adikamikaze Postat Decembrie 2, 2009 Partajează Postat Decembrie 2, 2009 Re: suzuki und semaca...new partnership!!! Multumesc mult pentru aprecieri,dar nu ma asteptam ca partenerul Semaca sa faca un topic pentru asta. Eu nu am vrut decat sa-i fac o bucurie stiind cat de mult inseamna pt el offroad-ul si totodata cat inseamna pentru mine prezenta lui la competitii si petreceri. Partenere sa o stapanesti sanatos si sa ne vedem la start ca si ''adversari'', nu copilotul meu KAMIKAZE OFFROAD CLUB Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tcmihai Postat Decembrie 2, 2009 Partajează Postat Decembrie 2, 2009 Re: suzuki und semaca...new partnership!!! Sa vedem acum de unde faceti rost de copiloti :h5 oricum super gest, super baieti, alle super Mishu 0729 963 330 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
superalfi Postat Decembrie 2, 2009 Partajează Postat Decembrie 2, 2009 Re: suzuki und semaca...new partnership!!! felicitari Adi pt gest! :h5 semaca sa o stapanesti sanatos! acu sa vedem cu cine mergi copilot ca o sa ii cam dai lectii de la volan... :grin: RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adikamikaze Postat Decembrie 2, 2009 Partajează Postat Decembrie 2, 2009 Re: suzuki und semaca...new partnership!!! Semaca, cred ca nu te superi ca mai am inca la avatar poza cu samuraiul, dar nu am facut inca poze cu mitsubischi sau toyota : Smile : : Smile : : Smile : _________________ KAMIKAZE TEAM KAMIKAZE OFFROAD CLUB Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
proof Postat Decembrie 2, 2009 Partajează Postat Decembrie 2, 2009 Re: suzuki und semaca...new partnership!!! Mai rar asa oameni , asa gesturi :1 :bravo :bravo :bravo :bravo :bravo :bravo :bravo :bravo :bravo :bravo :bravo :bravo SAMURAI SJ stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JokR Postat Decembrie 2, 2009 Partajează Postat Decembrie 2, 2009 Re: suzuki und semaca...new partnership!!! Mai rar asa oameni , asa gesturi :1 :bravo :bravo :bravo :bravo :bravo :bravo :bravo :bravo :bravo :bravo :bravo :bravo aicea ai dreptate! Lay back & wach the sky Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Decembrie 2, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2009 Re: suzuki und semaca...new partnership!!! multumesc mult pentru urari si felicitari la toata lumea! promit sa va tin la curent pe acest topic cu toate evolutiile acestui Samurai, invatat cu greul de Adikamicaze! Cred, ca nici cu mine n-o sa-i fie prea usor... :grin: Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 3, 2009 Partajează Postat Decembrie 3, 2009 Re: suzuki und semaca...new partnership!!! Adi ... :rsp Asta este un gest cu adevarat nobil ... din partea unui "nobil al offroadului!" Samaken ...grosser karakter, aftomobil champion pe masura! :h5 Semaco ... poate te vedem mai des la fata pe colo, pe colo ... la volanul "motanelului" ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Decembrie 3, 2009 Partajează Postat Decembrie 3, 2009 Re: suzuki und semaca...new partnership!!! @Adi... JOS PALARIA !!!!! :1 Nu degeaba se zice ca esentele tari se tin in sticlutze mici :h5 :h5 @Semaca : Sa-l stapanesti sanatos si bine ai intrat in randul lumii "bune" :h5 . Daca nu te descurci sa treci sa-ti dau cateva sfaturi de condus Samuraiul :ha: :ha: :ha: P.S. Te-a fraierit ca asta nu trece pe unde trecea M-ul :ha: :ha: :ha: http://i849.photobucket.com/albums/ab58/Busu4x4/Luana%20Off-Road%20Fest%20%20Toamna%202009/DSCF9046.jpg Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Decembrie 3, 2009 Partajează Postat Decembrie 3, 2009 Re: suzuki und semaca...new partnership!!! ADI jos palaria ,SEMACA s-o stapanesti sanatos :h5 MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Decembrie 4, 2009 Partajează Postat Decembrie 4, 2009 Re: suzuki und semaca...new partnership!!! :bravo frumos gest ...unui om cu suflt mare :1 ......s-o noroiesti cu placere Semaca ....te astepta-m in probe la trialul 13 .12 .2009 ...sa auzim numai de bine :h5 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Mai 17, 2010 Autor Partajează Postat Mai 17, 2010 (editat) Re: suzuki und semaca...new partnership!!! Am inceput de ceva timp pregatirile si prepararile samuraiului von kamicaze, chez cristiblondu' in batatura! Lucrarile, intrerupte cand si cand de colegii lui kamikazi si sporadic de gratare :2dr, au avansat constant prin eforturile sustinute ale marelui blond avec le cotetz blanche. Astfel, samuraiul a dobandit arcuri lamelare de wrangler yj (multumiri budaimanuel!!!) , alte punti, tot de samurai (multumiri nicolae mandrila!!!), motor refacut (multumiri partenerului vitalie und nasu mare) si , jenti de imeseu, sablate si aranjate (multumiri oldlander und naui!!!) pentru neste cauciucuri mai speciale, pentru la Bucovina...:grin: PS:reviu cu poze mai tardiv Editat Mai 17, 2010 de semaca Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Schultz Postat Mai 17, 2010 Partajează Postat Mai 17, 2010 Re: suzuki und semaca...new partnership!!! cu aspiratorul sa mai dam prin el si e gata! :br KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Mai 17, 2010 Autor Partajează Postat Mai 17, 2010 Re: suzuki und semaca...new partnership!!! lucrarile au progresat...dar, din chinurile facerii, va prezantez urmatoarele: Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
superalfi Postat Mai 17, 2010 Partajează Postat Mai 17, 2010 Re: suzuki und semaca...new partnership!!! Bravo! Spor la treaba! RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TyH_vl Postat Mai 18, 2010 Partajează Postat Mai 18, 2010 Re: suzuki und semaca...new partnership!!! Don Semaca , de ce ai trecut pe lamelare ?? Sami era pe spirale din cate stiu , sau gresesc .... oricum astea de YJ sunt mai lungi si o sa obtii un flex f bun ... cerceii cum sunt ?? punct fix in fata sau mobil ? Spor la treaba ...:h5 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate