Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Pareri Trolii T-MAX PRO sau CONTRA

calinvas

70 membri au votat

1. 1. Pareri Trolii T-MAX PRO sau CONTRA

Postări Recomandate

Deoarece adevarul este singurul lucru care i-mi place propun :

Rog pe cei pe care ii am in mobil (si implicit m-au sunat ) sa binevoiasca sa se exprime

1. PRO

2. CONTRA

O sa aflam procentual rezultatul daca sunt OK 95% / 98% / 90% / 60% / 50% ... o sa fie interesant de aflat :happy

Max se poate sa apara "anonimi " cei care posteaza?? sa nu aiba oamenii retineri la vot ???

Cu stima,

Calinvas

http://bestwinch.ro/14-exemplu-de-montaj

Trolii Kingone

Trolii BestWinch

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Pareri Trolii T-MAX PRO sau CONTRA

Deoarece adevarul este singurul lucru care i-mi place propun :

Rog pe cei pe care ii am in mobil (si implicit m-au sunat ) sa binevoiasca sa se exprime

1. PRO

2. CONTRA

O sa aflam procentual rezultatul daca sunt OK 95% / 98% / 90% / 60% / 50% ... o sa fie interesant de aflat :happy

Max se poate sa apara "anonimi " cei care posteaza?? sa nu aiba oamenii retineri la vot ???

Cu stima,

Calinvas

Pai, creez eu acum un pool iar cei care voteaza isi vad doar ei optiunea.

Oricum, rog sa voteze doar cei care au asa ceva nu doar din auzite.

Link spre comentariu

Off - dupa o relativa folosire (hai sa nu spunem uzura ) mai apare problema cu derularea la frig , mentionata mai sus ?

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Incepe sa isi mai dea drumul dupa o perioada de "rodaj", dar in principiu e greu de derulat cablul la liber, de multe ori ii dau reverse din telecomanda pentru primii metri, ca sa se destepeneasca...

Link spre comentariu

Eu unul sunt multumit de el (t-max 10000), nu trage el prea repede dar merge, este folosit la greu, a stat si in apa scufundat, singurul lucru ce pot reprosa la el este surubul care tine capatul cablului pe tambur, se rupe si ramane in tambur, in rest multumit.

KAMIKAZE TEAM

http://www.kamikazeteam.ro

Link spre comentariu

Eu am PEW9500 si sunt foarte multumit de ei, mai am avut EW9000 cu tamborul mic si e adevarat ca seria asta cu defasurarea cablului pe liber merge cam greu dar cu timp de folosire incepe sa se lasa mai moale..

Open mind for a diferent view.... and nothing else matters
Link spre comentariu

, singurul lucru ce pot reprosa la el este surubul care tine capatul cablului pe tambur, se rupe si ramane in tambur, in rest multumit.

Vali, in mod normal nu trebuie sa desfaci cablul de tot. La nici un troliu nu tine surubul ala daca tragi de el. Ori se rupe surubul, ori papucul. Lasa cateva spire pe tambur cand tragi la greu.

Link spre comentariu

Eu am ala de 10000. Am avut ceva probleme cu cutia de relee, posibil din cauza amplasarii nefericite, dar s-a rezolvat. Nu l-am folosit prea mult, da cand i dau drumu... numa rade :ha:

Votul meu este PRO.

Link spre comentariu

, singurul lucru ce pot reprosa la el este surubul care tine capatul cablului pe tambur, se rupe si ramane in tambur, in rest multumit.

Vali, in mod normal nu trebuie sa desfaci cablul de tot. La nici un troliu nu tine surubul ala daca tragi de el. Ori se rupe surubul, ori papucul. Lasa cateva spire pe tambur cand tragi la greu.

Max, niciodata nu l-am tras pana la capat, doar ca venea peste el cablul cand troliam, si l-a ros, s-a macinat si a ramas in tambur.

KAMIKAZE TEAM

http://www.kamikazeteam.ro

Link spre comentariu

Vot: CONTRA

Argumente: Viteza de recuperare foarte mica, (la versiunile cu cablu de otel) cablu supradimensionat pentru greutatea care este conceput rezulta o lungime mult mai mica a cablului datorita locului ocupat pe tambur, dimensiuni ce il fac si mai greu de manevrat.

Link spre comentariu

UPS :grin:

Ma asteptam la feedbackuri de la utilizatori .

Viteza de recuperare foarte mica, .
- Total deacord NU este troliu pentru concurs

cablu supradimensionat pentru greutatea care este conceput .
- nu vad nimic rau

rezulta o lungime mult mai mica a cablului .
- lungimea cablului este standard la majoritatea troliilor ~ 28 Mtr :x

datorita locului ocupat pe tambur, dimensiuni ce il fac si mai greu de manevrat.
- eu sugerez sa se taie ~ 6-8mtr din cablu pentru cine doreste un tambur mai liber. 20 mtr de cablu impreuna cu sufele din masina par suficiente in viziunea mea .

Salutari,

Calin

http://bestwinch.ro/14-exemplu-de-montaj

Trolii Kingone

Trolii BestWinch

Link spre comentariu

Nu stiu cum se comporta pe masini ca nu am, dar am vandut unei firme din Galati care foloseste 2 buc la 24V in regim industrial.

Sunt de 12.500 lbs si incarca(cu ajutorul unui scripete), de 2-3 ori pe saptamana, niste vagonete destul de grele (cam 4-5to/bucata) pe o platforma. In frig, in zapada, ploaie, caldura de 40 grade, etc. Sunt manipulate de nercalificati fara nici un menajament.

Unul are 2 ani si unul 1 an si 2 luni.

Pot spune atat, in afara ca sunt foarte puturoase nu au nici o problema. Mai mult, 2 buc de 12500lbs au fost mai ieftine decat un WARN. :hi

In rest, pentru off-road nu mi-as lua asa ceva din cauza vitezei de recuperare, dar ca scule sunt foarte rezistente.

Am vazut la Alfonso un model galben mai rapid, as opta pentru unul ca acela.

"Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford
Link spre comentariu

PRO!

12.500-le m-a scos de unde nici nu visam! A scos un Nissan Patrol cu 38-uri din mal (nu apa) care acoperea complet rotile! A durat muuuuuuuuuuulta vreme pana am iesit dar asta fiind ca am troliat cu interuperi mari iar suprafata era maricica!

Pentru concurs intr-adevar nu e recomandabil! In rest e foarte ok!

NISSAN PATROL GR
Link spre comentariu

PRO.al meu 9500 tocmai a avut rk la calin (l-amars din greseala de montaj)si in urma probelor se comporta excelent.viteza mica dar constanta si sigura

"UNA DIN BUCURIILE PRIETENIEI ESTE DE A AVEA CUI SA-I INCREDINTEZI UN SECRET"

HYUNDAI GALLOPER 2.5 TDI

Link spre comentariu

Seara trecuta am supus si Tmax-ul meu la incercarea suprema: Aro scufundat in mal pina la faruri, cu simecsi de 31" pe el, motorul oprit, rotile bracate in directia opusa (blocate de la noroi), a iesit cu tot cu noroiul ce il avea in fata si o bucata de copac ce era in mlastina. Numai ca pt partea cu rupt malul am folosit scripetele pt directionare si dublare a fortei. Dupa ce am dislocat malul si buturuga care era acolo, am pus sufa direct si a iesit imediat. Fortele de acolo au fost imense, masina mea era ancorata de un copac, pocneau sufele si sarea praful din ele, etc... Partea mai naspa e ca nu l-am mai folosit de jumate de an si iar s-a intepenit de nu poti derula cablul pe liber :grin: Dar cum nu imi permit si nici nu are nici un rost sa iau un W 8274, Tmax e perfect ca isi face treaba.

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...

Am luat 2 de 9500 si sunt ffff multumit,cu unul din ele mi-am montat si hangarul pe post de "macara".am reusit sa sparg o carcasa la unul din ele dar am primit alta gratis,am pierdut o telecomanda dar am primit alta gratis ....asta in conditiile in care m-am vazut cu Calin o singura data in parcare la Ikea cand am adus troliul la schimbat carcasa.

Multumesc

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

UPS :grin:

- lungimea cablului este standard la majoritatea troliilor ~ 28 Mtr :x

- eu sugerez sa se taie ~ 6-8mtr din cablu pentru cine doreste un tambur mai liber. 20 mtr de cablu impreuna cu sufele din masina par suficiente in viziunea mea .

Salutari,

Calin

@ Calin: Sau poti schimba cablul cu unul mai subtire (ex. Warn) si o sa ai cca 35 de metri disponibili , cat si tambur liber pentru situatii cand se aduna cablul intr-o laterala;

Eu ma pronunt Pro referitor la raport fiabilitate, pret si oferta piese de schimb

si

Contra cand este vorba de viteza lui de recuperare.

Consider ca sunt cele mai potrivite pentru cei care nu le folosesc in sistem de concurs.

Sa fii domn e o intamplare, sa fii OM e lucru mare !

------------------------------------------------

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

posesor 2 buc 9500 si 10000 de cca 1an, in curs de achizitionare inca 2 bucati (cu bunavointa d-lui. care le vinde); am mai folosit un warn

vreo citiva ani...; pentru t-max pina acum vot pozitiv.

Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...

Trebuie mentionata disponibilitatea maxima a lui Calin. Am stricat un troliu in concurs, iar ulterior Calin l-a reparat rapid si ieftin. :tk Calin.

Balauru

T44

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare