SilenceDJ Postat Noiembrie 20, 2009 Partajează Postat Noiembrie 20, 2009 Sunt recunoscator : Sotiei care sforaie toata noaptea, Pentru ca doarme acasa cu mine si nu cu altcineva ! ............................................................................................................................ ............. Fiicei mele adolescente care se plange ca trebuie sa spele vasele, Pentru ca inseamna ca este acasa si nu pe strazi. .......................................................................................................................................... Impozitelor pe care le platesc, Pentru ca inseamna ca sunt angajat. .................................................................................................................................. Murdariei de curatat dupa o petrecere, Pentru ca inseamna ca am fost inconjurat de prieteni. ............................................................................................................................................ Hainel or care sunt putin cam strimte, Pentru ca inseamna ca am destul de mincare. ....................................................................................................................................... Umbrei mele care ma insoteste la munca, Pentru ca inseamna ca sunt afara la lumina soarelui. ..................................................................................................................................... Podelei care trebuie stearsa si ferestrelor care trebuiesc spalate, Pentru ca inseamna ca am o locuinta. .................................................................................................................................................................... Tuturor nemultumirilor la adresa guvernului pe care le aud, Pentru ca inseamna ca avem libertatea cuvintului. ............ ................................................................................................................................... Locului de parcare pe care il gasesc tocmai la capatul parcarii, Pentru ca inseamna ca pot sa merg si ca am fost binecuvantat cu un mijloc de transport. .................................................................................................................................................... Zgomotului pe care trebuie sa-l suport de la vecini, Pentru ca inseamna ca pot auzi. ........................................................................................................................................................ Gramezii de rufe de spalat si calcat, Pentru ca inseamna ca am haine de imbracat. ...................................................................................................................................... Oboselii si durerilor musculare la sfarsitul unei zile, Pentru ca inseamna ca am fost capabil sa muncesc din greu. ........................................................................................................................................... Soneriei care ma trezeste in zorii zilei, Pentru ca inseamna ca sunt viu. ......................................................................................................................... SI , IN SFARSIT, ... pentru e-mail-uri, Deoarece inseamna ca am prieteni care se gandesc la mine. ............................................................................................................................................ O zi frumoasa...si incercati sa ganditi pozitiv...doar avem atatea daruri...pe care le uitam din pacate, toate astea mi le spun in primul rand mie.. Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Darius Postat Noiembrie 20, 2009 Partajează Postat Noiembrie 20, 2009 Re: Asta mi-a dat de gandit Frumos! Asa ar trebui privite lucrurile, dar, din pacate, ne lasam luati de val. Mersi pentru postul asta! :h5 "Umblati cu bine!" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hrn Postat Noiembrie 20, 2009 Partajează Postat Noiembrie 20, 2009 Re: Asta mi-a dat de gandit Fain, si binenteles : ----------------------------------------------------------------------------- Femeilor care sunt urate si put, Pentru ca se machiaza si se parfumeaza. ------------------------------------------------------------------------------ :ha: (reciproca) LC 120 AT TEMS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Noiembrie 25, 2009 Partajează Postat Noiembrie 25, 2009 Re: Asta mi-a dat de gandit Pe sistemul mai sus descris sa multumesc si eu! Sunt recunoscator "Unui mare om e stat ca m-a lasat fara job, pt ca in felul asta pot participa alaturi de Adi nebunu', zis Adi radiator, la tot anul competitional 2010 in offroad; ________________________________________________________ Preturilor si vietii din Romania pentru ca mi-am vandut masina, pt ca nu mai bag bani in ea, nu-mi mai murdaresc hainele in traseu si nu mai mananc fripturi gretoase in namol alaturi de offroaderi _________________________________________________________ Hotilor care mi-au spart, acum 3 zile, Cielo, pentru ca mi-au lasat ciorapii si baschetii pentru ca mi-au blocat incuietorilor si acum intru pe la copilot si ies prin spate in felul asta pastrandu-mi conditia fizica si flexibilitatea coloanei __________________________________________________________ Agentilor de politie care m-au amendat timp de 3 ani de zile pentru ca am reusit sa dovedesc ca pot strange 4.800 RON sa platesc ___________________________________________________________ Lui Basescu pentru ca exista pentru ca altfel nu-mi faceam pasaport __________________________________________________________ Lui Geoana pentru inteligenta pentru ca-n felul asta am constatat ca sunt "mai superior" ___________________________________________________________ Lui Vaghelie pentru intreaga lui existenta pentru ca m-a invatat "ca cartea" valoreaza exact cat ramane pe foile ei dupa ce te stergi la fund si deci imi pot educa pruncii in mod coerent pt viitor ___________________________________________________________ Parintilor mei ca m-au facut mic si subtirel pentru ca in felul asta am sanse mai putine sa fiu lovit in mod intamplator de un glont ___________________________________________________________ Lui Goganu pentru ca are 24cm si de la el am invatat ca 24cm "e mai mici" decat 18cm ____________________________________________________________ Administratorului blocului ca e tare-n gura, indoaie tevi cu ciocanul, sudeaza si striga la angajati exact sub geamul meu la 8 dimineata Pentru ca mi-a dat posibilitatea sa dovedesc ca la 40 de ani am un fenomenal croseu de stanga ____________________________________________________________ Politistului care a intocmit procesul verbal de dupa pentru ca a consemnat "ca contravenientul acuza dureri puternice la incheieturile bratelor" :ha: ______________________________________________________________ Lui Adi nebunu' cand conduce ca descreieratul pentru ca poate scap de toti cei mai sus enumerati _______________________________________________________________ Statelor Unite ale Americii ca mi-au pus viza pe 5 ani pe pasaport In felul asta mai am o sansa in viata _______________________________________________________________ Nu in ultimul rand imi multumesc MIE Ca mi-a expirat pasaportul! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Noiembrie 25, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2009 Re: Asta mi-a dat de gandit Ca de obicei ne luminezi cu replicile tale , apropo , nu te-ai gandit sa scrii o carte? aaaa....eu le-am zis alea , dar eu n-am nevasta si nici fata :as Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Noiembrie 25, 2009 Partajează Postat Noiembrie 25, 2009 Re: Asta mi-a dat de gandit @petre.......n-am 24 dar tu o zici asha frumos incat ma simt ca si cum ash avea :h5 :h5 :h5 :h5 Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Noiembrie 25, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2009 Re: Asta mi-a dat de gandit Gogane.....oare daca cred si eu ca am 24 , voi avea?.....hai cu 26 , sa ma pot caca linistit pe ea cand ma duc la buda :ha: Petre...scuzele mele , acum iti citesc blogul , nu sari pe mine slp Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat Noiembrie 25, 2009 Partajează Postat Noiembrie 25, 2009 Re: Asta mi-a dat de gandit gogane.....de ce recunosti ma ca nu ai 24....las asa ca e bine...:D:D:D foarte frumos petre scris :1 mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Noiembrie 25, 2009 Partajează Postat Noiembrie 25, 2009 Re: Asta mi-a dat de gandit @petre.......n-am 24 dar tu o zici asha frumos incat ma simt ca si cum ash avea :h5 :h5 :h5 :h5 Gogane, fratele meu, ceea ce trebuie sa ne dea de gandit, si mie si tie, este ca atunci cand vorbim despre centimetri o facem intre noi, barbatii. Cand vorbim cu femeile, ne dam romantici fara sa pomenim macar de cm! Iti dai seama cum ar fi in loc sa-i spui unei femei "esti adorabila, te iubesc!" sa-ti arati toti centimetri in splendoarea lor si sa spui "esti adorabila, te f.."! si ea sa spuna: "romanticule, cu piticania aia? Parca imi placea mai mult trandafirul fostului" :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wyy Postat Noiembrie 25, 2009 Partajează Postat Noiembrie 25, 2009 Re: Asta mi-a dat de gandit @petre :ha: bine i-ai facut administratorului. nici eu nu ii suport pe mosii astia frustrati si comunisti fosti informatori care inca mai cred ca ' centura cu diamante ' e la ei... , In rest cred ca mai exista si partea plina a paharului... :h5 Have No Fear . . . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Noiembrie 25, 2009 Partajează Postat Noiembrie 25, 2009 Re: Asta mi-a dat de gandit Petre...scuzele mele , acum iti citesc blogul , nu sari pe mine slp Eu nu scriu pe blogul meu decat atunci cand frustrarile mele interioare ar putea vicia forumul. Nu vreau sa incarc aici topicul cu fel de fel de aberatii si introspectii pseudofilosofice. Cat despre carte....ititrebuie bani sa scrii, daramite s si publici! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Noiembrie 25, 2009 Partajează Postat Noiembrie 25, 2009 Re: Asta mi-a dat de gandit Petre...scuzele mele , acum iti citesc blogul , nu sari pe mine slp Eu nu scriu pe blogul meu decat atunci cand frustrarile mele interioare a putea vicia forumul. Nu vreau sa incarc aici topicul cu fel de fel de aberatii si introspectii pseudofilosofice. Cat despre carte....ititrebuie bani sa scrii, daramite s si publici! :h5 @Silence DJ: ai scapat si de data asta... :ha: :ha: "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Noiembrie 25, 2009 Partajează Postat Noiembrie 25, 2009 Re: Asta mi-a dat de gandit @silance dj.....24....26....daca invarte cardanu e de bine :ha: @petre........@paragusu e cu fetitele.....oricum daca aduce ceva io ma dau la open :ha: :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Noiembrie 25, 2009 Partajează Postat Noiembrie 25, 2009 Re: Asta mi-a dat de gandit Bullbare n-am mai ris de mult asa sanatos :ha: :ha: :happy :happy Felicitari pentru toate scrierile....ai talent nene,ai talent! :1 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat Noiembrie 25, 2009 Partajează Postat Noiembrie 25, 2009 Re: Asta mi-a dat de gandit ... c?ru?elor de pe drumuri, pt c? am ?i eu pe cine dep??i. ------------------------------------------------------ Copacilor de pe marginea drumurilor, pentru c? datorit? lor îmi dau seama dac? ma?ina merge sau st? pe loc ------------------------------------------------------ lui Klez când se enerveaz? (e tare simpatic), pt c?-i merge troliul mai bine când m? scoate din rahat. ------------------------------------------------------ poli?i?tilor de la rutier? vorbind la telefon în timp ce merg, pentru c?-mi amintesc cum NU trebuie s? fac ?i eu. ------------------------------------------------------ muncitorilor ce nu astup? ?i asfalteaz? cum trebuie gropile f?cute de ei pe drumuri, pentru c? nu mai râd ?mecherii cu ma?ini tunate când eu merg ai departe cu ARO 10 ------------------------------------------------------ movilelor de p?mânt din ora? abandonate în urma lucr?rilor, pt c? am tot timpul un loc de parcare rezervat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat Noiembrie 25, 2009 Partajează Postat Noiembrie 25, 2009 Re: Asta mi-a dat de gandit Frumos zis. Mi-ati adus aminte sa-mi recitesc cu atentie semnatura, in ultima vreme o cam uitasem. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Decembrie 18, 2009 Partajează Postat Decembrie 18, 2009 Re: Asta mi-a dat de gandit Ruga pt .... G-eu! Multumesc nemtilor ca au facut G-ul, ca sa vad si eu ca doar daca ocup cu forta o benzinarie imi pot continua aventurile offroad Multumesc rusilor ca i-au batut, pt ca azi umblam toti cu G si ne dadeam in cap pentru combustibil Multumesc G-ului ca nu baga caldura si in felul asta voi deveni rezistent (casant) la orice fel de virusi sau boli Multumesc inginerilor de la Mercedes pt ca au gandit o masina de 2 tone si trei blocanti care este inutila iarna din cauza unui carbune de 1,5 cm Multumesc G-ului ca are 3 rezervoare puse alandala prin masina in asa fel incat daca pe oricare parte iau un bat, sub caroserie, sparg unul dintre ele! Multumesc oricum G-ului ca mai ramane pe undeva prin rezervoare un pic de benzina ca SA-I DAU FOC! :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ocserver Postat Decembrie 18, 2009 Partajează Postat Decembrie 18, 2009 Re: Asta mi-a dat de gandit Ruga pt .... G-eu! Multumesc nemtilor ca au facut G-ul, ca sa vad si eu ca doar daca ocup cu forta o benzinarie imi pot continua aventurile offroad Multumesc rusilor ca i-au batut, pt ca azi umblam toti cu G si ne dadeam in cap pentru combustibil Multumesc G-ului ca nu baga caldura si in felul asta voi deveni rezistent (casant) la orice fel de virusi sau boli Multumesc inginerilor de la Mercedes pt ca au gandit o masina de 2 tone si trei blocanti care este inutila iarna din cauza unui carbune de 1,5 cm Multumesc G-ului ca are 3 rezervoare puse alandala prin masina in asa fel incat daca pe oricare parte iau un bat, sub caroserie, sparg unul dintre ele! Multumesc oricum G-ului ca mai ramane pe undeva prin rezervoare un pic de benzina ca SA-I DAU FOC! :banana cum ajungem noi, inevitabil la cm???? :)) nu puteai sa fii romantic si sa spui "din cauza unui ... chistoc"? :)) Mitsubishi Pajero Sport 2.5 TD "Portzelanul" (care s-a dus de cativa ani buni...) :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate