Vizitator costinbogdanm Postat Decembrie 2, 2009 Partajează Postat Decembrie 2, 2009 Buna tuturor! Numele meu este Bogdan.Sunt proaspat proprietar al unui Suzuki Samurai din 1992. L-am incaltat cu anvelope Black Star pentru noroi 215/80/15. Problema este ca imi agata in foile de arc. Care ar fi solutia cea mai ieftina pentru a elimina problema? Multumesc anticipat! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lichter Postat Decembrie 2, 2009 Partajează Postat Decembrie 2, 2009 Re: Putin ajutar la Samurai Salut si bine ai venit. :W In primul rind citeste regulamentul si completeaza locatia la profil si fa prezentarea pe topicul potrivit. :rules In al doilea rind exista 3 solutii: 1. Flanse distantiere sau jante intoarse 2. Limitarea cursei de directie (nu recomand, si asa cursa e destul de mica) 3. Cauciucuri mai mici :grin: Varianta 1 este cea mai potrivia dupa parerea mea. :wink: La mine, chiar si 195/80R15 agatau foarte putin in foile de arc, dar am rezolvat cu flanse. In al treilea rind eu am niste anvelope foarte asemanatoare ca profil de care sunt foarte multumit. Anvelopele mele sunt 195/80R15 si caut de mult 215/80R15 acelasi profil. Unde le-ai gasit si la ce pret? Oliver Suzuki Samurai 413 1994 TNT - Priceless Toyota LandCruiser HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Decembrie 2, 2009 Partajează Postat Decembrie 2, 2009 Re: Putin ajutor la Samurai genti intoarse sau distantiere pt genti si bine ai venit :h5 suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator costinbogdanm Postat Decembrie 2, 2009 Partajează Postat Decembrie 2, 2009 Re: Putin ajutor la Samurai In primul rand imi cer scuze daca am gresit topicul la prezentare. :sr Ce inseamna flansele astea? Se pot confectiona la strung sau trebuie neaparat cumparate? Cat despre anvelope, asa a venit masina din Belgia cu ele rezerva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yety Postat Decembrie 2, 2009 Partajează Postat Decembrie 2, 2009 Re: Putin ajutor la Samurai Eu am pus flanse la Samurai-ul meu pe care le-am cumparat de pe ebay cu 80 de lire sterline . Sunt tot din aluminiu si sunt de 32mm. Problema e ca frecarea nu a disparut decat dupa ce am springuit arcurile. Eu am cauciucuri de 195/70/15. Suzuki Samurai Tin top 1,3 1994 - " Punisher " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator costinbogdanm Postat Decembrie 3, 2009 Partajează Postat Decembrie 3, 2009 Re: Putin ajutor la Samurai Eu as prefera sa mi le fac totusi la strung...Am un prieten care m-ar putea ajuta. Cred ca as iesi mai ieftin. Poate sa imi dea careva o schita sau niste poze cu flanse pentru Samurai ca sa le pot arata strungarului? Si din ce material ar fi cel mai recomandat sa le confectionez? Multumesc mult! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gcbadea Postat Decembrie 3, 2009 Partajează Postat Decembrie 3, 2009 Re: Putin ajutor la Samurai Eu am tot 215/80/15 , cu flanse de 6cm, in arcuri nu mai ating in schimb la flexari bat in aripa , am caucicurile ferfelita . Daca nu vrei sa te complice , alege varianta (3) cauciucuri mai mici . Gabi, Suzuki Samurai 1994 Ford Mondeo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TyH_vl Postat Decembrie 3, 2009 Partajează Postat Decembrie 3, 2009 Re: Putin ajutor la Samurai Eu as prefera sa mi le fac totusi la strung...Am un prieten care m-ar putea ajuta. Cred ca as iesi mai ieftin. Poate sa imi dea careva o schita sau niste poze cu flanse pentru Samurai ca sa le pot arata strungarului? Si din ce material ar fi cel mai recomandat sa le confectionez? Multumesc mult! Salutare , Este o metoda ieftina treaba cu prietenu si strungu de multe ori buna ..... dar in situatia cu flanse nu ti as recomanda .... - sa zicem ca o faci la strung din aluminiu .... e OK .. dar nu gasesti aluminiu la dimensiunile alea .. Daca le faci din fier o sa ai o greutate de 3-4 KG per bucata ... unde daca mai pui si niste anvelope reesapate , oho ....o sa ai destula greutate pe capul rulmentiilor si nu numai ... mai bine intoarce jantele .... parerea mea ... :be PS : jantele care le ai pe Sami sunt beton daca le intorci ...am si eu la fel ... Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KiNeTic Postat Decembrie 3, 2009 Partajează Postat Decembrie 3, 2009 Re: Putin ajutor la Samurai Parere: Cel mai bine e sa cumperi flansele gata facute .............la strung nu prea ies cum trebuie...am incercat si eu....si pana la urma am luat de la Calmini de 6 cm Si eu am 215 80 R15 si cu flansele puse nu am nici o problema A .....si era sa uit....am taiat si din bara din fata..... Cand o sa vrei sa ajunugi la 31 -uri....trebuie sa muti puntea in fata...vezi topicul cu Kaprun Spor la modificari :h5 OFFROAD CLUB SIBIU Cand am fost mic am fost samurai.....acum am mai crescut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator costinbogdanm Postat Decembrie 4, 2009 Partajează Postat Decembrie 4, 2009 Re: Putin ajutor la Samurai Totusi as incerca la strung. Nu ma costa nimic. Am si materialul din aluminiu si strungarul e un prieten, deci ma costa doar o bere... Nu stiu de unde sa fac rost de o schita cu cotele flanselor. Nu are nimeni o poza sau ceva? Daca agata in aripi sau in bara nu e o problema...exista flex! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KiNeTic Postat Decembrie 4, 2009 Partajează Postat Decembrie 4, 2009 Re: Putin ajutor la Samurai Treaba ta....uite si schita OFFROAD CLUB SIBIU Cand am fost mic am fost samurai.....acum am mai crescut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator costinbogdanm Postat Decembrie 4, 2009 Partajează Postat Decembrie 4, 2009 Re: Putin ajutor la Samurai Mersi mult! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KiNeTic Postat Decembrie 4, 2009 Partajează Postat Decembrie 4, 2009 Re: Putin ajutor la Samurai Sa-mi zici cum ti-au iesit!!! :h5 OFFROAD CLUB SIBIU Cand am fost mic am fost samurai.....acum am mai crescut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Decembrie 4, 2009 Partajează Postat Decembrie 4, 2009 Re: Putin ajutor la Samurai Sfatul meu este sa nu te "joci" cu distantierele. Unele de aluminiu nu costa foarte mult. Parerea mea - Trebuie sa tii cont de urmatoarele : 1 Daca ti le faci la stung, trebe sa le faci musai din otel, deoarece nu poti folosi un dural ordinar. Si trebuie echilibrate la perfectie (ceea ce nu cred ca se poate face asha de ushor) 2 Da le faci din otel sunt destul de grele, iar diferenta o vei simti imediat, atat la felul in care trage masina cat si la franare si alte alea. 3 Piulite si prezoanele. Aici chiar sunt probleme deoarece iti trebuie niste piulite si prezoane special concepute pt flanse (nu cred ca ai vrea sa te trezesti cu vre-o roata care sa te depasasca in mers) Eu unul nu m-as risca la unele "Home Made". Parerea mea este sa iti limitezi cursa la directie pana reusesti sa strangi bani si sa-ti iei unele originale. Bafta :h5 Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Decembrie 4, 2009 Partajează Postat Decembrie 4, 2009 Re: Putin ajutor la Samurai sunt la vanzari diverse parca cu 55o lei eu zic ca merita toti banii daca nu gasesti ceva jante de aluminiuu cu et negativ de 30mm dar gasesti si jante frumoase cu et negativ la 250 eur si pusti 2 iepuri din prima :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator costinbogdanm Postat Decembrie 8, 2009 Partajează Postat Decembrie 8, 2009 Re: Putin ajutor la Samurai Cred ca nu mai fac nimic. Am iesit duminica un pic cu el si e ok asa fara flanse. Atat ca mi-am fdat bara fata jos. doar la viraj maxim agata putin.E bine asa deocamdata. Acum vreau sa o inalt putin,din cercei...Vreun sfat ceva... Trebuie prelungite si telescoapele daca pun cercei mai mari? Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yety Postat Decembrie 8, 2009 Partajează Postat Decembrie 8, 2009 Re: Putin ajutor la Samurai Eu cand i-am pus cercei , am springuit si arcurile ... atunci nu s-au mai potrivit amortizoarele spate. I-am adaptat unele de dacie papuc si e ok . Daca nu springuiesti arcurile , cred ca o sa se potriveasca cele originale. Suzuki Samurai Tin top 1,3 1994 - " Punisher " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate