Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Mufa diagnoza Galloper 2.5 TDi

Vizitator adigalloper

Postări Recomandate

Re: Mufa diagnoza Galloper 2.5 TDi

MUfa deobicei este pozitionata sub torpedou in dreapta la pasager. Din pacate foloseste un protocol care nu se pupa cu OBD2 este un derivat din OBD1 si merge numai cu mufa spec iala la scanere de mitsubishi si hyundai.

Filtru de polen la galloper nu exista indiferent de dotari.

Nu sunt trist - doar treaz...

"Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 1 an mai târziu...

adevarat

sub torpedou este o chestie neagra; acolo in spatele ei se afla mufa de diagnoza.

au cautat unii la service pana le a venit 'boala' si nu au gasit o.:uameni

a trebuit sa sun la hyundai sa intreb.

respect

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...
Vizitator Boier4ever

Depinde de anul din care e Galooper-ul; daca e mai vechi poate avea sistem "FLASH" de identificare a codurilor de defect :wink:; daca e de varsta "medie" foloseste un protocol similar EOBD; iar daca e nou poate folosi - in mod sigur - si OBD II (doar pentru motor - evident).

Cel mai bine-l "vezi" insa, cu un tester dedicat...

Link spre comentariu

Nu exista OBDII la Galloper - doar EOBD sau OBD1 - mufa este cu 12 pini si are al;ta forma decat mufa OBDII

2,5 de la Galloper are mufa doar daca are pompa de injectie electronica - daca este mecanica nu are

"Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius

Link spre comentariu

Vizitator Boier4ever

Un CR OBD II mi-a comunicat pe un Galooper din 2002 (al amabasadei Coreei la Bucuresti), dar asta conteaza mai putin ... marea majoritate, nu sunt OBD II, e adevarat.

Link spre comentariu

La galloperul meu in programul EvoScan cu cablul de la ei daca dau pe protocol OBDII inregistreaza date - dar nu sunt complete si nu toate corecte.

Cred ca de facto comunica pe K-line si din acest motiv merge si pe unele scanere cu OBDII dar repet cu mufa de 12 pini nu de 16

Din cate am cercetat eu problema koreenii au pus in 2003 pe o serie mica de gallopere motorul 2.9 crdi de la terracan pentru a-l mai testa. Acest motor are intr-adevar deja protocol complet OBDII - numai ca galloperele cu 2,9 sunt atat de rare incat sunt de domeniu exotic. Eu am vazut unul singur cand am fost la rusi in vizita la intalnirea clubului galloper.ru - omul a lucrat cativa ani in Koreea a avut acolo un galloper obisnuit si cand a dat de un 2.9 imediat l-a pus pe vapor si l-a trimis acasa.

Poate ca au incercat sa puna si pompa electronica cu calculator de terracan pe o serie de gallopere 2.5 - cine stie.

Ideea este ca aceste masini sunt serii experimentale extrem de rare si nu-si are rost exemplu lor pentru majoritatea utilizatorilot.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare