mariusmee Postat Noiembrie 14, 2009 Partajează Postat Noiembrie 14, 2009 Salut! Sunt fericitul posesor de grand cherokee 2,5 motorina din 1998 l-am adus saptamana trecuta din germania si as vrea sa stiu in primul rand ce trebuie sa schimb la el: -uleiul la motor -distributie..........dar am inteles de la o cunostinta ca ar fi pe lant!!! e adevarat? -si binenteles planetarele care la viraj strans bat :P si niste bucse cred.... :p Ce altceva ar mai trebui schimbat :p ::: -ulei de cutie sau la diferentiale? Nu am mai avut asa ceva si nu stiu! Multumesc anticipat! JEEP GRAND CHEROKEE ALFA ROMEO 2,4 JTD BY NOVITEC Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 14, 2009 Partajează Postat Noiembrie 14, 2009 Re: ajutor grand cherokee........ Salut, Din punctul meu de vedere (adica asa as face eu): -filtre ulei, aer, motorina, polen schimbate -verificat si schimbat uleiuri: -motor (schimb) -cutie si cutie de transfer (verificat) -grupuri fata-spate (verificat) -verificare agent de racire (ca vine iarna) -verificare de rampa cu incercare de remediere eventuale principale probleme si anume: directie, frana, cale de rulare -verificare amanuntita si remediere: jocuri rulmenti roti, jocuri cruci cardanice, planetare, distributie, alte maruntisuri -constituire carnet service cu istoric unde iti vei trece toate aceste operatiuni insotite de date si indicativi consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusmee Postat Noiembrie 15, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 Re: ajutor grand cherokee........ Ms Yonutz asa am sa fac ma duc saptamana viitoare la service si pun mecanicu la treaba :wink: JEEP GRAND CHEROKEE ALFA ROMEO 2,4 JTD BY NOVITEC Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate