chevy Postat Noiembrie 27, 2009 Partajează Postat Noiembrie 27, 2009 salut, ma bate gandul sa schimb motorul de 3500 cm3 pe care-l am cu un altul si nu stiu ce anume s-ar potrivi mai bine cu celelalte componente de pe modelul meu g-350 TD,imi puteti da unele sfaturi va rog ? -dupa cum am mai citit,daca nu gasesti ceva apropiat,ar trebui schimbate pe langa motor,inca multe altele,baie ulei,cutie,rapoarte etc si nu vreau sa o fac asa drastic. mentionez ca acum am 136 cp cu un cosnum de 12-14,5% maxim. Are you sure,you want me to lead !!!??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rommy20005 Postat Noiembrie 30, 2009 Partajează Postat Noiembrie 30, 2009 Re: ce motor s-ar potrivi in locul celui de 3500cm2 Nu poti schimba motorul fara cutie, in cazul tau. Teoretic poti pune orice motor vrei. Poti pune si de cobra(w123), poti pune si de w124, w140...ai o foarte mare gama de motorizari care se potrivesc pe caroseria ta, dar necesita un volum de munca foarte mare si bineinteles multi bani, asta daca vrei sa faci ceva bine. Poti pune motor de 300 TDI de 180 cp, care e cel mai performant, fiabil, puternic,etc...dar trebuie sa schimbi si cutia si sistemul de racire, o mare parte din instalatia electrica, evacuarea,ceasurile din bord...ca sa nu mai vorbim de omologare RAR, trecut in acte...etc, plus de asta nu o sa-ti mai functioneze multe din optiunile pe care le ai acum pe masina. Ca sa faci o schimbare de motor iti mai trebuie practic inca o masina cu motorizarea pe care o doresti si sa o sacrifici pt un transplant total de motor,transmisie,electrica. zic si io......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcncata Postat Noiembrie 7, 2011 Partajează Postat Noiembrie 7, 2011 Re: ce motor s-ar potrivi in locul celui de 3500cm2 Nu poti schimba motorul fara cutie, in cazul tau. Teoretic poti pune orice motor vrei. Poti pune si de cobra(w123), poti pune si de w124, w140...ai o foarte mare gama de motorizari care se potrivesc pe caroseria ta, dar necesita un volum de munca foarte mare si bineinteles multi bani, asta daca vrei sa faci ceva bine. Poti pune motor de 300 TDI de 180 cp, care e cel mai performant, fiabil, puternic,etc...dar trebuie sa schimbi si cutia si sistemul de racire, o mare parte din instalatia electrica, evacuarea,ceasurile din bord...ca sa nu mai vorbim de omologare RAR, trecut in acte...etc, plus de asta nu o sa-ti mai functioneze multe din optiunile pe care le ai acum pe masina. Ca sa faci o schimbare de motor iti mai trebuie practic inca o masina cu motorizarea pe care o doresti si sa o sacrifici pt un transplant total de motor,transmisie,electrica. Mai bine mai tarziu decat niciodata. Rommy... te inseli privitor la schimbarea motorului. Se potriveste de minune cel de 3000 cmc in 6 cil de 177cp. Sunt si ceva modificari de facut pe la admisie, compresor AC... etc, dar daca iei legatura cu LIVIU IERNEAN, din Tg. Mures te va... impresiona placut. Am dat acest raspuns chiar daca e tarziu, dar e bine ca cei interesati de o modificare de acest gen sa nu-si piarda speranta. Eu chiar modific acum un 350 tdi de 136cp cu un 177CP de pe un Elegance. Va urez succes tuturor celor preocupati de ELE:h5 http://www.scoala-navigatie.ro :ti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rommy20005 Postat Noiembrie 7, 2011 Partajează Postat Noiembrie 7, 2011 Re: Ce motor s-ar potrivi in locul celui de 3500cm3 ? Si eu mi-am schimbat motorul intre timp, din 350td in 300 td de 147 de cai de pe Mercedes w124. S-a potrivit la marele fix fiind acelasi tip motor dar ca si costuri m-a cocosat. Cand schimbi motorul, ca sa il omologhezi trebuie sa faci ITP-ul la RAR...si isi dau aia ochii peste cap la cele mai mici chichitze. zic si io......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcncata Postat Noiembrie 22, 2011 Partajează Postat Noiembrie 22, 2011 Re: ce motor s-ar potrivi in locul celui de 3500cm2 Mai bine mai tarziu decat niciodata. Rommy... te inseli privitor la schimbarea motorului. Se potriveste de minune cel de 3000 cmc in 6 cil de 177cp. Sunt si ceva modificari de facut pe la admisie, compresor AC... etc, dar daca iei legatura cu LIVIU IERNEAN, din Tg. Mures te va... impresiona placut. Am dat acest raspuns chiar daca e tarziu, dar e bine ca cei interesati de o modificare de acest gen sa nu-si piarda speranta. Eu chiar modific acum un 350 tdi de 136cp cu un 177CP de pe un Elegance. Va urez succes tuturor celor preocupati de ELE:h5 Dragii mei, modificarea s-a facut.:banana Mii de multumiri lui LIVIU IERNEAN.:tk:tk:tk Lucrarea a durat neasteptat de putin. S-a lucrat super ingrijit la traseele electrice, de aer, de alimentare combustibil... Iar rezultatul a fost peste asteptari. Acum "LEGIONARUL" a "intinerit" cu vreo 41 de caluti si mananca jaratic herghelia lui. Printre picaturi LIVIU, a montat si un set de bari tip ARB cu suport pentru troliu (la 1/3 din pretul de lista) ce se pot vedea pe masina, in avatar. Concluzia, masina se comporta super, pretul a fost de un super bun simt, iar lucrarea a fost executata ca la... MERCEDES. Apeleti cu incredere la experienta si seriozitatea lui si nu veti fi dezamagiti. Pentru detalii va stau cu placere la dispozitie. Cu stima, Catalin DECIANU, Galati. http://www.scoala-navigatie.ro :ti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alex suv Postat Noiembrie 22, 2011 Partajează Postat Noiembrie 22, 2011 Re: Ce motor s-ar potrivi in locul celui de 3500cm3 ? Salut dcncata ceva poze poti sa pui sa vedem si noi herghelia:br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcncata Postat Decembrie 3, 2011 Partajează Postat Decembrie 3, 2011 Re: Ce motor s-ar potrivi in locul celui de 3500cm3 ? Salut dcncata ceva poze poti sa pui sa vedem si noi herghelia:br Incercam Alex. Le voi face astazi, apoi voi incerca sa le postez. Zi buna. http://www.scoala-navigatie.ro :ti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RA4Gklasse Postat Februarie 3, 2012 Partajează Postat Februarie 3, 2012 Re: ce motor s-ar potrivi in locul celui de 3500cm2 Dragii mei, modificarea s-a facut.:banana Mii de multumiri lui LIVIU IERNEAN.:tk:tk:tk Lucrarea a durat neasteptat de putin. S-a lucrat super ingrijit la traseele electrice, de aer, de alimentare combustibil... Iar rezultatul a fost peste asteptari. Acum "LEGIONARUL" a "intinerit" cu vreo 41 de caluti si mananca jaratic herghelia lui. Printre picaturi LIVIU, a montat si un set de bari tip ARB cu suport pentru troliu (la 1/3 din pretul de lista) ce se pot vedea pe masina, in avatar. Concluzia, masina se comporta super, pretul a fost de un super bun simt, iar lucrarea a fost executata ca la... MERCEDES. Apeleti cu incredere la experienta si seriozitatea lui si nu veti fi dezamagiti. Pentru detalii va stau cu placere la dispozitie. Cu stima, Catalin DECIANU, Galati. Deci ai pus 300TD de 177cai sa intelegem :wink: .....asta ar fi fost si recomandarea mea :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate