorii unui eveniment care doresc sa il promoveze pe acest forum trebuie sa indeplineasca urmatoarele criterii: 1. Sa utilizeze sistemul de bannere din stanga forumului; 2. Sa puna la dispozitie toate informatiile si bannerele necesare pt un anunt corect si complet; 3. La sfarsitul competitiei, sa posteze clasamentele , descrierea evenimentului, poze si eventual filmulete din timpul evenimentului. (ne-am saturat sa ne tot rugam de unii sau de altii ca sa o faca) Consideram ca sunt niste conditii de bun simt si de ajutor reciproc. :cl :g :g :g Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kess Postat Iulie 28, 2008 Partajează Postat Iulie 28, 2008 Re: Publicitate pe forum corect... Range Rover Classic V8 The Dakar; a challenge for those who go - a dream for those who stay behind / Thierry Sabine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Iulie 28, 2008 Partajează Postat Iulie 28, 2008 Re: Publicitate pe forum M-am conformat :rules si am sters din semnatura adresa de la siteul firmei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate