Vizitator marc Postat Noiembrie 18, 2009 Partajează Postat Noiembrie 18, 2009 :hi Salutari, De ieri,in urma unor situatii incredibile,vitara lui soso a intrat in proprietatea mea.Se va plimba prin Braila,Buzau si uneori prin Bucuresti!O masina excelenta!!! Multumesc mult soso pt ajutor!Ai un suflet mare! :rules :bannana :jp1 Si asta pt tine soso! :Gr :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Noiembrie 18, 2009 Partajează Postat Noiembrie 18, 2009 Re: Am o SUZZY ,bine-mi pare! Sa o stapanesti sanantos :h5 Ai ceva planuri marete pt ea (incluzand offroad) sau este "masina de familie" ? :1 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator marc Postat Noiembrie 18, 2009 Partajează Postat Noiembrie 18, 2009 Re: Am o SUZZY ,bine-mi pare! Bineinteles ca ma alatur voua! :h5 Dar la inceput sa ma acomodez,sunt profan in off road!In zona Buzaului unde am o casuta se poate face off rod la greu!E chiar zona unde ati organizat Luana Trophy! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Noiembrie 18, 2009 Partajează Postat Noiembrie 18, 2009 Re: Am o SUZZY ,bine-mi pare! Bine ai venit, asta inseamna ca o sa-ti vad acaretul prin oras. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Noiembrie 18, 2009 Partajează Postat Noiembrie 18, 2009 Re: Am o SUZZY ,bine-mi pare! sa te duca peste tot unde vrei pe mine m-a slujit cu incredere imi pare rau dupa ea dar sau ivit alte prioritati imi paare bine ca a ajuns la un fan 4x4si nu la un fitzos sa stea pe la terase cu ea no comment :P deasemenea ai luato la un pret la care eu nu puteam sa o dau orice vrei sa faci la ea si nu esti sigur ai tot sprijinul meu :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SorinD Postat Noiembrie 18, 2009 Partajează Postat Noiembrie 18, 2009 Re: Am o SUZZY ,bine-mi pare! @marc: :1 sa ai bafta de ea! @soso-bum: schimbi marca sau ramai tot pe suzuki? __________________________________ JEEP GRAND CHEROKEE 2,7 TD '03 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tomas Postat Noiembrie 18, 2009 Partajează Postat Noiembrie 18, 2009 Re: Am o SUZZY ,bine-mi pare! Bine ai venit si sa te bucuri de ea. Soso. Ce masina iti cumperi? VITARA 16V-MODIFICAT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Noiembrie 18, 2009 Partajează Postat Noiembrie 18, 2009 Re: Am o SUZZY ,bine-mi pare! :W :cl :h5 So stapanesti sanatos :h5 MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Noiembrie 18, 2009 Partajează Postat Noiembrie 18, 2009 Re: Am o SUZZY ,bine-mi pare! Bine ai venit si sa te bucuri de ea. Soso. Ce masina iti cumperi? astept umpik si caut deja una scurta cel putin 96 anul,hardtop,jante al cu et negativ,overfendere,16 valve si fffff eftina,si englezoaica daca e buna :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Noiembrie 18, 2009 Partajează Postat Noiembrie 18, 2009 Re: Am o SUZZY ,bine-mi pare! bine ai venit marc,ai facut o alegere SUPER buna sa iei aceea masina altii doar viseaza la asa ceva dar tu ai deja,bafta si sa o stapanesti sanatos :h5 suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Noiembrie 18, 2009 Partajează Postat Noiembrie 18, 2009 Re: Am o SUZZY ,bine-mi pare! :W :cl :h5 LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Noiembrie 18, 2009 Partajează Postat Noiembrie 18, 2009 Re: Am o SUZZY ,bine-mi pare! :W :cl :h5 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
uzi Postat Noiembrie 18, 2009 Partajează Postat Noiembrie 18, 2009 Re: Am o SUZZY ,bine-mi pare! bine ai venit si sa o stapanesti sanatos Cei ce simpt a offroad-ului chemare pe asfalt sunt vesnic pierduti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudolf Postat Noiembrie 18, 2009 Partajează Postat Noiembrie 18, 2009 Re: Am o SUZZY ,bine-mi pare! Se simte ca esti intr-adevar multumit! Sa te bucuri de ea si sa te duca cu bine! willkommen! :cl Vrabia... malai viseaza. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
a3des Postat Noiembrie 18, 2009 Partajează Postat Noiembrie 18, 2009 Re: Am o SUZZY ,bine-mi pare! Da pretul? Cat e pretul? :1 Suzuki Vitara 1.6, 8V, swb, tr. automata --- '92 (ZUKINIO) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator marc Postat Noiembrie 19, 2009 Partajează Postat Noiembrie 19, 2009 Re: Am o SUZZY ,bine-mi pare! Un tip din Bucuresti,a cumparat-o de la soso cu 5 200 e,duminica seara.Pt ca sotiei lui nu i-a placut-ea isi dorea o masina mica de oras,el a fost nevoit sa o vanda.Luni am luat legatura cu el si era disperat-a spus ca mi-o da cu 4 600 e,numai sa-l scap de ea.Eu nu aveam banii.Pana seara am facut rost-m-am imprumutat,iar marti,impreuna cu sotia am plecat la Bucuresti,si am facut actele.Am inteles din aceasta istorie ca omul atunci cand vrea cu adevarat ceva Universul conspira la realizarea dorintei sale(apropo,cititi Paulo Coehlo si veti intelege mai multe!).Pe scurt cam asta-i! :rules ,deci exist! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator marc Postat Noiembrie 19, 2009 Partajează Postat Noiembrie 19, 2009 Re: Am o SUZZY ,bine-mi pare! Multumesc TUTUROR pt urarile facute! EXIST,DECI :rules ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Noiembrie 19, 2009 Partajează Postat Noiembrie 19, 2009 Re: Am o SUZZY ,bine-mi pare! Bravos! Felicitari! Foarte buna alegerea, si eu cochetam vis-a-vis de masina pe care ai cumparat-o. Sa-ti aduca doar bucurii si zambetul pe buza la fiecare noroiala! Nu te cunosc, si nu vreau sa te supar sub nici o forma, dar sa faci trimitere la Paulo Coehlo ... ca si gandire, teorie de viata & stuff... Oooooooooo mama :P slp E ca si cum koleos ar fi " The ultimate off-roading machine " Are garda la sol ridicata...dar nu te ajuta decat sa parchezi ca bizonu pe bordura, blocand trotuarele. Desi abia ma abtin nu vreau sa comentez despre scrieri mult prea comerciale. Sper ca nu te-ai suparat! In ca o data iti felicit alegerea! :h5 Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate