perceandy Postat Noiembrie 29, 2009 Partajează Postat Noiembrie 29, 2009 am o rugaminte,cei care pot sa i mi dea dimensiunile exacte la piesele pentu chitul de inaltare la vitara atata telescoape cat si caroserie as ramanae dator,am posibilitatea sa mi le faca cineva la strung,ies mult mai ieftin.mersi mult Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Noiembrie 29, 2009 Partajează Postat Noiembrie 29, 2009 Re: ajutor la vitara salut bine ai venit,o mica prezentare nu strica sa stim cu cine stam de vorba de unde esti baga niste poze cu utilajul sa vedem si noi de care este scurta lunga :rules suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
proof Postat Noiembrie 29, 2009 Partajează Postat Noiembrie 29, 2009 Re: ajutor la vitara am o rugaminte,cei care pot sa i mi dea dimensiunile exacte la piesele pentu chitul de inaltare la vitara atata telescoape cat si caroserie as ramanae dator,am posibilitatea sa mi le faca cineva la strung,ies mult mai ieftin.mersi mult Bine ai postat si citeste un pic pe la regulamentul forumului :rules Oricum daca navigai nu mai punea-i intrebari, aveai raspunsuri :P :uameni SAMURAI SJ stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Noiembrie 29, 2009 Partajează Postat Noiembrie 29, 2009 Re: ajutor la vitara deci fa si tu o mica prezentare poze ce fel de kit doresti sa confectionezi? ce vrei sa faci cu masina sa-ti propunem varianta cea mai buna am sati dau cotele sa te descurci gratis :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucic Postat Noiembrie 30, 2009 Partajează Postat Noiembrie 30, 2009 Re: ajutor la vitara Care ar fi inaltarea maxima la caroserie si la suspensie, asa incat sa nu maraie la mine inspectia tehnica, si sa nu ma vad nevoit sa mut si sa lungesc cardane?Sau, altfel spus inaltarea maxima cu minimum de modificari. Daca nu am inteles bine cum se face, probabil ar trebui sa cobor si grupul central in cazul ca o inalt nitzel. Ok se face daca e musai musai (dar nu stiu cam de la ce distanta de inaltare la suspensii ar trebui sa incep sa cobor grupul). Multumesc. SUZUKI VITARA 1992 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Noiembrie 30, 2009 Partajează Postat Noiembrie 30, 2009 (editat) Re: ajutor la vitara deci kitul de suspensie maxim 40mm fata si max 50mm spate kitul bodylift de la 30mmla 8omm nu trebuie sa cobori nici un grup la distantele astea pt detalii sunama te rog ca e mult de povestit sa intelegi Editat Mai 6, 2010 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate