vitalies Postat Noiembrie 15, 2009 Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 Salutare - dati-mi va rog o idee de unde gasesc arcuri lamelare de Daewoo Damas pe spate. Ma refer la solutii concrete - nu la cele de genul suna la AlPadrinoo sau du-te pe la dezmembrari. Multumesc anticipat. Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 15, 2009 Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 Re: Arcuri Damas Vitali...daca mai gasesti i-a mai multe....ca nu se mai fabrica..... :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Noiembrie 15, 2009 Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 Re: Arcuri Damas Vitali...daca mai gasesti i-a mai multe....ca nu se mai fabrica..... :h5 Tie la ce-ti mai trebuie, tradatorule? :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Noiembrie 15, 2009 Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 Re: Arcuri Damas Eu am pus pe spate de damas si comparativ cu cele de samurai sunt mult mai rigide. Si le-am luat din dezmembrari. :grin: 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate