Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Si.......Revelionul unde il facem ?

niros05

Postări Recomandate

Se apropie Revelionul si sincer nu prea vreau sa-l fac in familie. Plus de asta amicul meu Lazar din Brasov mi-a povestit cum revelionul trecut a vrut sa-l faca la Babele. Asa ca a strins un grup cu masini 4x4 si au plecat voiosi spre creste. Numai ca socoteala de acasa nu s-a potrivit .....cu ce au gasit pe drum, adica troiene de zapada. Dupa ce sau chinuit o bucata de drum au renuntat si au trecut pragul dintre ani in plina natura.

Bine acum nu spun sa facem si noi la fel dar am putea gasi o cabana sau pensiune mai in munte unde sa ne si dam (Cabana Voina, Pensiunile din Cheile Dimbovitei, Vidraru etc ).

Ce spuneti ?

www.mitsubishi.org.ro

T 44

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 săptămâni mai târziu...

Dupa cite raspunsuri am primit.........."de nici nu am avut timp sa le citesc" bag de seama ca toti sinteti familisti convinsi sau aveti atita treaba ca inca nu va ginditi la revelion.

Eu tot sper un revelion in natura la foc cu sarmaua in virful batului si cu "tuica" pe capota masinii.

www.mitsubishi.org.ro

T 44

Link spre comentariu

Ricardo....cum razi tu de oamenii necajiti......da vine ea si vremea mea :grin: :grin: :grin:

Tu poti sa razi de pe acuma de el ca vine weekendul si iar trebuie sa mearga la mall cu familia. :grin:

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Ar fi si asta o idee.

Daca este si o noapte linistita fara vint cred ca s-ar face un revelion pe cinste in Postavaru. Stiu ca multi vor sa faca revelionul in mijlocul naturii deoarece sau cam saturat de restaurante unde stai si bei, maninci si iar bei la o masa unde nu poti face prea multe miscari.

www.mitsubishi.org.ro

T 44

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare