mariusmee Postat Decembrie 2, 2009 Partajează Postat Decembrie 2, 2009 Salut am o rugaminte la voi,am nevoie de planetare la grand cherokee 2,5 diesel din 1998 Stie cineva unde as putea gasi asa ceva?? :p ceva site pe net de la noi din tara??? Sau poate are cineva de pe forum din dezmembrare daca nu gasesc noi sunt bune si second ca ale mele sunt pref :grin: Mersi! :x JEEP GRAND CHEROKEE ALFA ROMEO 2,4 JTD BY NOVITEC Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Decembrie 2, 2009 Partajează Postat Decembrie 2, 2009 Re: planetare grand cherokee 2,5 d Salut am o rugaminte la voi,am nevoie de planetare la grand cherokee 2,5 diesel din 1998 Stie cineva unde as putea gasi asa ceva?? :p ceva site pe net de la noi din tara??? Sau poate are cineva de pe forum din dezmembrare daca nu gasesc noi sunt bune si second ca ale mele sunt pref :grin: Mersi! :x sunt rupte...sau sunt duse doar crucile ? planetare fata sau si spate ? ce punti ai ? Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusmee Postat Decembrie 2, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2009 Re: planetare grand cherokee 2,5 d Salut am o rugaminte la voi,am nevoie de planetare la grand cherokee 2,5 diesel din 1998 Stie cineva unde as putea gasi asa ceva?? :p ceva site pe net de la noi din tara??? Sau poate are cineva de pe forum din dezmembrare daca nu gasesc noi sunt bune si second ca ale mele sunt pref :grin: Mersi! :x sunt rupte...sau sunt duse doar crucile ? planetare fata sau si spate ? ce punti ai ? nu sunt rupte inca dar mecanicul mi-a spus ca oricand se pot rupe la viraj strans se aud foarte tare...am vrut sa le reconditionez dar sunt cu bile si nu se poate :sr de planetarele fata e vorba eu am 4x4 permanent JEEP GRAND CHEROKEE ALFA ROMEO 2,4 JTD BY NOVITEC Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andy Postat Decembrie 2, 2009 Partajează Postat Decembrie 2, 2009 Re: planetare grand cherokee 2,5 d Se poate reconditiona la :http://www.reconditionariplanetare.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusmee Postat Decembrie 2, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2009 Re: planetare grand cherokee 2,5 d Se poate reconditiona la :http://www.reconditionariplanetare.ro/ Da dar ale mele sunt cu bile si din cate am inteles nu se pot reconditiona.... JEEP GRAND CHEROKEE ALFA ROMEO 2,4 JTD BY NOVITEC Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Decembrie 2, 2009 Partajează Postat Decembrie 2, 2009 Re: planetare grand cherokee 2,5 d Salut am o rugaminte la voi,am nevoie de planetare la grand cherokee 2,5 diesel din 1998 Stie cineva unde as putea gasi asa ceva?? :p ceva site pe net de la noi din tara??? Sau poate are cineva de pe forum din dezmembrare daca nu gasesc noi sunt bune si second ca ale mele sunt pref :grin: Mersi! :x sunt rupte...sau sunt duse doar crucile ? planetare fata sau si spate ? ce punti ai ? nu sunt rupte inca dar mecanicul mi-a spus ca oricand se pot rupe la viraj strans se aud foarte tare...am vrut sa le reconditionez dar sunt cu bile si nu se poate :sr de planetarele fata e vorba eu am 4x4 permanent Din cate m-am documentat, merg pus planetare de pe Cherokee sau Wrangler. Si atunci ai designul cu cruce. Ce pozitii ai la maneta de reductor ? 2H, 4H, N si 4L (in ordinea asta) ? '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusmee Postat Decembrie 2, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2009 Re: planetare grand cherokee 2,5 d Am doar 4H-N-4L am 4x4 permanent fara posibilitatea de a decupla :grin: cutie manuala JEEP GRAND CHEROKEE ALFA ROMEO 2,4 JTD BY NOVITEC Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate