adu1990 Postat Noiembrie 22, 2009 Partajează Postat Noiembrie 22, 2009 :hi Salut.Am si eu o intrebare.cum pot sa imi ridic jeepul putin mai sus ceal mai rapid. masina este un jeep cherokee 2.5tdi din 1998.daca mar poatea ajuta cineva ar fi perfect. Multumesc anticipat :T :T Cu coasa printre vecini... :rsp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Noiembrie 22, 2009 Partajează Postat Noiembrie 22, 2009 Re: inaltarea unui jeee cherokee http://www.rocklizardfabrications.com/h ... _boost.htm Daca Jeep-ul tau e cel din avatar, nu are cum sa fie produs in 1998. E cel mai tarziu produs in 1996. '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adu1990 Postat Noiembrie 22, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2009 Re: inaltarea unui jeee cherokee nu e cel din avatar acela e primu meu jeep e din 95 Cu coasa printre vecini... :rsp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adu1990 Postat Noiembrie 24, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2009 Re: inaltarea unui jeee cherokee multumesc frumos :rules Cu coasa printre vecini... :rsp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Noiembrie 24, 2009 Partajează Postat Noiembrie 24, 2009 Re: inaltarea unui jeee cherokee Te-ai uitat pe link-ul ce ti l-am dat ? Arcuri se gasesc sigur, distantiere se pot face, e cea mai simpla / rapida modalitate de a inalta un cherokee. '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
J.T Postat Noiembrie 24, 2009 Partajează Postat Noiembrie 24, 2009 Re: inaltarea unui jeee cherokee @ssrli Mersi si eu pt. link ! Esti o adevarata biblioteca in materie de... Jeep ! :grin: :h5 ,,=====,o00o //__l_l_,\____\,__ l_J.T\_l__l---[]lllllll[] (o)))____(o)))-o-))) Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adu1990 Postat Noiembrie 25, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2009 Re: inaltarea unui jeee cherokee arcuri am akasa ca mai am un jeep mai vechi la dezmembrat,da nu cumva imi trebuie si telescoape mai lungi? ms :h5 Cu coasa printre vecini... :rsp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Noiembrie 26, 2009 Partajează Postat Noiembrie 26, 2009 Re: inaltarea unui jeee cherokee arcuri am akasa ca mai am un jeep mai vechi la dezmembrat,da nu cumva imi trebuie si telescoape mai lungi? ms :h5 Daca bine stiu, telescoapele merg pana cam pe la 5cm inaltare. Se pot modifica suportii de telescoape : http://go.jeep-xj.info/HowtoShockSpacers.htm http://go.jeep-xj.info/HowtoRearShockM.htm @ssrli Mersi si eu pt. link ! Esti o adevarata biblioteca in materie de... Jeep ! :grin: :h5 Sunt departe, nici macar biblioteca de link-uri nu sunt :P '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aasergiu Postat Noiembrie 30, 2009 Partajează Postat Noiembrie 30, 2009 Re: inaltarea unui jeee cherokee Ce parere imi dati si mie despre jeep cherokee din 98 in colo si despre jeep grand cherochee din 95 in colo.Care dintre ele este mai rentabila (consum,intretinut piese,performanta in teren) doresc sa achizitionez un jeep si nu stiu care este mai bun dintre astea si mai usor de inaltat Va multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adu1990 Postat Decembrie 1, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2009 Re: inaltarea unui jeee cherokee legat de grand cherokee ,nu stiu mie mi se pare cam urat modelu din 95,e doar o parere,si legat de cherokee din 98 masina nu e rea io imi fac treaba cu ea si nu am probleme ,o bag si latractari si merge am fost si pana in italia de am adus de acolo un mercedes vito cu ea ,da acuma depinde de preferinte ,ce motor vrei la masina puii meii. e si inca ceva gusturile nu se discuta:)):)) :ha: slp Cu coasa printre vecini... :rsp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aasergiu Postat Decembrie 1, 2009 Partajează Postat Decembrie 1, 2009 Re: inaltarea unui jeee cherokee eu vreau sa o folosesc si off road si pe strada zi de zi si la tractari si o sa imi iau un motor diesel de 2.5L pentru ca un motor pe benzina la 4L sau 5L nu mias permite nici la consum nici la impozit.Mersi pentru raspuns 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate