DragosDim Postat Octombrie 15, 2007 Partajează Postat Octombrie 15, 2007 Pentru cei interesati, am pus montajul facut cu cei care au participat la trialul de la Musaios Extreme Adventure - Buzau 2007, nu este cine stie ce prea elaborat, strict captura dupa camera, numele participantilor si c-am atat, sper sa va placa. Imi cer scuze pentru cei carora le-am promis acest montaj mai devreme si nu m-am tinut de cuvant :grin: :grin: :wink: . ftp://193.39.119.86/Montaj%20Trial%20Mu ... re%202007/ user & pass : baiamare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Octombrie 20, 2007 Partajează Postat Octombrie 20, 2007 Merci mult,foarte misto filmarea :D Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DragosDim Postat Octombrie 20, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2007 Ma bucur ca ti-a placut, imi pare rau ca nu pot ajunge si la Iasi, dar lasa ca ma fac eu mare, si poate o sa si particip o data si la concurs. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Octombrie 21, 2007 Partajează Postat Octombrie 21, 2007 Asteptam cu interes :D Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Octombrie 21, 2007 Partajează Postat Octombrie 21, 2007 503 permission denied Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DragosDim Postat Octombrie 21, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2007 503 permission denied Nu inteleg de ce iti da aceasta eroare, incearca cu un alt browser!!!!! La mine merge, desi folosesc Internet explorer!!!!!!!! Apropo, felicitari pentru achizitie, dupa cum cred ca ai observat pe forum ma c-am bate si pe mine gandul de schimbare . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Octombrie 22, 2007 Partajează Postat Octombrie 22, 2007 503 permission denied user/pass: baiamare daca nu ti-a mers om fi avut noi vreo problema cu netul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Octombrie 22, 2007 Partajează Postat Octombrie 22, 2007 gata, hai ca e ok. mi-a fost mie lene sa intru cu un client de ftp, acum merge. si e destul de ok la 1100k. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate