adriantm Postat Noiembrie 22, 2009 Partajează Postat Noiembrie 22, 2009 buna, tot am stat si m-am gandit de ceva timp in legatura cu montajul snorkelului ptr un patrol y60, acuma este montat pe masina dar nu este functional---de ce? 1.am gaurit aripa si l-am prins---totul e ok 2.am montat flansa pe arpa interioara si bucata de furtun dintre aripa exteriora si cea interioara si acuma apare problema ---- ce pun inre aripa interioara si carcasa de la filtru de aer care nici nu este pe acelasi aliniament cu flansa,are un mic decalaj la dreapta trebuie sa tai carcasa de la filtru? atunci trebuie sa astup de unde isi trage aer acuma(adica din fata) sau exista alta carcasa aer ptr snorkel ????? mentionez ca l-am cumparat nou si am montat tot ce am avut in acest kit de montaj, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Noiembrie 22, 2009 Partajează Postat Noiembrie 22, 2009 Re: montaj snorkel y60 -2,8 td Cauta un tub flexibil si "condu-l" pana acolo. Parca a avut gepetto intr-o perioada tub flexibil. Sa nu te apuci sa gauresti cutia filtrului de aer. http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adriantm Postat Noiembrie 22, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2009 Re: montaj snorkel y60 -2,8 td pana nu o sa fiu lamurit 100% nu o sa fac nimic(mai bine intrebi de 10 ori decat sa strici cevaa) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Noiembrie 22, 2009 Partajează Postat Noiembrie 22, 2009 Re: montaj snorkel y60 -2,8 td schema de montaj http://www.safarisnorkel.com/guides/NISSAN/NISSAN%20html/ss10HF-VPC.html problema este ca australienii astia au apucaturi de americani si nu prea merg cu motoare de motocicleta de 2,8 , deci este posibil ca snorkelul sa fie pentru vre-un 4,2 Mai baga ochiul pe acolo pentru lamurire si scheme de montaj Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adriantm Postat Noiembrie 22, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2009 Re: montaj snorkel y60 -2,8 td da,am inteles dar la mine nu arata asa carcasa de la filtrul de aer,din poza reiese ca are un gat in lateral, nu mai inteleg nimic, poate ma ajuta cineva cu o poza cum a montat acest snorkel, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Noiembrie 22, 2009 Partajează Postat Noiembrie 22, 2009 Re: montaj snorkel y60 -2,8 td O varianta ai aici http://www.patrol-gr.net/trucs53.php Oricum. va trebui sa modifici putin cutia filtrului de aer. Daca vrei sa o pastrezi originala, o dai jos si construiesti alta ca si in pozele de mai sus. Bafta mare la lucrare! I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Noiembrie 22, 2009 Partajează Postat Noiembrie 22, 2009 Re: montaj snorkel y60 -2,8 td MAAAAAMA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cate snorkele in spatele masinii .. din primele poze .... :ha: adriane .... daca ai o foarfeca de tabla si o tabla de 1 mm ... o faci din mana imediat .... dupa care o sudezi sau alamesti ... daca tai un dreptunghi din tabla si il rasucesti obtii un cilindru .... la carcasa filtrului de y60 cade cam in coltul dinspre aripa , ... din cateva taieturi vei gasii locul exact ... daca nu ai experienta si antrenament cu tabla ...exerseaza cu un carton .... ..... sau cel mai simplu apeleaza la un tinichigiu .... in 10 min nu are ce face ..... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate