maitre Postat Decembrie 6, 2009 Partajează Postat Decembrie 6, 2009 Am ramas fara curent. Ma ajuta cineva 12 ore cu un redresor imprumut sau vin eu cu bateria si platesc si curentul, pe langa x beri? :) Si ca sa fiu si escroc sentimental :grin: ...ajutati-ma, va rog, ca d'aia suntem :cl Vrei sa-l faci pe Dumnezeu sa rada? Fa-ti planuri... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Decembrie 6, 2009 Partajează Postat Decembrie 6, 2009 Re: cine imi imprumuta un redresor-Bucuresti? in ce zona stai? Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maitre Postat Decembrie 6, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2009 Re: cine imi imprumuta un redresor-Bucuresti? in ce zona stai? Militari, Uverturii, in spatele Teatrului MASCA Vrei sa-l faci pe Dumnezeu sa rada? Fa-ti planuri... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Decembrie 6, 2009 Partajează Postat Decembrie 6, 2009 Re: cine imi imprumuta un redresor-Bucuresti? io stau pe la bucur obor mosilor Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maitre Postat Decembrie 6, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2009 Re: cine imi imprumuta un redresor-Bucuresti? Se poate inchide....s-a rezolvat. Multumesc Goganu! :10 Vrei sa-l faci pe Dumnezeu sa rada? Fa-ti planuri... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate