Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

planetare grand cherokee 2,5 d

mariusmee

Postări Recomandate

Salut am o rugaminte la voi,am nevoie de planetare la grand cherokee 2,5 diesel din 1998

Stie cineva unde as putea gasi asa ceva?? :p ceva site pe net de la noi din tara???

Sau poate are cineva de pe forum din dezmembrare daca nu gasesc noi sunt bune si second ca ale mele sunt pref :grin:

Mersi! :x

JEEP GRAND CHEROKEE

ALFA ROMEO 2,4 JTD BY NOVITEC

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: planetare grand cherokee 2,5 d

Salut am o rugaminte la voi,am nevoie de planetare la grand cherokee 2,5 diesel din 1998

Stie cineva unde as putea gasi asa ceva?? :p ceva site pe net de la noi din tara???

Sau poate are cineva de pe forum din dezmembrare daca nu gasesc noi sunt bune si second ca ale mele sunt pref :grin:

sunt rupte...sau sunt duse doar crucile ?

planetare fata sau si spate ?

ce punti ai ?

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

ce punti ai ?

nu sunt rupte inca dar mecanicul mi-a spus ca oricand se pot rupe la viraj strans se aud foarte tare...am vrut sa le reconditionez dar sunt cu bile si nu se poate :sr

de planetarele fata e vorba

eu am 4x4 permanent

JEEP GRAND CHEROKEE

ALFA ROMEO 2,4 JTD BY NOVITEC

Link spre comentariu

ce punti ai ?

nu sunt rupte inca dar mecanicul mi-a spus ca oricand se pot rupe la viraj strans se aud foarte tare...am vrut sa le reconditionez dar sunt cu bile si nu se poate :sr

de planetarele fata e vorba

eu am 4x4 permanent

Din cate m-am documentat, merg pus planetare de pe Cherokee sau Wrangler. Si atunci ai designul cu cruce.

Ce pozitii ai la maneta de reductor ? 2H, 4H, N si 4L (in ordinea asta) ?

'02 WG CRD - EGR delete

'94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare