Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Pareri G 250 Wolf

sean70

Postări Recomandate

Imi place mult masina asta si daca imi ies socotelile mi-as face una cadou (cu BI bulgaresc). :banana

Ce opinii pro sau contra aveti vis-a-vis de masina? :F

Ce diferente constructive sunt fata de civile?

Respect! :hi

Discovery 4 2010

Discovery 2 2000

Defender 90 1997

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Pareri G 250 Wolf

salut....diferente nu stiu daca sunt eu am vazut unele care nu au blocant fata motorul e destul de mic pentru o masina de 2 tone si ceva si se misca destul de greu in teren.spun asta pentru ca eu am avut 3000 diesel de 88 cp si nu eram multumit deloc.plus ca pe mobile am vazut ca sunt foarte scumpe aceste modele.

dar sunt altele convenabile cum ar fi un 463 la 5900 euro....uitate si fati o parare

mitsubishi l200

patrol y60 2,8

patrol y60 4,2

Link spre comentariu

Salut,

nu cred ca vorbim de acelasi lucru,G250 wolf e diesel,5 in linie,92 cai,4 locuri,4x4 nepermanent,deci diferentialul central se blocheaza implicit in mod 4x4 si are blocant fata si spate - sunt cele de la armata germana,nu daneza,nu elvetiana(alea sunt benzinare).

Am vazut niste poze pe mobile si are niste monstri de cardane si tendoane si ziceau ceva de transmisie diferita,mult mai strong decat la civile.

Si nu sunt asa scumpe,cu 5-6000 fara tva l-ai luat.

:h5

Discovery 4 2010

Discovery 2 2000

Defender 90 1997

Link spre comentariu

si 92 de cp ti se par multi ai sa vezi ca nu....deloc......si da stiu ca e 4x4 nepermanent pt ca e 460 nu 463 ala cu 3 blocante care e 4x4 permanent....dar tiam zis ca eu am vazut fara blocant fara si ce sa zici de cardane si tendoane.....nuti tre mai groase sau mai mari cati ingreuneaza masina....alea de la civile sunt extrem de tari....lumea care se da ka offroad extrem cu g klass sunt din astea civile si tin de mama mama.....acum daca tie iti place mult masina e partea a 2.dar eu nu as lua masina aia....la bani ai iti iei 463 si e mult mai misto

ramane la alegerea ta... numai bine

app acum mam uitat si eu pe mobile si am vazut la a 2 a masina pe dedesubt.....e acelasi lucru ca unu normal...:D:D:D:D :banana :banana :banana

mitsubishi l200

patrol y60 2,8

patrol y60 4,2

Link spre comentariu

G-ul tau s-a transformat in Nissan? Era chiar asa incapabil motorul de 3000?

Mie imi place Wolf-ul,arata intr-un mare fel - nu a mers nimeni cu asa ceva?

Nu vreau sa-l folosesc la concursuri si nici pe sosea ci pentru ture pe coclauri,munti,vai,balti,pescuit si vanatoare (poate). :h5

Discovery 4 2010

Discovery 2 2000

Defender 90 1997

Link spre comentariu

da g meu sa transformat in nissan ca era foarte greu....si la ce vreau eu sa fac nu ma avantaja....si pentru mine era incapabil.poate eu sunt altfel si imi place mai multa talpa....:D:D:D

tu trebuie sa ramai la parerea ta desigur.eu am ales alceva

mitsubishi l200

patrol y60 2,8

patrol y60 4,2

Link spre comentariu

Si eu am un 300 Gd care este un super motor dar pus in cu totul alta masina(cobra),in G este o panarama,dar are si partile bune...adica este singurul motor cu care te poti plimba cu un G 463 fara sa duci grija combustibilului(adica un 13-14 %).Motorul de 250 cred ca este un motor de generatie mai noua si probabil mai performant ,nu numai CP conteaza.Cat despre varianta militara nu cred ca este o masina de expeditii...Dar sa stii ca G-ul este cel mai confortabil Offroader din categoria sa..si cel mai capabil..si cel mai scump( si cel mai scump de intrtinut),si din pct. meu de vedere cel mai FRUMOS. :h5

Nu e rege ca LEU si masina ca GEU !
Link spre comentariu

Nu stiu daca motorul de pe Wolf e generatie mai noua,masinile la care ma holbez eu pe mobile sunt 90-92.

Nu cred ca are turbina stiu doar ca e in 5 cilindri,nu prea am gasit informatii despre modelul asta.

O vreau ca masina de distractie,pe sosea am cu ce sa merg.

Fara prelata si cu parbrizul rabatat cred ca arata bestial.

Discovery 4 2010

Discovery 2 2000

Defender 90 1997

Link spre comentariu

Nu stiu daca motorul de pe Wolf e generatie mai noua,masinile la care ma holbez eu pe mobile sunt 90-92.

Nu cred ca are turbina stiu doar ca e in 5 cilindri,nu prea am gasit informatii despre modelul asta.

O vreau ca masina de distractie,pe sosea am cu ce sa merg.

Fara prelata si cu parbrizul rabatat cred ca arata bestial.

250-ul e un motor mai nou ca 300-le de care am vb noi mai sus,se gaseste si in 124 sau C-eu, oricum un motor mic pt masina aceea dar bun pt plimbari nu pt concurs >cred ca este Ok pt ce vrei tu>Gaseste pe aici pe forum un coleg care are G-eu si roaga-l sa te dea cu el...sigur nu vei mai vrea sa auzi de altceva.Dca vi prin Pitesti 0724047302-Cosmin

Nu e rege ca LEU si masina ca GEU !
Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

spunea cineva ca e f scumpa intretinerea? mai exaxt la ce te referi? Ma gandesc ca la concursuri se mai duc unele si altele si datorita vitezei, salturilor, etc, dar in general care ar fi problemele? Stiu ca wolf-ul are cu 200 kg in plus la diferentiale, asta nu inseamna ca sunt mai solide? ma roade tare sa imi iau un g pt vanatoare, oscilez intre varianta militara si cea civila. care e avantajul diferntialului blocabil median?

mai bine taci si lasi impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa elimini orice dubiu
Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare