Yonutz Postat Noiembrie 20, 2009 Partajează Postat Noiembrie 20, 2009 In cautarile mele pe net am gasit doua filmulte interesante: "Comparatie" [youtube:4dmbun5i] [/youtube:4dmbun5i] "La probe" [youtube:4dmbun5i] [/youtube:4dmbun5i] consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat Noiembrie 20, 2009 Partajează Postat Noiembrie 20, 2009 Re: ARB Air Locker (blocant ARB) [youtube:1bcczn9b] [/youtube:1bcczn9b] [youtube:1bcczn9b] [/youtube:1bcczn9b] [youtube:1bcczn9b] [/youtube:1bcczn9b] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan1323 Postat Noiembrie 23, 2009 Partajează Postat Noiembrie 23, 2009 Re: ARB Air Locker (blocant ARB) Am si eu nevoie de un service cat mai aproape de bucuresti care sa monteze si sa repare ARB pentru ca vreau sa pun pe fata la suzukiul meu si sa il repar pe cel de pe spate ca scapa aer si se decupleaza. Samurai metis Pajero 2.8 scurt KQ Spider CAN_AM Discovery 3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 23, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2009 Re: ARB Air Locker (blocant ARB) Cred ca te poti duce la GTC (RazvanGTC), Luigi (nissan4x4), Tuparu (cfantana) ...mai sunt si altii! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
petrutz Postat Noiembrie 23, 2009 Partajează Postat Noiembrie 23, 2009 Re: ARB Air Locker (blocant ARB) ARB rulez.si eu am si pe fata si pe spate, fata cred ca pierde un pic pe undeva, insa nu decupleaza.Excelente in toate conditiile... :rules Live life! Jimny z3 spre m Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan1323 Postat Noiembrie 23, 2009 Partajează Postat Noiembrie 23, 2009 Re: ARB Air Locker (blocant ARB) Cred ca te poti duce la GTC (RazvanGTC), Luigi (nissan4x4), Tuparu (cfantana) ...mai sunt si altii! :h5Multumesc asa am sa fac. Samurai metis Pajero 2.8 scurt KQ Spider CAN_AM Discovery 3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 26, 2011 Autor Partajează Postat August 26, 2011 Re: ARB Air Locker (blocant ARB) Se poate inchide, multumesc! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate