tav Postat Noiembrie 19, 2009 Partajează Postat Noiembrie 19, 2009 Salutare, Am vazut ca "multa lume" ,are diverse 4x4 ,chiar si lwb ca a mea, trecute la fisc ca si utilitare. Ma intereseaza o solutie pt a obtine incadrarea asta. Multumesc tuturor. PS: cand am luat "tractorul",inca nu aveam situatia financiara relativ dificila in care ma aflu acum...:| Vand 4 intercoolere maricele,boost controlere manuale, un radiator A/C terrano, piese lancia k Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Noiembrie 19, 2009 Partajează Postat Noiembrie 19, 2009 Re: Cine ma poate ajuta sa fie"vazut"ca utilitara y60 al meu? maina e 2,8 sau 4,2? ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
preda ion Postat Noiembrie 19, 2009 Partajează Postat Noiembrie 19, 2009 Re: Cine ma poate ajuta sa fie"vazut"ca utilitara y60 al meu? si care ar fi avantajul daca ar fi incadrata la autoutilitare. tocmai mi-am inscris si eu patrolul si m-a cam jupuit de bani.si au si gresit in talon cred :P masina are 7 locuri si ei au trecut 5. nisan terrano 2700TD 91 (masina de iarna) VW Bora 4motion (masina de vara) Land rover freelander 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 19, 2009 Partajează Postat Noiembrie 19, 2009 Re: Cine ma poate ajuta sa fie"vazut"ca utilitara y60 al meu? Impozitul mai mic....Nu cred ca au gresit : cele doua locuri lipsa le-au convertit probabil in spatiu pentru marfa etc ca sa poata deveni autoutilitara REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Noiembrie 19, 2009 Partajează Postat Noiembrie 19, 2009 Re: Cine ma poate ajuta sa fie"vazut"ca utilitara y60 al meu? si eu incerc treaba cu utilitara dar nu prea mai merge decat in anumite conditii -sa iei de la service autorizat harite cum ca-ia modifcat-o,ca sa dai .....500euro...nervi si alea alea .Eu o s-o fac bulgaroaica :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tav Postat Noiembrie 19, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2009 Re: Cine ma poate ajuta sa fie"vazut"ca utilitara y60 al meu? maina e 2,8 sau 4,2? este rd28t si care ar fi avantajul daca ar fi incadrata la autoutilitare. tocmai mi-am inscris si eu patrolul si m-a cam jupuit de bani.si au si gresit in talon cred :P masina are 7 locuri si ei au trecut 5. Daca mai uitau de inca vreo 2,faceai o treaba si cu taxele anuale :D ....Probabil nu aveai bancheta din portbagaj montata,d-aia 5 in loc de 7..:| si eu incerc treaba cu utilitara dar nu prea mai merge decat in anumite conditii -sa iei de la service autorizat harite cum ca-ia modifcat-o,ca sa dai .....500euro...nervi si alea alea .Eu o s-o fac bulgaroaica Nu ma costa mai nimic sa iau hartie de la service autorizat rar. Iar eu nu car in masina decat f rar >3 pers...acuma',probabil ca as lua amenda daca m-ar prinde cu 5 in masina,insa am dubii ca le-ar trece prin cap sa se uite atent cate locuri am in talon la o masina asa mare.. :twisted: Treaba cu bulgaria(a mea este inscrisa ro pe numele meu-d-aia si problema impoz),nu stiu de ce nu ma incanta din cale-afara..cu toate ca am amic cu firma acolo,nu ar fi vb de lipsa incredere in el...insa am o retinere pe care nu mi-o pot explica. Vand 4 intercoolere maricele,boost controlere manuale, un radiator A/C terrano, piese lancia k Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Noiembrie 19, 2009 Partajează Postat Noiembrie 19, 2009 Re: Cine ma poate ajuta sa fie"vazut"ca utilitara y60 al meu? maina e 2,8 sau 4,2? este rd28t si care ar fi avantajul daca ar fi incadrata la autoutilitare. tocmai mi-am inscris si eu patrolul si m-a cam jupuit de bani.si au si gresit in talon cred :P masina are 7 locuri si ei au trecut 5. Daca mai uitau de inca vreo 2,faceai o treaba si cu taxele anuale :D ....Probabil nu aveai bancheta din portbagaj montata,d-aia 5 in loc de 7..:| si eu incerc treaba cu utilitara dar nu prea mai merge decat in anumite conditii -sa iei de la service autorizat harite cum ca-ia modifcat-o,ca sa dai .....500euro...nervi si alea alea .Eu o s-o fac bulgaroaica Nu ma costa mai nimic sa iau hartie de la service autorizat rar. Iar eu nu car in masina decat f rar >3 pers...acuma',probabil ca as lua amenda daca m-ar prinde cu 5 in masina,insa am dubii ca le-ar trece prin cap sa se uite atent cate locuri am in talon la o masina asa mare.. :twisted: Treaba cu bulgaria(a mea este inscrisa ro pe numele meu-d-aia si problema impoz),nu stiu de ce nu ma incanta din cale-afara..cu toate ca am amic cu firma acolo,nu ar fi vb de lipsa incredere in el...insa am o retinere pe care nu mi-o pot explica.[/quote:1r4l1w31] hartia ca hartia dr trbuie sa vada aia de laRAR in spatele primelor 2 scaune grilajul,geamurile,mate....etc iar hartia in baza unui proiect se da dupa care mergi la RAR si acolo incepe distractia ...ti-o spun din cunostinta de cauza ca vecinul meu este seful RAR DOJL :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
preda ion Postat Noiembrie 19, 2009 Partajează Postat Noiembrie 19, 2009 Re: Cine ma poate ajuta sa fie"vazut"ca utilitara y60 al meu? nici nu am zis nici eu nimic la RAR ca si asa aveam un morcov in.... ca nu gaseau seria pe sasiu.s-asa cainele si pisica nu sunt prsoane :ha: nisan terrano 2700TD 91 (masina de iarna) VW Bora 4motion (masina de vara) Land rover freelander 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Noiembrie 19, 2009 Partajează Postat Noiembrie 19, 2009 Re: Cine ma poate ajuta sa fie"vazut"ca utilitara y60 al meu? hartia ca hartia dr trbuie sa vada aia de laRAR in spatele primelor 2 scaune grilajul,geamurile,mate....etc iar hartia in baza unui proiect se da dupa care mergi la RAR si acolo incepe distractia ...ti-o spun din cunostinta de cauza ca vecinul meu este seful RAR DOJL pai si atunci sa nu i fotografiezi cand sunt la ski cu masina rar??? a mea am faut-o autoutilitara (multumesc nike) dar inainte de modificarea conditiilor din 7 locuri am ramas cu 5, AVEAM grilaj in saptele scaunelor ...pt caine, geamurile nu aveau folie dar acum au se pare ca e greu acum de facut, dar sunt mai multi care incearca, si dupa ce reusesc probabil o sa fie mai usor... (asa spuneau si ei atunci despre mine...fa tu si daca reusesti o sa mergem si noi) forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lile Postat Noiembrie 19, 2009 Partajează Postat Noiembrie 19, 2009 Re: Cine ma poate ajuta sa fie"vazut"ca utilitara y60 al meu? daca o faci autoutilitara e rovinieta mult mai scumpa si RCA-ul la fel. stiai lucrul acesta? de ex. la papuc 1.6i rovinieta este 440ron, iar RCA ul 760 ron. si in afara de asta, daca o sa iti scrie in certificat 2 locuri si vede vreun politist iti da si o amenda. Mazda B2500 // 2.5TD // 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Noiembrie 19, 2009 Partajează Postat Noiembrie 19, 2009 Re: Cine ma poate ajuta sa fie"vazut"ca utilitara y60 al meu? 1. nu e smecherie sa faci manevra pt 2,8, unde scazi impozitul de la 900ron la 530ron si iti creste apoi rovignieta si asigurarea. La 4,2 e alta treaba, scade de la 2550 la 530 si deranjul se justifica 2. lucrarea si proiectul trebuie sa fie facute de un service autorizat pe marca sau autorizat pt recarosari (vezi firme din acelea transforma microbuzele de marfa in cele de persoane). masina sufera apoi omologare individuala + ITP. 3. Nissanul meu este de 9 locuri. Ma duc la RAR si zic, baga-l autoutilitara acum l-am modificat si are numai 5 locuri. RAR-ul zice .....PARDON! Atata timp cat Nissan-ul Patrol exista ca autoturism cu numai 5 locuri nu se poate omologa ca autoutiliara in acelasi nr de locuri. ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarzy Postat Noiembrie 19, 2009 Partajează Postat Noiembrie 19, 2009 Re: Cine ma poate ajuta sa fie"vazut"ca utilitara y60 al meu? cam la cat se ridica costurile ptr omologare individuala? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Noiembrie 19, 2009 Partajează Postat Noiembrie 19, 2009 Re: Cine ma poate ajuta sa fie"vazut"ca utilitara y60 al meu? costa 8 mil transformarea + un ITP la RAR pe loc + modificarile efective aduse (geamuri blocate sau gratii, despartit zona marfa de zona pasageri, etc) + hartie de la service autorizat pt acea marca in transformari. Deci minim 10 mil pe taxe la RAR, plus modificarile si hartia. Se poate face la orice masina, dar nu merita pentru un 2.8, Luigi are dreptate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Noiembrie 19, 2009 Partajează Postat Noiembrie 19, 2009 Re: Cine ma poate ajuta sa fie"vazut"ca utilitara y60 al meu? costa 8 mil transformarea + un ITP la RAR pe loc + modificarile efective aduse (geamuri blocate sau gratii, despartit zona marfa de zona pasageri, etc) + hartie de la service autorizat pt acea marca in transformari. Deci minim 10 mil pe taxe la RAR, plus modificarile si hartia. Se poate face la orice masina, dar nu merita pentru un 2.8, Luigi are dreptate. -cand am putut sal fac pe OBOSITU cu 500 euro cu totul am zis ca e mult si asa e...acum merge laBG si inmatriculam cu 500 si 200 pe an verificare si asigurare e mai lesne si tot a mea este in plus nu ma mai intreaBA NIMENI CE ROTI AM :banana :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Noiembrie 19, 2009 Partajează Postat Noiembrie 19, 2009 Re: Cine ma poate ajuta sa fie"vazut"ca utilitara y60 al meu? Sa crezi tu.....vorbeste tirgul ca daca te opreste nenea cu Rar-ul in trafic sau nenea militica super dotat cu utilaje noi si performante, la noile noastre taloane,fara dimeniuni roti,si la bulgari,daca vine cu cititorul....ai pus-o mai rau cu bg...te plimbi peste Dunare la recuperat talon......ambele au cod de bare :grin: afiliat la noile norme europene....ca la supermarket....fara bani/fara talon :ha: .....datele astea sunt bagate acolo :grin: Nu stiu daca au voie sa-ti ridice talonul bulgaresc,dar daca au......te-ai scos de o plimbare.... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Noiembrie 19, 2009 Partajează Postat Noiembrie 19, 2009 Re: Cine ma poate ajuta sa fie"vazut"ca utilitara y60 al meu? Sa crezi tu.....vorbeste tirgul ca daca te opreste nenea cu Rar-ul in trafic sau nenea militica super dotat cu utilaje noi si performante, la noile noastre taloane,fara dimeniuni roti,si la bulgari,daca vine cu cititorul....ai pus-o mai rau cu bg...te plimbi peste Dunare la recuperat talon......ambele au cod de bare :grin: afiliat la noile norme europene....ca la supermarket....fara bani/fara talon :ha: .....datele astea sunt bagate acolo :grin: Nu stiu daca au voie sa-ti ridice talonul bulgaresc,dar daca au......te-ai scos de o plimbare.... stii ca am casa la 10km de bechet :banana ,mai bine un drum luam si ceva de mancare pt ca e ieftine decat 2500lei impozit+8oo asig :ha: :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Noiembrie 19, 2009 Partajează Postat Noiembrie 19, 2009 Re: Cine ma poate ajuta sa fie"vazut"ca utilitara y60 al meu? Ma refeream la faptul ca nu ai trecut in talon dimensiunea gumelor...... Eu am autoutilitara,si ma rupe la asigurare.....vigneta numai pe o sapt...cind am nevoie..... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Ianuarie 27, 2010 Partajează Postat Ianuarie 27, 2010 Re: Cine ma poate ajuta sa fie"vazut"ca utilitara y60 al meu? deci...poate cineva sa-mi spuna mai exact: -stie cineva un pont sigur ptr a face utilitara un 4.2? -care sunt realmente costurile efectuarii,si care sunt cele anuale - filtrele RAR,politie ce sanctiuni dau in cazul in care casesc masina cu 5 locuri? mersi NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mcm Postat Ianuarie 27, 2010 Partajează Postat Ianuarie 27, 2010 Re: Cine ma poate ajuta sa fie"vazut"ca utilitara y60 al meu? Cer scuze anticipat daca intrebarile mele sunt redundante sau poate putin off topic. presupunand ca imi sunt suficiente 2 locuri: 1. sa inteleg ca daca imi iau de ex un patrol din '95 din UK (RHD), cu motor de 4.2 (LWB) sau 2.8(SWB) , sau un Pajero SWB cam tot de-atunci, exista posibilitatea de a fi inmatriculat "la tara noastra" ca autoutilitara? cum se face asta? 2.inmatricularea ca autoutilitara "ocoleste" taxa asta de "igiena mintii mediului guvernamental" :uameni(si care pt masinile mentionate e... stratosferica, practic masina e ..."bonus"...:ang2)? multumesc KIA SORENTO EX Psihiatrii zic ca una dintre patru persoane are o deficienta mintala. Daca esti cu inca trei amici si nu ai observat nimic ciudat, atunci nu te gandi la chestia asta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Ianuarie 28, 2010 Partajează Postat Ianuarie 28, 2010 Re: Cine ma poate ajuta sa fie"vazut"ca utilitara y60 al meu? Si eu vreau sa o fac utilitara.Are cineva un pont undeva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tdanys Postat Ianuarie 28, 2010 Partajează Postat Ianuarie 28, 2010 Re: Cine ma poate ajuta sa fie"vazut"ca utilitara y60 al meu? e al 3-lea topic deschis pe tema asta doar in ultima saptamana si ceva. in felul acesta se pierde timp si informatii aiurea ca nimeni nu sta sa repete la nesfarsit aceleasi informatii doar ca cineva nu are rabdare sa dea o cautare la subiect...:old isuzu trooper, lada niva,defender TD5, defender Td4, ZIL 131, LC 120 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Endevour Postat Ianuarie 28, 2010 Partajează Postat Ianuarie 28, 2010 Re: Cine ma poate ajuta sa fie"vazut"ca utilitara y60 al meu? Am dat eu cautare dupa "inmatriculare ca utilitara" si nu am gasit ce m-ar fi interesat, poti pune link catre celelalte discutii? Multam. “If you want to see Africa bring a Land Cruiser, if you want to meet the people bring a Land Rover” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tdanys Postat Ianuarie 29, 2010 Partajează Postat Ianuarie 29, 2010 Re: Cine ma poate ajuta sa fie"vazut"ca utilitara y60 al meu? Am dat eu cautare dupa "inmatriculare ca utilitara" si nu am gasit ce m-ar fi interesat, poti pune link catre celelalte discutii? Multam. http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=49469 http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=48934 subiecte active doar in ultimele 24 ore. isuzu trooper, lada niva,defender TD5, defender Td4, ZIL 131, LC 120 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maiden Postat Ianuarie 30, 2010 Partajează Postat Ianuarie 30, 2010 Re: Cine ma poate ajuta sa fie"vazut"ca utilitara y60 al meu? tdanys are dreptate! Un moderator iscusit, ar trebui reuneasca cele doua topicuri prezentate mai sus . Asta e dedicat nissanului, asa ca ar trebui sa ramana asa. Eu m-am lamurit, dupa cum zice stimabilul Luigi, 2.8td nu merita facut autoutilitara. Mai mare pierderea...de timp, de bani, si...de locuri !! Sanatate si virtute, s-avem bani, s-avem ce....bea !! :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tav Postat Ianuarie 31, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2010 Re: Cine ma poate ajuta sa fie"vazut"ca utilitara y60 al meu? e al 3-lea topic deschis pe tema asta doar in ultima saptamana si ceva. in felul acesta se pierde timp si informatii aiurea ca nimeni nu sta sa repete la nesfarsit aceleasi informatii doar ca cineva nu are rabdare sa dea o cautare la subiect...:old Aiurea....Ce vina am eu sau cei ce posteaza aici ,ca altii au mai deschis (la peste O LUNA de acesta) INCA doua topicuri pe acelasi subiect,insa PE ALTA sectiune ?! Te rog nu mai arunca cu noroi inainte sa verifici ! NU IN acest topic trebuia sa postezi stresul tau ,ci in celelalte doua (eventual) ! Vand 4 intercoolere maricele,boost controlere manuale, un radiator A/C terrano, piese lancia k Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate