Vizitator lilimurgoci Postat Noiembrie 18, 2009 Partajează Postat Noiembrie 18, 2009 salut.sunt Valentin din oltenita ,am un samurai din 93 fara modificari ,am citeva nelamuriri cu privire la urmatoarele lucruri;trebuie sa schimb cauciucurile masini si am doua modele in atentie ,BRIDGESTONE D694 235/70R15, 205/R16 C , sti cineva daca pot folosi respectivele fara modificari cu exceptia jantelor, astept parerile dumneavoastra.Multumesc ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudolf Postat Noiembrie 18, 2009 Partajează Postat Noiembrie 18, 2009 Re: SUZUKI (anvelope sfat) Arunca un ochi aici: http://www.1010tires.com/tiresizecalculator.asp Vrabia... malai viseaza. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unde Postat Noiembrie 19, 2009 Partajează Postat Noiembrie 19, 2009 Re: SUZUKI (anvelope sfat) 235/70R15 nu cred ca intra fara sa loveasca/atinga pe undeva. 205/R16 C sint anvelope cargo (duba), au indice de greutate mare si de viteza mic (nu ar trebui sa te deranjeze asta la Samurai) si sint grele. Fiind pe 16, o sa-ti trebuiasca si alte jenti. Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Noiembrie 19, 2009 Partajează Postat Noiembrie 19, 2009 Re: SUZUKI (anvelope sfat) 235/70R15 este cam mare pt Samurai. Eu am avut pe masina 235-uri (este adevarat ca MT-uri) si imi cam atingeau. Adica nu puteam sa virez la maxim. http://i849.photobucket.com/albums/ab58/Busu4x4/Suzuki%20Samurai/DSCF8891.jpg Am mai avut si 265-uri pe ea, cu care nu se putea merge decat in linie dreapta ( a trebuit sa-i scot bara fata pt a putea ajunge cu ea acasa de la vulcanizare). http://i849.photobucket.com/albums/ab58/Busu4x4/Suzuki%20Samurai/DSCF8879.jpg http://i849.photobucket.com/albums/ab58/Busu4x4/Suzuki%20Samurai/Comparatie.jpg Parerea mea este sa ramai pe 205/70R15 sau maxim 215/70R15. Eu am acum pe masina 215, dar iti zic ca se simte diferenta mai ales la franare :P http://i849.photobucket.com/albums/ab58/Busu4x4/Suzuki%20Samurai/DSCF8718_resize.jpg :av Mare atentie !!!! : eu aici am vorbit de cauciucuri de strada. Daca este sa o luam pe cauciucuri de noroi atunci te sfatuiesc 195 R15 sau maxim 205 R15. Deci sfatul meu este sa ramai la cauciucurile standard pt ca nu are rost sa f..i directia si alte alea aiurea :h5 Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unde Postat Noiembrie 19, 2009 Partajează Postat Noiembrie 19, 2009 Re: SUZUKI (anvelope sfat) Parerea mea este sa ramai pe 205/70R15 sau maxim 215/70R15. Eu am acum pe masina 215, dar iti zic ca se simte diferenta mai ales la franare :P Poti sa detaliezi, te rog? Banuiesc ca vrei sa spui ca frineaza mai bine. Ma intereseaza si cum se simte diferenta la consum. Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Noiembrie 19, 2009 Partajează Postat Noiembrie 19, 2009 Re: SUZUKI (anvelope sfat) Faza cu franarea este destul de ciudata : adica franeaza mai greu cu 215 decat cu 205-urile. La consum ... ie belea. Cu alea de 235 mi-a luat 13% in oras, iar cu cele de 205 mi-a luat 8,5-9% in oras. Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unde Postat Noiembrie 19, 2009 Partajează Postat Noiembrie 19, 2009 Re: SUZUKI (anvelope sfat) Consumul banuiam ca e mai mare, dar nu atit de mare. Se pare ca masina trage din greu cu anvelopele alea. La frinare s-ar putea sa fie tot din aceeasi cauza (roti mai grele, inertie mai mare) + aderenta mai mica (presiunea pe suprafata de contact e mai mica). Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Iacob Postat Noiembrie 19, 2009 Partajează Postat Noiembrie 19, 2009 Re: SUZUKI (anvelope sfat) tot suzuki dar jimny, si tot de anvelope vreau si eu un sfat! Unde gasesc cele mai ieftine Simex-uri 205/70 R15 pentru un Jimny stock? Poate il ajuta si pe initiatorul post-ului! M Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Noiembrie 19, 2009 Partajează Postat Noiembrie 19, 2009 Re: SUZUKI (anvelope sfat) Cica ar fi o firma pe centura (centura Bucurestiului) care au la 270 ron/buc. Nu stiu exact cum se numeste dar cand aflu iti dau un PM. Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator lilimurgoci Postat Noiembrie 19, 2009 Partajează Postat Noiembrie 19, 2009 Re: SUZUKI (anvelope sfat) multumesc pentru sfaturi.lamurit pe deplin ,voi cauta dimensiunile indicate. :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Noiembrie 19, 2009 Partajează Postat Noiembrie 19, 2009 Re: SUZUKI (anvelope sfat) 215/70R15 este maxim daca vrei sa nu atinga pt masina stock. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kermit Postat Noiembrie 19, 2009 Partajează Postat Noiembrie 19, 2009 Re: SUZUKI (anvelope sfat) daca mai e nevoie de o parere si nu te-ai convins inca iti zic si eu 215 e suficient. 235-urile pe langa neajunsurile prezentate anterior mai au unul foarte important ... iti omoara motorul. Trage greu mai ales cele cu profil Simex si incarcate cu noroi. Am eu pe masina si ma caiesc ca am facut acesta alegere (ma caiam... acum am schimbat motorul... dar asta e alta poveste), oricum nu e o alegere inspirata. Best Regards TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmacatalyn Postat Noiembrie 19, 2009 Partajează Postat Noiembrie 19, 2009 Re: SUZUKI (anvelope sfat) tot suzuki dar jimny, si tot de anvelope vreau si eu un sfat! Unde gasesc cele mai ieftine Simex-uri 205/70 R15 pentru un Jimny stock? Poate il ajuta si pe initiatorul post-ului! M Aici sunt cele mai ieftine Simex-uri ,eu am luat pt. un samurai acum trei luni si sunt f multumit f. de ele...http://www.delta-grup.ro/index.php?page=produse Suzuki samurai"89 ,Suzuki Jimny 2000,Golf2 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Noiembrie 19, 2009 Partajează Postat Noiembrie 19, 2009 Re: SUZUKI (anvelope sfat) Cica ar fi o firma pe centura (centura Bucurestiului) care au la 270 ron/buc. Nu stiu exact cum se numeste dar cand aflu iti dau un PM. Cand afli, scrie aici. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Iacob Postat Noiembrie 19, 2009 Partajează Postat Noiembrie 19, 2009 Re: SUZUKI (anvelope sfat) sarutmana de sfaturi! Multumesc initiatorului post-ului ca nu s-a suparat pe mine :) Cand aflii firma de pe centura da un semn, am vazut ca mai sunt colegi interesati! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Noiembrie 23, 2009 Partajează Postat Noiembrie 23, 2009 Re: SUZUKI (anvelope sfat) Am revenit cu numele firmei de pe centura. Se numeste Radburg si este undeva pe langa Remat (iesirea de la IMGB) Cica acolo au B&P Pneus la 270 ron :h5 Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Iacob Postat Noiembrie 25, 2009 Partajează Postat Noiembrie 25, 2009 multumesc frumos! toate bune! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate