kherim Postat Noiembrie 20, 2009 Partajează Postat Noiembrie 20, 2009 cu ceva vreme in urma am achizitionat un hilux 2,4 turbo diesel pt motor.astazi am demontat grupul fata si ce sa vezi? 39 de dinti la coroana si 8 la pinionul de atac ,rezulta un raport de 4,875 .oare sa fi avut hiluxu' din fabrica asa ceva sau a fost preparat? intamplarea face ca la LJ 70-ul meu sa am joc foarte mare in grupul fata si m-am gandit ca poate ar merge un transplant de coroana si pinion astept pareri :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Noiembrie 20, 2009 Partajează Postat Noiembrie 20, 2009 Re: surprize , surprize ... cu ceva vreme in urma am achizitionat un hilux 2,4 turbo diesel pt motor.astazi am demontat grupul fata si ce sa vezi? 39 de dinti la coroana si 8 la pinionul de atac ,rezulta un raport de 4,875 .oare sa fi avut hiluxu' din fabrica asa ceva sau a fost preparat? intamplarea face ca la LJ 70-ul meu sa am joc foarte mare in grupul fata si m-am gandit ca poate ar merge un transplant de coroana si pinion astept pareri :grin: la lj meu este la fel 4,875 vezi si tu ce ai pe masina pe lj daca ai la fel merge :h5 MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Noiembrie 20, 2009 Partajează Postat Noiembrie 20, 2009 Re: surprize , surprize ... apropo de joc vezi ca pe fata este mai mare ca pe spate din cauza mrl :h5 MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate