ravy82 Postat Noiembrie 27, 2009 Partajează Postat Noiembrie 27, 2009 Salut tuturor. Sunt proaspatul posesor al unui Freelander an 2000, diesel, 115cp si m-am inscris pe acest forum pentru a acumula cat mai multe cunostinte despre aceasta categorie de masini off road. Voi face si poze cu masina si ma voi prezenta in sectiunea speciala asa cum prevede Regulamentul. Inainte de asta as dori sa imi cumpar un bullbar pentru ea si am gasit unul de la un Range Rover dar nu stiu daca se potriveste pe Freelander. I-am cerut omului sa imi faca o masuratoare intre gaurile de prindere ca sa fac comparatie cu masuratoarea facuta de mine la Freelander dar nu stiu daca voi avea noroc. Atasez mai jos si o poza cu bullbar-ul care doresc sa-l cumpar ca sa va faceti o idee. Ce parere aveti se potriveste la Freelander sau nu? Spatiul acela dintre barele bullbar-ului (in care intra numarul masinii) va pica la fel si la Freelander sau o sa acopere numarul? Multumesc. Land Rover Freelander TD4 2000cmc, an 2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Noiembrie 27, 2009 Partajează Postat Noiembrie 27, 2009 Re: Se potriveste bullbar-ul de la Range Rover la Freelander? parerea mea...nu-l lua! , asta daca nu ai ce face cu banii si scurtarea garzii la sol in fata a autoturismului. in rest nu are decat rol estetic P.S. ala il vinde de rau si tu il iei de bun? Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ravy82 Postat Noiembrie 27, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2009 Re: Se potriveste bullbar-ul de la Range Rover la Freelander? Sunt constient ca scurteaza garda la sol dar nu stiu cat de mult. Sincer sa fiu mai mult pt estetica l-as fi luat, pt infrumusetarea masinii daca pot spune asa. Nu stiu daca il vinde de bun sau de rau, el spune ca este nou acum iti dai seama ca pana nu-l vad live nu ma pot pronunta. Deci am o parere contra. :( Mai astept pareri. Multumesc. Land Rover Freelander TD4 2000cmc, an 2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Noiembrie 27, 2009 Partajează Postat Noiembrie 27, 2009 Re: Se potriveste bullbar-ul de la Range Rover la Freelander? De pe Range pe Freelander ?... Nu o sa-l "stranga" nitel... o fi cu vreo doua numere mai mare :ha: ! A, si era sa uit: Bine ai venit!! :hi Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Noiembrie 27, 2009 Partajează Postat Noiembrie 27, 2009 Re: Se potriveste bullbar-ul de la Range Rover la Freelander? Sunt constient ca scurteaza garda la sol dar nu stiu cat de mult. Sincer sa fiu mai mult pt estetica l-as fi luat, pt infrumusetarea masinii daca pot spune asa. Nu stiu daca il vinde de bun sau de rau, el spune ca este nou acum iti dai seama ca pana nu-l vad live nu ma pot pronunta. Deci am o parere contra. :( Mai astept pareri. Multumesc. Nu stiu unde vezi tu estetica. Nu numai ca face rau dar este si foarte daunator. In caz de lovitura frontala masina este construita sa se deformeze intr-un anumit fel. Acel "bullbar" poate dauna mai mult decit te gindesti tu. Daca vrei un bullbar adevarat foloseste structura celor originale LR. Poze gasesti oriunde pe net. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kess Postat Noiembrie 27, 2009 Partajează Postat Noiembrie 27, 2009 Re: Se potriveste bullbar-ul de la Range Rover la Freelander? Salut si bine ai venit printre noi. In al doile rand, acea chestie nici pe departe nu poate fi numita bull-bar. Daca placerea ta este sa-ti atarne un calorifer un botul masinii atunci nu ne ramane decat sa-ti uram drumuri bune si fara evenimente. Trecand peste partea estetica, in cazul unui accident, cad de usor ar fi el, ai toate sansele sa faci praf toata partea frontala a masinii, comparativ cu situatia in care nu ar fi montat. Alegerea este a ta. Un sfat prietenesc, nu monta tigania aia pe masina. Toate cele bune. Range Rover Classic V8 The Dakar; a challenge for those who go - a dream for those who stay behind / Thierry Sabine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ravy82 Postat Noiembrie 27, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2009 Re: Se potriveste bullbar-ul de la Range Rover la Freelander? Va multumesc pt pareri. Sunt constient ca sunt mult mai multe minusuri decat plusuri in cazul montarii unui asemenea obiect pe masina. Cred ca m-ati convins si ma voi lasa pagubas. :) Chiar daca in 8 ani de condus n-am avut nici un accident (sper sa n-am nici de aici incolo) recunosc ca nu prea m-am gandit la urmarile unui eventual accident. Oricum aveti dreptate, in viata nu se stie niciodata ce se poate intampla. Ma voi gandi la ceva mai original si mult mai putin periculos ca sa zic asa. Land Rover Freelander TD4 2000cmc, an 2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
G Saftoiu Postat Noiembrie 27, 2009 Partajează Postat Noiembrie 27, 2009 Re: Se potriveste bullbar-ul de la Range Rover la Freelander? Nu stiu ,dar al meu asa arata! Asa am cumparat masina. Freelander TD4 2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ravy82 Postat Noiembrie 27, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2009 Re: Se potriveste bullbar-ul de la Range Rover la Freelander? Sincer nu prea vad diferenta intre al tau si cel pe care vroiam sa-l cumpar eu. Arata bine, parerea mea. Nu stiu ce parere au si ceilalti forumisti. :) Land Rover Freelander TD4 2000cmc, an 2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Noiembrie 28, 2009 Partajează Postat Noiembrie 28, 2009 Re: Se potriveste bullbar-ul de la Range Rover la Freelander? Ia bullbar-ul, pune-l pe masina si simte-te bine. Fa-ti masina asa cum iti place tie. Gusturile nu se discuta. Plus ca nu-ti micsoreaza nici garda la sol. Asta, ma refer la garda, se masoara sub diferentiale. Colegii se refereau la unghiul de atac, probabil, dar stai linistit ca nu ti-l omoara de tot. Sunt convins ca nu ai luat masina sa te dai grav in teren sau pe la concursuri. Pe asfalt si forestiere, merge si cu si fara bullbar-ul ala la fel. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Noiembrie 28, 2009 Partajează Postat Noiembrie 28, 2009 Re: Se potriveste bullbar-ul de la Range Rover la Freelander? Da , asa e Marcel , la unghiul de atac ma refeream . Si eu am vrut sa imi pun calorifer pe al meu insa daca e sa imi pun ceva , aceia va fii o bara ARB sanatoasa si prinsa calumea , nu doar in niste placbande Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ravy82 Postat Noiembrie 28, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2009 Re: Se potriveste bullbar-ul de la Range Rover la Freelander? Eu am deschis acest topic pentru ca am vrut o parere si din partea voastra. Sunt genul de om care imi place sa cer pareri si sa ma interesez destul de bine inainte de face ceva. Masina am luat-o strict pentru iesirile la munte. Pentru oras am o Fiesta din 2007 cu care ma inteleg perfect. Va fi mai greu sa ma obisnuiesc cu Freelander-ul pentru ca are volanul pe dreapta (fiind adusa anul trecut din Anglia) dar cu timpul nu cred ca vor fi probleme de adaptare. Mi-ar fi placut sa gasesc ceva original pentru el dar sunt niste preturi de te da pe spate si de aceea am inceput sa caut ceva second. Nu ca bullbar-ul pe care il vedeti in poza de mai sus este prea ieftin (150Euro) dar fata de ce am vazut in magazin (de la 1000 ron in sus) totusi este mai mic. Land Rover Freelander TD4 2000cmc, an 2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prislopan Postat Noiembrie 30, 2009 Partajează Postat Noiembrie 30, 2009 Re: Se potriveste bullbar-ul de la Range Rover la Freelander? Si eu recomand accesorizarea masinii in functie de gusturi si preferinte personale. Stii cum e, pana nu te dai cu capul, nu vezi grinda :grin: Referitor la utilitate, si eu cred ca sunt bani aruncati, mai bine ii faci masinii o revizie. Daca nu esti hotarat si ti se pare scump un bullbar second, contacteaza-ma pentru o discutie pentru bullbar la comanda fabricat si montat la Brasov. Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ravy82 Postat Decembrie 1, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2009 Re: Se potriveste bullbar-ul de la Range Rover la Freelander? Nu am zis neaparat ca mi se pare scump un bullbar second dar as fi preferat unul original cum am mai vazut si pe alte Freelander-uri sau unul care sa arate si sa se potriveasca ca unul original, fara sa fiu nevoit sa ii fac adaptari. Ti-am dat PM prislopan Multumesc Land Rover Freelander TD4 2000cmc, an 2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flay Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 (editat) Re: Se potriveste bullbar-ul de la Range Rover la Freelander? Tocmai am gasit pe la englezoi bullbar original de Freelander si ma gindeam ca poate e cineva interesat, mai ales ca omul are 19 bucati, noi noute, la 2,5 milioane bucata, plus transportul inca ceva. http://cgi.ebay.co.uk/Freelander-V6-Nudge-bar-x-19_W0QQitemZ160392345759QQcmdZViewItemQQptZUK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM?hash=item255820f89f Succes! Edit: e pentru cei ce doresc un "bullbar" original, ce se incadreaza in linia masinii si arata cam asa montat. Editat Ianuarie 7, 2010 de flay Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BlackLord Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 Re: Se potriveste bullbar-ul de la Range Rover la Freelander? Pe ce model de Freelander... si am impresia ca e de plastic/spuma..gen pentru protectia pietonilor mai mult. Oricum pentru expediere e trecut doar UK.... Land Rover Freelander 1.8i 86KW (117HP) - Silver Edition MY01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate