Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Lucian Bute - campionul nostru !!!

moshu68

Postări Recomandate

A avut dreptate!

Intradevar am vazut un altfel de Bute,care spre satisfactia sau nesatisfactia multora nu a boxat foarte spctaculos,dar extrem de eficient.

Deja repriza a4a a fost cam devreme pentru ko,trebuia sa mai vedem cel putin5-6 reprize,sa ne mai desfatam si noi,sa-l mai alerge un pic prin ring pe Andrade :banana

:1 BUTE ! Un mare sportiv!

bau bau
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 ani mai târziu...

Re: Box cu Lucian Bute

Daca sunteti de acord as vrea sa schimbam titlul topicului in BUTE CAMPION!!!

Eu cred ca e un model pentru toti,plecat din tara niciodata nu i-a fost rusine sa se mandreasca cu e roman!Asa ca nici noi nu trebuie sa ne dezicem de el acum,ci sa-l sustinem!Pentru mine e CAMPION!!!!!!Pentru voi?

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

Link spre comentariu

Incep sa cred ca mosu Doroftei avea mare dreptate vizavi de Bute-in rest ploaie si soare !!!

Editat de jantorero
Mai ! dar nu va convine chiar nimic?!
Link spre comentariu

Trebuie sa recunosc de la bun inceput ca este primul meci al lui Bute pe care l-am urmarit si-mi pare rau ca a pierdut intr-un asa mod, nu nu sunt in masura sa contest faptul ca nu a boxat bine sau nu este un campion dar la ce a facut Froch cu el....a fost ametitor si nu cred ca va avea sanse nici la revansa, mi-as dorii sa-l bata pe Froch dar spre dezamagirea mea si a multora nu cred ca este in stare.

Link spre comentariu

eu i-am vazut doar meciul care s-a transmis la noi prima data, pe protv parca. unde a castigat prin KO. doar ca pe mine m-a surprins neplacut atunci, ma asteptam la cu totul altceva de la un "mare campion". parerea mea atunci, a fost ca daca ar boxa cu un adversar care sa loveasca si el, si-o ia rau de tot. ceea ce s-a si intamplat, din pacate, la ultimul meci. la momentul ala, m-au luat la misto ceilalti, cand le-am zis parerea mea. mai ales ca a si invins prin KO. dupa ultimul meci i-am sunat sa-i intreb care le mai este parerea...

cine a stat intr-un spatiu de lupta fata in fata cu un adversar, va intelege... cine doar se uita la tv, mai greu. ca daca e vorba de "stofa" lui de luptator, ca strategiile lui sunt sau nu bune, ca e vorba de marketing si fabrica de bani, etc, sunt alte povesti... deja am vazut ca si-au dat destui cu parerea pe subiectele astea, prin presa.

in rest, numai de bine despre el, ca om, cu bun simt, simpatic, la locul lui, chiar imi place. si sper sa revina cat mai repede sa-si recupereze centura, si sa fi invatat ceva din experienta asta.

Link spre comentariu

ca om,jos palaria,este cu foarte mult bun simt si umil,o persoana de calitate.

pe plan sportiv eu nu il vad asa de sus cum il vede restul,este un bun sportiv dar departe de a fi un fenomen.

Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP
Link spre comentariu

Daca sunteti de acord as vrea sa schimbam titlul topicului in BUTE CAMPION!!!

Eu cred ca e un model pentru toti,plecat din tara niciodata nu i-a fost rusine sa se mandreasca cu e roman!Asa ca nici noi nu trebuie sa ne dezicem de el acum,ci sa-l sustinem!Pentru mine e CAMPION!!!!!!Pentru voi?

Asa este !

Si fie doar si prin schimbarea titlului sa fim solidari cu el si sa-l incurajam sa revina si sa-si recapete centura !

:h5

Link spre comentariu

Re: Lucian Bute - campionul nostru !!!

dincolo de a luat sau nu bataie, si alte dezbateri puerile de genul ca "ne-a umilit",

pentru SPORTIVUL Lucian Bute, pentru anii de munca, pentru ambitie, pentru dorinta de a reusi, pentru ca este un roman care si-a cautat realizarea in tari straine dar nu a uitat ca este roman, pentru loviturile primite si nu in ultimul rand pentru ca ne-a aratat ca este OM si greseste,

FELICITARI si RESPECT !

Nici macar nu ma intereseaza daca va mai boxa, daca joaca revansa sau nu... il respect pentru ce a facut si pentru ce este.

Link spre comentariu

Un tip modest, cu mult bun simt. Cred ca ia lipsit un pic de curaj in acel meci. Dupa parerea putea sa-l rezolve pe Froch, daca incerca sa domine un pic terenul, nu sa intre in defensiva tot timpul.

Asta e, acum sa vedem pe viitor ce se intampla. Sunt convins ca daca mai are o sansa, nu-l iarta.

Link spre comentariu

Sunt convins ca in toamna isi va recapata centura.Boxul este un sport mai oparte in care daca prinzi o zi proasta poti sa pierzi toata munca de-o viata.Toti mari campioni din boxul mondial au avut si momente de decadere.Bute deocamdata este prin performantele sale regele boxului romanesc si va trece mult pana sa-l egaleze cineva .

Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima..

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

Salut baieti si intradevar BUTE ii un boxer foarte bun dar nmeni nu la recunoscutcum a boxat sa ma corectez cum sa aparat FROGE a fost o masina de dat cu pumni si bute saracu un sac ,sa bacat in cozi si in colt si zici ca nu mai putea sa plece de acolo. Pacat dar eu zic ca in toamna il rupe pe englez numa de placerea oamenilor .HAI BUTE:br

Link spre comentariu

Chiar asa.....de ce ai senzatia asta ?

pentru ca mi se pare ciudat sa lupti 30 de meciuri intr-un anume stil, care a si dat rezultate si brusc dupa 2 reprize sa te gandesti sa iti schimbi stilul pentru a-l prinde in plasa pe Froch.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare