adu1990 Postat Noiembrie 25, 2009 Partajează Postat Noiembrie 25, 2009 am cumparat un cherokee din 97.totul beton,ii dau bani la om am facut niste ture inainte mergea beton.plec de la om de akasa cu masina ,prin oras la un viraj mai mare ma lasat servo si era sa fac praf masina.am lichid,cureaua a fost schimbata,nu zaraie.puii mei nush ce draq sa aiba.am disperat.ma ajuta cineva pls Cu coasa printre vecini... :rsp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Noiembrie 26, 2009 Partajează Postat Noiembrie 26, 2009 Re: problema mare la servo Sub masina te-ai uitat sa nu fie ceva rupt sau desfacut ? Si nu te gandi doar la amortizorul de directie, ala e foarte putin important. '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius Lupu Postat Noiembrie 26, 2009 Partajează Postat Noiembrie 26, 2009 Re: problema mare la servo Pompa de sevo face figuri din astea De obicei te lasa deodata fara nici un semn. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adu1990 Postat Noiembrie 26, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2009 Re: problema mare la servo m-am uitat si sub ea,dar nu e curs nimik,rupt.rezervorul de ulei e plin dar nimic.dimineata cat e rece motorul merge cu un deget,cand se incalzeste merge putin sau deloc Cu coasa printre vecini... :rsp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Noiembrie 26, 2009 Partajează Postat Noiembrie 26, 2009 Re: problema mare la servo Verifica daca lichidul din instalatie este cel care trebuie. De foarte multe ori lumea pune lichid de servo dupa cum ii taie capul, si asta nu e deloc bine, are efecte foarte negative de la ineficienta pana la defectare totala. La unele masini capacul rezervorului de lichid servo are aceiasi culoare cu lichidul care trebuie introdus, nu stiu si la tine daca este la fel dar nu strica sa te uiti. Cureaua e intinsa? Daca da probabil vei avea nevoie de o alta pompa. Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate