Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

acaret homemade.

motard_x

Postări Recomandate

Re: acaret homemade.

In primul rand bine ai venit.

In al 2-lea nu prea pare sa fie construita ca un 4x4, dar poate ma insel.

Oricum, ca buugy homemade arata fain.

"Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

este home made ? De ce zici asa ceva ziii ca ai cumparat planurile .....home made este atunci cund TU concepi tot de la A-Z.Asta este un concept cu planuri de vanzare cu unghiuri si detalii tehnice bine definite.

Land Rover Discovery I

Mercury Sable

LR serie III

Link spre comentariu

este home made ? De ce zici asa ceva ziii ca ai cumparat planurile .....home made este atunci cund TU concepi tot de la A-Z.Asta este un concept cu planuri de vanzare cu unghiuri si detalii tehnice bine definite.

@RETI Home made inseamna exact ce scrie, "facut acasa". Desigur putem sa incepem sa dezbatem daca facut acasa inseamna ca trebuie facut chiar in casa sau merge si un curte sau garaj, dar nu e cazul :)

Omul nu a afirmat daca este sau nu un design personal.

@Petre Niteanu Buna! :ha:

@motard_x :bravo Ce motorizare va avea?

Oliver

Suzuki Samurai 413 1994 TNT - Priceless

Toyota LandCruiser HDJ 80

Link spre comentariu

de cumparat poti cumpara tot inclusiv tevile .....indoite si TU doar sudezi si ansamblezi. Motorizarea de la 0 pana la 200hp.

restul adaptezi cum te duce capul. Spun asta ca am facut si eu unul acum un an.

hahah

Land Rover Discovery I

Mercury Sable

LR serie III

Link spre comentariu

motorul e de yamaha xj 600.

aici sunt si alte poze,si niste filme :

Editat de Astral

opel calibra

ducati hypermotard 1100

yamaha xt 600

yamaha xj 600 diversion

buggy 600 (construit manual)

Link spre comentariu

bravo domne daca l-ai asamblat tu...

Imi place sa stiu totul despre noii mei prieteni, dar nimic despre cei vechi.:grin::grin::grin:

2xToyota lj73,bmw320,honda fireblade,honda quad 140cp home made,barca quicksilver 410sl ,husqwarna 450.

Link spre comentariu

buggy-ul este construit de mine nu doar ansamblat. tevile sunt indoite cu o presa facuta artizanal.

pretul acaretului poate varia in functie de piesele folosite ,motor,rotile ,suspensii.fuzete,scaun,centuri,strungarie,etc.

oricum ar fi pretul depaseste 3-4000 euro.

in film inca era sasiul in proba si nu era rezervorul terminat.

centurile sunt in 6 puncte dar nu a avut cine sa le monteze.....

opel calibra

ducati hypermotard 1100

yamaha xt 600

yamaha xj 600 diversion

Link spre comentariu

Eu am iesit la o tura cu motard_x prin Muntii Macinului ... este incredibil pe motor ... parca zboara! Abia astept sa revin in zona!

Off-road in Dobrogea!

Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06,

On-road: Renault Laguna 02,

ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

:W si sa il stapinesti sanatos.

Cam scump mi se pare pt aprox 5 tevi de 1 tol , 4 cauciucuri si un motoras. :ha: :ha: :ha:

Sorin Priboi, aproape pieton ....

________________________________________________________________________________________________________

Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson

Link spre comentariu

Am fost curios si am deschis topicu sä väz....si sä mä minunez!

De criticat ai mai fost criticat in ceea ce priveste costumatia de protectie.

Totusi dacä te intreb, de ce nu ai "atacat" dealurile älea frumoase unde ai realizat filmarea, cä doar gumele cu profil nu le ai pt. a face "liniute", bänuiesc cä i-mi vei räspunde, cä sasiul era in probä! Atunci de ce nu imbraci protecti cänd te dai "in probä"?

Declaratia conducätorului de Club Moto Sibiu, Crazy Bike este: ....väzänd ce se petrece pe sträziile Romäniei, groaza accidentelor moto, färä sau cu vinä proprie, ne-am hotärät sä trecem la varianta Off Road. Majoritatea membrilor intre timp si au schimbat motoarele de stradä, in motoare gen Cross. De ce? Pe munte si in pädure e mult mai simplu, copacul din fatä nu te v a surprinde niciodatä neasteptat, cum ar face o un Camion sau un sofer incostient pe sosea....! Inchei citatu.

Väzänd clipul de mai sus, trist am observat, cä uni chiar isi doresc sä aibä incidente. Vitezä printre copaci, färä echipament protector, blanä doar pt. adrenalinä. Eu, in locul täu, m as fi holbat lung la deniveläriile älea de teren de pe längä drum si le as fi abordat incet, strategic si cu räbdare, pänä mi ar fi iesit figura. Si te asigur, riscul ar fi fost MULLLTTT mai mic si adrenalina MULLLLTTTT mai mare.

Douä lucruri sä iti memorezi: Orice manelist stie sä facä copi si sä dea gaz! Pentru ästia 2 lucruri nu iti trebuie scoalä.

Caut oameni cu interese comune, morale.
Link spre comentariu

Acest topic a fost deschis pentru a va prezenta buggy-ul,si asteptam sfaturi si idei de la alti membri care au construit sau care au incercat sa construiasca asa ceva.

Parerile "lupilor moralisti" legate de echipamentul purtat de mine nu prea isi au rostul ,ca oricum daca e sa patesc ceva are cine sa ma planga.

Denivelarile la care te-ai "holbat" le-am abordat de multe ori cu motocicleta ca e super senzatie ,si buggy-ul nu e conceput pentru urcat pe munte ci pentru mers cu "viteza printre copaci" sau pe nisip.

Legat de problema cu manelistii, un om serios nu ar face astfel de comentarii pe un forum.

opel calibra

ducati hypermotard 1100

yamaha xt 600

yamaha xj 600 diversion

Link spre comentariu

Tot caut in calculator poze de cel facut de mine , diferentele se vad cu ochiul liber in primul rand nu ai respectat planurile ai uitat sau Nu ai vrut sa mai pui tevi ,care dealtfel formeaza un trinunghi..., cat despre dealuri respective din cate stiu eu este rezervatia MACIN si nu cred c-ai da nimeni voie acolo :ha:

Dar mai asteapta si tu ca le gasesc si le pun .....pozele ...

Land Rover Discovery I

Mercury Sable

LR serie III

Link spre comentariu

proiectul este interesant si apreciez implicarea personala in fiecare proiect de realizare de la zero sau de modificare chiar daca e pe baza unui proiect gata facut, ca nu suntem toti ingineri. :1

poate ii pui un motor si pe fata poate asa il incadrezi la atelaje 4x4 :h5

Daca nu risti nu pierzi,

dar nici nu castigi.

Roky pan' la moarte. ( a lui bineinteles :grin:)

Link spre comentariu

de ce inca un motor ?

de ce nu inca un lant de transmisie ?

metode sunt multe totul e sa VREI sa faci

si cum majoritatea preferam sa nu vrem e mai usor sa facem comentarii de pe margine legat de nr de tevi legat de nr de gropi luate ,de culoarea centurii de siguranta etc

eu apreciez orice initiativa care implica munca personala si pasiune cred ca ar trebui sa vedem mai mult lucrurile astea de restul sa ne ocupam in propria ograda

felicitari pt proiect si la mai mare sau la mai multe :h5

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare