nivaforever Postat Noiembrie 24, 2009 Partajează Postat Noiembrie 24, 2009 Re: Va rog convingeti-ma Parerile sunt impartite, caz in care poti opta pentru urmatoarea varianta. Cauta una second in stare cit mai buna, vorbeste cu Atila Ferenz din Brasov (Niva pe forum) si du-te cu masina la el pentru o revizie generala. Atila este dealer Lada, participa cu masina asta la rally raid de multi ani si o cunoaste mai bine ca nimeni altul. Bine ar fi sa-l suni inainte si sa vorbesti cu el. Omul are service, este autorizat, are absolut tot ce-i trebuie si cel mai important este foarte serios. Ai putea gasi o masina second buna la un pret redus, mai ales in perioada asta a anului asa ca incearca si solutia asta. Piese de schimb de calitate si la preturi normale, de bun simt gasesti pe www.pieselada.ro. Succes! cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moshu68 Postat Noiembrie 24, 2009 Partajează Postat Noiembrie 24, 2009 Re: Va rog convingeti-ma RallyZone esti ghinionist! Baba de o am ,nici nu se abureste,nici nu face fitze! E o masina ruseasca pe care te poti baza la greu(mai ales daca e pe carburatie) Sa auzim numai de bine! :hi bau bau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
craiova13abc Postat Noiembrie 24, 2009 Partajează Postat Noiembrie 24, 2009 Re: Va rog convingeti-ma RallyZone esti un baftos domnule dar stai linistit se putea si mai rau vorba aia viata e grea noroc ca trece repede Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator RallyZone Postat Noiembrie 24, 2009 Partajează Postat Noiembrie 24, 2009 Re: Va rog convingeti-ma foarte tare consolarea :h5 :h5 :h5 :h5 :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
craiova13abc Postat Noiembrie 25, 2009 Partajează Postat Noiembrie 25, 2009 Re: Va rog convingeti-ma da merge cum se spune pe la noi ca pumnu in ochi sau ca genunchiul in c...ie :ha: :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Noiembrie 27, 2009 Partajează Postat Noiembrie 27, 2009 Re: Va rog convingeti-ma Io mi-am luat Niva second. E din 2004. Probleme majore nu am avut cu ea. Sunt multumit de comportamentul ei atat pe drum cat si in off road. Singura chestie e ca, atunci cand am luat-o, nu am fost atent la toate maruntisurile. Am inceput sa le observ in timp - furtune legate cu sarma in loc de colier, bucse uzate, plasticuri sparte prin interior, etc. Asta este daca dai banu si nu deschizi bine ochii. Niciodata nu vei putea sa ii ceri unei Nive sa se comporte ca un Nissan, Toyota sau Mitsu. Dar, iti faci treaba cu ea binisor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat Noiembrie 28, 2009 Partajează Postat Noiembrie 28, 2009 Re: Va rog convingeti-ma Nea RallyZone, cum spunea un coleg aici, ai nimerit una cu ghinion.eu am una din 95 monopoint, si in afara de omorul zilnic din gramada din jurul amsterdamului ( ca inauntru tre'sa fii masochist sa intri) m-a dus de doua ori pina mai sus de cercul polar iarna, am bagat amsterdam berlin la fiecare 2 luni plus in nordul frantei destul de des, dar asta-i colea, oleaca peste 600km (numai la dus) si n-am avut nici o problema cu exceptia unui led rosu care pîlpîie la bord de cind am luat-o. Iarna a luat-o la cheie la -28 grade cu ulei de vara (e drept, s-a invirtit motorul de 7-8 ori fata de fix 4 ori normal, dar tot prima cheie se cheama) n-am avut probleme cu abureala intru cit temperatura normala inaintru e de peste 25 grade si asta in max 5 minute indiferent de frigul de afara. concluzia: da-i ce-i trebuie cind ii trebuie( si cere mai des ca o scula japoneza, dar muuult mai putin ca o nevasta) si te rasplateste din plin fara sa se plinga (unlike ca o nevasta) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator RallyZone Postat Noiembrie 28, 2009 Partajează Postat Noiembrie 28, 2009 Re: Va rog convingeti-ma da, recunosc iarna ai caldura, dar nu stiu, eu oricum sunt ghinionist...dar chiar sa regret total ca am luat asa ceva? :d ledul ala rosu...trebuia pe langa ales 2 chei sa mai ai un stick de plastic rosu...dare trebuie sa-ti tii in masina, ala-i imobilizatorul sau cum se numeste, dar cu cine am vorbit, nu recomanda :d Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat Noiembrie 28, 2009 Partajează Postat Noiembrie 28, 2009 Re: Va rog convingeti-ma a mea nu-i chiar asa sofisticata, nu are imobilizator sau cum i-o zice, motorul e ca cel cu carburator doar ca are injector central si aprindere electronica. cu ledul ala, n-am reusit sa aflu in tot westul ce e dar am invatat sa-l ignor. acu poate nu esti matale ghinionst, oi fi eu norocos, ca umbla vorba prin neam ca am mincat cacat cind eram mic.daca as stii ci merge as lua si acum cite o lingurita inainte de masa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
craiova13abc Postat Noiembrie 28, 2009 Partajează Postat Noiembrie 28, 2009 Re: Va rog convingeti-ma a mea nu-i chiar asa sofisticata, nu are imobilizator sau cum i-o zice, motorul e ca cel cu carburator doar ca are injector central si aprindere electronica. cu ledul ala, n-am reusit sa aflu in tot westul ce e dar am invatat sa-l ignor. acu poate nu esti matale ghinionst, oi fi eu norocos, ca umbla vorba prin neam ca am mincat cacat cind eram mic.daca as stii ci merge as lua si acum cite o lingurita inainte de masa. adevarul este ca sa nimeresti o Niva care sa nu-ti faca probleme trebuie sa fii foarte norocos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fane-isuzu Postat Noiembrie 29, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2009 Re: Va rog convingeti-ma Baieti,multam mult de raspunsuri Nu credeam ca voi crea asa o emulatie cu topicul meu De ce ma gindeam la varianta aceasta 1.Preturile de noi au scazut muult.Nici vorba acum de 12 mii una noua 2.La contrapartida am un auto vechi daca dealerii au si program rabla 3. La plata pe loc au cei mai multi un discount de 1000 eur 4.Posibilitatea de leasing pe firma 5.La virsta mea nu ma mai intereseaza daca intoarce cineva capul dupa masina. Oricum intorc pasaricile capul pe strada ,fiind pe jos. Iar in Romanica de azi de la barbati ma astept cel mult sa nu-mi dea cu levieru in cap si sunt deosebit de multumit 6.Am condus dacia 15 ani. Stiu sa dau pumni,ciocane in toate bolturile si arpipile ca sa mearga semnalizarea/haionul. Nu ma astept sa fie ce nu poate. Daca as avea alti bani fiti convinsi ca as sti ce sa iau. 7. Singurul lucru care ma sperie este ca pe o mecanica relativ robusta si-a bagat draku coada si a inventat partea de electronica. Ma ia cu fiori cind imi inchipui fetele celor de pe la reprezentante (ORICARE AR FI ) cind aud de erori pe calculator. Astia trebuiau sa ramina la stadiul de motoare Diesel aspirate sau bezina si carburator. Imobilizatorul ala e absolut musai ? Ca nu prea vad cine naiba fura o Niva cu tot respectul pt ea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moshu68 Postat Noiembrie 29, 2009 Partajează Postat Noiembrie 29, 2009 Re: Va rog convingeti-ma Baieti,multam mult de raspunsuri Nu credeam ca voi crea asa o emulatie cu topicul meu De ce ma gindeam la varianta aceasta 1.Preturile de noi au scazut muult.Nici vorba acum de 12 mii una noua 2.La contrapartida am un auto vechi daca dealerii au si program rabla 3. La plata pe loc au cei mai multi un discount de 1000 eur 4.Posibilitatea de leasing pe firma 5.La virsta mea nu ma mai intereseaza daca intoarce cineva capul dupa masina. Oricum intorc pasaricile capul pe strada ,fiind pe jos. Iar in Romanica de azi de la barbati ma astept cel mult sa nu-mi dea cu levieru in cap si sunt deosebit de multumit 6.Am condus dacia 15 ani. Stiu sa dau pumni,ciocane in toate bolturile si arpipile ca sa mearga semnalizarea/haionul. Nu ma astept sa fie ce nu poate. Daca as avea alti bani fiti convinsi ca as sti ce sa iau. 7. Singurul lucru care ma sperie este ca pe o mecanica relativ robusta si-a bagat draku coada si a inventat partea de electronica. Ma ia cu fiori cind imi inchipui fetele celor de pe la reprezentante (ORICARE AR FI ) cind aud de erori pe calculator. Astia trebuiau sa ramina la stadiul de motoare Diesel aspirate sau bezina si carburator. Imobilizatorul ala e absolut musai ? Ca nu prea vad cine naiba fura o Niva cu tot respectul pt ea Ai dreptate. Si eu sunt de aceeasi parere,cu cat mai simplu,cu atat mai bun si mai usor de intretinut. bau bau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Noiembrie 29, 2009 Partajează Postat Noiembrie 29, 2009 Re: Va rog convingeti-ma Baieti,multam mult de raspunsuri Nu credeam ca voi crea asa o emulatie cu topicul meu De ce ma gindeam la varianta aceasta 1.Preturile de noi au scazut muult.Nici vorba acum de 12 mii una noua 2.La contrapartida am un auto vechi daca dealerii au si program rabla 3. La plata pe loc au cei mai multi un discount de 1000 eur 4.Posibilitatea de leasing pe firma 5.La virsta mea nu ma mai intereseaza daca intoarce cineva capul dupa masina. Oricum intorc pasaricile capul pe strada ,fiind pe jos. Iar in Romanica de azi de la barbati ma astept cel mult sa nu-mi dea cu levieru in cap si sunt deosebit de multumit 6.Am condus dacia 15 ani. Stiu sa dau pumni,ciocane in toate bolturile si arpipile ca sa mearga semnalizarea/haionul. Nu ma astept sa fie ce nu poate. Daca as avea alti bani fiti convinsi ca as sti ce sa iau. 7. Singurul lucru care ma sperie este ca pe o mecanica relativ robusta si-a bagat draku coada si a inventat partea de electronica. Ma ia cu fiori cind imi inchipui fetele celor de pe la reprezentante (ORICARE AR FI ) cind aud de erori pe calculator. Astia trebuiau sa ramina la stadiul de motoare Diesel aspirate sau bezina si carburator. Imobilizatorul ala e absolut musai ? Ca nu prea vad cine naiba fura o Niva cu tot respectul pt ea Imobilizatorul nu e musai si se poate decupla foarte simplu. Este, intr-un topic pentru Niva de aici de pe forum, descrisa pas cu pas toata operatia de decuplare. Singurul incovenient al Nivei(precum si al tuturor masinilor din perioada "80-"90) este ca nu are urmatoarele: 1. buton pentru zapada 2. buron pentru noroi 3. buton pentru nisip 4. buton pentru mers pe iarba uda 5. buton pentru....... :ha: :ha: :ha: Chestia cu aparitia calculatorului la Niva este o chestie normala tinand cont ca nu se mai frabrica masini cu calculator. Daca nu bagi masina in apa mare astfel incat sa-ti ajunga in interior, nu-ti fa griji nici pentru electronica. Oricum, daca masina o intretii, o sa vezi ca reusesti sa faci cu ea lucruri pe care altii le fac cu mii de euro bagati in masinile lor. http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator RallyZone Postat Noiembrie 29, 2009 Partajează Postat Noiembrie 29, 2009 Re: Va rog convingeti-ma Vad ca esti din cluj, lasa un numar de telefon sa luam legatura sa ne intalnim sa ne cunoastem, mai povestim. Sa nu cumpara sa o cumperi de la jegosii de pe maramuresului ALEXSERV. aia nu stiau cum se reseteaza o eroare de fisa stricata din leptop, dar au stiu sa ma taxeze cu 120 ron pentru "tester" pana le-am dat-o sus si le-am zis cateva. adica nu stii sa faci treaba si sa-ti dau si bani? aia mi-au cerut o gramada de bani sa-mi schimbe ambreaju. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
craiova13abc Postat Noiembrie 30, 2009 Partajează Postat Noiembrie 30, 2009 Re: Va rog convingeti-ma Baieti,multam mult de raspunsuri Nu credeam ca voi crea asa o emulatie cu topicul meu De ce ma gindeam la varianta aceasta 1.Preturile de noi au scazut muult.Nici vorba acum de 12 mii una noua 2.La contrapartida am un auto vechi daca dealerii au si program rabla 3. La plata pe loc au cei mai multi un discount de 1000 eur 4.Posibilitatea de leasing pe firma 5.La virsta mea nu ma mai intereseaza daca intoarce cineva capul dupa masina. Oricum intorc pasaricile capul pe strada ,fiind pe jos. Iar in Romanica de azi de la barbati ma astept cel mult sa nu-mi dea cu levieru in cap si sunt deosebit de multumit 6.Am condus dacia 15 ani. Stiu sa dau pumni,ciocane in toate bolturile si arpipile ca sa mearga semnalizarea/haionul. Nu ma astept sa fie ce nu poate. Daca as avea alti bani fiti convinsi ca as sti ce sa iau. 7. Singurul lucru care ma sperie este ca pe o mecanica relativ robusta si-a bagat draku coada si a inventat partea de electronica. Ma ia cu fiori cind imi inchipui fetele celor de pe la reprezentante (ORICARE AR FI ) cind aud de erori pe calculator. Astia trebuiau sa ramina la stadiul de motoare Diesel aspirate sau bezina si carburator. Imobilizatorul ala e absolut musai ? Ca nu prea vad cine naiba fura o Niva cu tot respectul pt ea daca iei o Niva nu o sati para rau tot timpul o sa ai si satisfactii eu am tras din zapada un x5 si am intrat pe drumuri pe care erau oprite masini de zeci de mii de euro cat despre imobilizator sa scris la sistemul VTD eu nu l-am folosit si probabil nici nu o sa-l folosesc ca antifurt treci maneta reductorului pe mijloc si numai posesorii de niva stiu pozitia corecta :ha: plus ca toti cauta sa bage cheia in dreapta :ha: bafta multa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moshu68 Postat Decembrie 1, 2009 Partajează Postat Decembrie 1, 2009 Re: Va rog convingeti-ma In legatura cu programul rabla sa stii ca anul asta,cel putin in Craiova la dealer-ul Lada nu au avut nici o masina de nici un tip. Citisem undeva pe net ca ar fi avut cateva unitati la program,dar,cand am fost la ei si am intrebat au zis ca nu au nici una,sunt fraieri ca ar fi vandut mult mai multe. In conditiile programului de anul asta era mult mai avantajos sa o iei,fata de conditiile leasingului castigai(sa zic asa)aproape 2000 de euroi. :hi bau bau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator RallyZone Postat Decembrie 1, 2009 Partajează Postat Decembrie 1, 2009 Re: Va rog convingeti-ma De aia are aia 3 poziti? acum m-am prins ce face, dar in cartea masinii nu scrie de pozitia aia :)) Da am vazut si eu ca nu este in rabla lada, dar poti face alta ghiduseala, pastrezi bonul valoric si cumperi masina la anu :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Decembrie 1, 2009 Partajează Postat Decembrie 1, 2009 Re: Va rog convingeti-ma Ca sa nu mai ai probleme cu geamurile aburite, lasa geamurile(sau cel putin unul) deschis cativa mm cand nu folosesti masina. In acest fel umezeala din interior va trece. De asemenea, vezi ca ai doua pozitii la circulatia aerului la ventilatie. Ai grija ca acea clapeta sa fie pe bagat aer din exterior. http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate