maitre Postat Noiembrie 30, 2009 Partajează Postat Noiembrie 30, 2009 Poate cineva sa ma lamureasca in primul rand in ce consta operatiunea aceasta, pas cu pas si care sunt avantajele / dezavantajele acestei modificari? Vrei sa-l faci pe Dumnezeu sa rada? Fa-ti planuri... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 30, 2009 Partajează Postat Noiembrie 30, 2009 Re: avantaje/dezavantaje operatiune ball joint flip? http://www.expeditionswest.com/equipmen ... nsion.html REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maitre Postat Noiembrie 30, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2009 Re: avantaje/dezavantaje operatiune ball joint flip? http://www.expeditionswest.com/equipment/trooper/suspension_travel/Trooper_front_suspension.html :P exact chestia aia am citit-o si eu, dar vreau sa mi se explice (din proprie experienta) care - i baiul cu modificarea asta Vrei sa-l faci pe Dumnezeu sa rada? Fa-ti planuri... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 30, 2009 Partajează Postat Noiembrie 30, 2009 Re: avantaje/dezavantaje operatiune ball joint flip? :P ...Asta in loc de multumesc sau cum?!? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maitre Postat Noiembrie 30, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2009 Re: avantaje/dezavantaje operatiune ball joint flip? :P ...Asta in loc de multumesc sau cum?!? :T doar spirit de gluma....multumesc pentru promptitudinea raspunsului astept in continuare ceva raspunsuri avizate Vrei sa-l faci pe Dumnezeu sa rada? Fa-ti planuri... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maitre Postat Decembrie 4, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2009 Re: avantaje/dezavantaje operatiune ball joint flip? Parca a facut cineva de aici operatiunea la un Pajero.... Vrei sa-l faci pe Dumnezeu sa rada? Fa-ti planuri... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate