Vizitator Alexxus Postat Octombrie 14, 2007 Partajează Postat Octombrie 14, 2007 Salutare tuturor, Sunt Alex, din Bucuresti, momentan student in ultimul an (sper) la electronica. Conduc de ceva timp o Dacie din 97, dar am facut cu ea vreo 20.000 de km numai pe drumuri forestiere, de la noi sau din Bulgaria. Ma gandesc ca ar fi cazul sa nu mai ard gazul degeaba si sa trec la lucruri mai serioase. Primul lucru: imi caut o masina cu 4/5 usi si cu spatiu destul de mare pentru transport. Daca ii prind gustul cat timp imi fac treaba cu ea (iesiri si ture cu prietenii), poate trec si la partea mai extrema. Daca imi puteti recomanda ceva pana in 5000 de Euro ce nu necesita multe reparatii, as aprecia. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 14, 2007 Partajează Postat Octombrie 14, 2007 bine ai venit.....acum depinde ce intelegi prin iesiri....ai multe variante :h5 :c PS. vezi rubrica de vanzari....gasesti de toate :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Octombrie 14, 2007 Partajează Postat Octombrie 14, 2007 bine ai venit !!! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 15, 2007 Partajează Postat Octombrie 15, 2007 Salut si bine ai venit! PS. Nu uita asa iti completezi locatia in profil. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Octombrie 15, 2007 Partajează Postat Octombrie 15, 2007 Bine ai venit !... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
r3dscorpion Postat Octombrie 15, 2007 Partajează Postat Octombrie 15, 2007 welcome to :c "Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson" PORCTROLL Y60 DE PRIN 95 - 0724569397 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DragosDim Postat Octombrie 15, 2007 Partajează Postat Octombrie 15, 2007 Bun venit !!!!!! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate