Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sarcina maxima autorizata Jimny

iulianul

Postări Recomandate

Zilele astea arunc o privire pe proaspata Carte de Identitate si vad: Sarcina utila maxima autorizata: 258 kg :uameni Adica nu poti duce nici alea 4 persoane? :P Nu mai vorbim de bagaje! slp WTF! Trebuie sa ma pun pe slabit si sa-mi fac prieteni subnutriti?
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Sarcina maxima autorizata Jimny

Zilele astea arunc o privire pe proaspata Carte de Identitate si vad: Sarcina utila maxima autorizata: 258 kg :uameni Adica nu poti duce nici alea 4 persoane? :P Nu mai vorbim de bagaje! slp WTF! Trebuie sa ma pun pe slabit si sa-mi fac prieteni subnutriti?

In manual zice, pt motor benzina

Masa proprie : 1060 - 1105 kg

Masa totala : 1420kg

Deci sarcina max : 360-315kg

Japonezii sunt mai mici, cred in medie nu depasesc 75kg, deci 4 japs+ceva bagaje, asta e!

De aceea am scos eu scaunele din spate... :grin:

LJ70, ex Jimny, ex IMS M461
Link spre comentariu

Dar in cartea ta ce zice? Poate e gresit la mine...

In certificatul de inmatriculare scrie Mt = 1420kg, Mgol = 1162kg

asa ca iese ca la tine !

Probabil in baza de date de la RAR e o greseala

Florin

LJ70, ex Jimny, ex IMS M461
Link spre comentariu

Idea cu prieteni subnutriti nu e rea, si mai adaugi una: In loc de frigider......seif ! Programabil in timp....noptea inchis ca la bancä!

:ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha:

E o vorbä la noi cä veni vorba de bagaje putine. Se spune : Ce nu avem nu ne trebuie !

Caut oameni cu interese comune, morale.
Link spre comentariu

Realitatea este ca omul ocupa atata spatiu cat are la dipozitie, ca e mic e una ... dar il ocupa si oricat de mare ar fi. Exemplul cel mai bun e hardisk-ul: ani in urma ma descurcam cu 80 Mb, acum 600 Gb au inceput sa ma stranga... Sunt constient ca dupa ce imi iau inca unul de 1 Tb, dupa o vreme nu o sa mai am spatiu...asa e omul.

Revenind la partea practica, e o problema oare daca adun pe el vreo 400 kg? Adica... :P Matizul avea sarcina utila 400 kg!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare