Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

acaret homemade.

motard_x

Postări Recomandate

Re: acaret homemade.

Felicitarile mele .... este un Buggy pe cinste ... Fuzetele sunt de la un ATV ?? .... iar anvelopele Kenda Bear Claw sunt OK , am avut si eu puse pe un Polaris de 800cm ...

Am vazut ca e destul de stabil .... fa-i o protectie la bratele de pe fata ...nu se stie niciodata ce trupina sau bolovan gaseti in drumul tau ... iti zic din propria experienta , am strambat vreo2 ...

cand tii se duce Bear Claw-u ...pune i niste Maxxis Big Horn ... e mult mai bun ...

Numai bine ....

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

misto jucaria... bravo baieti pt realizare... DAR:

asta parca e un forum de 4x4 ... si stiam ca sunt si forumuri de ATV-uri, Quad-uri si Buggy-uri.... si ceva de "inventica"

@Bullbar ... chestia aia cu pedalele ar fi fost interesanta.... ce sa te mai duci la sala... :ha:

@prislopan: ... DA, cred ca ai intuit bine.... aia de deasupra capului ii rzervorul de "fuel" ... cred ca baietii s-au uitat prea mult la "Singur Acasa" si vor sa faca o reeditare "romaneasca" :ha: :ha: :ha:

si in final, o sugestie: cand aveam vreo 12/13 ani, vroiam sa-mi fac un VELOCIPED ... o chestie cu 3 roate ( 2 fata una spate ) si cu o vela de placa de surf ... asa ca a-ti putea sa incercati o adaptare de genul asta pe instalatia voastra... devine mai interesanta, ecologica si mai putin periculoasa + ca o sa puteti sa mergeti si pe drumurile publice cu ea fara motorizare :ha:

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Cam frumos...fain utilaj , faina filmare , faina distractie , asta cred eu ca este trecerea treptata de la motoare, la ATV-uri si dela o varsta cand nu mai suporti cazaturile si frigu , iti iei un 4x4 ,asa am facut si eu , totusi asa cum au zis si alti in acest toping cred ca ai nevoie de ceva scuturi sa nu te loveasca vreo piatra , eu mergeam cu atv - ul si roata de spate a agatat un lemn din padure si mia cazut pe spate , bine inteles ca m-am speriat si am crezut ca cineva face o gluma proasta .In rest felicitari pentru lucratura :brMi-ar placea sa vad cu ce scule ai lucrat.

Editat de cernescucosti
Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

sal.ce parere aveti de aceasta jucarica?

FFFFFF TARE!!!!!:h5

AM INCEPUT O DISCUTIE PT BUGGY CU POZELE DE MAI MULTE MODELE

mai funtionaze???? da ca mai ai poti sa vii cu ia la pista de buggy , sa ne intrecem!!!

ce motor ai ???

niste poze ???

maurizio:tk

Editat de maurizio

tel. 0785 366 599 (mauri)

dreamservice2005@yahoo.com

Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar

ESTOTE PARATI

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...
  • 4 luni mai târziu...

scuze pt off topic dar este cumva de vanzare jucaria?si daca da la ce pret?multumesc

jucaria , si nu numai ia, a fost furata!!!!!

de la axa unde le am avut (4 bucati) da ca vrei putem sa mai construim alte la fel.

pret de la 2000 euro

ciao

maurizio

ESTOTE PARATI

Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...

Se poate o oferta detaliata pe PM? Multumesc.

Salutare,

ar trebui sa stam de vorba un pic .. ca sa pot sa fac o oferta .

putem sa facem buggy cu mai multi tip de motor de la olcit la golf la motor de motocicleta...

cu sasiu de 33 mm de 42.... etc etc

cu amortizoare si arcuri sport , sau profy , sau s.h.

cu scaune sport sau cu scaune profy...

sunt fff multe posibilitati si ar trebui sa vorbim pt a nimeri modelul cerut .....

0731 322591 0731 322593

dupa 2 ianuarie ca acum suntem cu rudele si cu copii

sarbatori fericite!!!!

buon anno!!!!

:grin::grin::grin::grin::grin::grin:

ESTOTE PARATI

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare