Piratu Postat Iulie 11, 2010 Partajează Postat Iulie 11, 2010 Re: As pleca dar nu stiu incotro ''lumea e peste tot la fel, ambalajul e altul '' Lumea nu e deloc la fel......exista MARI diferente intre noi si altii asa cum exista la fel de mari diferente intre noi si vestul Africii. Piratu' pentru ca lucrez pe mare Prietenii imi spun Liviu Nissan Navara 2008,Audi A8 4H, Bombardier Outlander MAX 2008 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
renegade Postat Iulie 11, 2010 Partajează Postat Iulie 11, 2010 Re: As pleca dar nu stiu incotro Australia a dat drumul la vize aici: www.ausfis.org Sper sa nu fie reclama la ceva si sa ma taie moderatorul :hw. Pentru semnarea petitiei, aici: http://www.rosiamontana.net/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Iulie 11, 2010 Partajează Postat Iulie 11, 2010 Re: As pleca dar nu stiu incotro Doamne ... nu trebuia sa ma scrieti aici ... ne prinde Sefu si-l inchide si pe acesta! Eu l-am ascultat, pentru moment am renuntat la pasiunea pentru emigrari.ro si incerc sa-mi fac temele cat mai bine aici! Oricum suna bine acel "Nu stiu incotro?!" Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat Iulie 11, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 11, 2010 Re: As pleca dar nu stiu incotro Pe vremea cand am deschis acest topic incercam sa-mi conving nevasta sa luam copiii si sa plecam altundeva, sa traim intr-un stat care ne respecta cel putin tot atat cat il respectam si noi pe el. N-am reusit acest lucru, ba mai mult decat atat, intre timp ne-am si despartit. Acum, cand copiii vor ramane obligatoriu langa mama, imi este imposibil sa mai plec undeva, chiar daca ar fi aproape de Romania. Raman cu ochii pe acest topic si ii sfatuiesc pe cei tineri si fara obligatii: daca aveti posibilitatea, plecati din Romania fara sa va uitati inapoi, in urmatorii 10 ani nu se mai poate intampla nimic bun aici. Toate cele bune tuturor! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Iulie 11, 2010 Partajează Postat Iulie 11, 2010 Re: As pleca dar nu stiu incotro Imi pare rau sa aud asa ceva ... sper sa aveti amandoi puterea de a trece peste probleme si sa nu sufere copiii. Stiu ce inseamna sa cresti fara unul din parinti, chiar fiind in acelasi oras dar sa nu fie langa tine cand ai mai mare nevoie de el. Iti doresc numai bine si mult, mult calm :y ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat Iulie 11, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 11, 2010 Re: As pleca dar nu stiu incotro Multumesc de ganduri dar sa stii ca nu-i mare baiul, noi am trecut foarte bine peste intamplare, iar copiii aproape n-au simtit schimbarea. Ideea e ca, paradoxal, desi acum sunt liber, n-am cum sa mai plec pentru ca ei raman aici. C'est la vie, bucurosi le-om duce toate. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Piratu Postat Iulie 12, 2010 Partajează Postat Iulie 12, 2010 Re: As pleca dar nu stiu incotro Imi pare rau sa aud asa ceva. Noi inca suntem impreuna si nu mi-a luat mult sa o conving sa plecam....din pacate nu stiu unde. Cel mai bun loc ar fi SUA dar este foarte dificil cu viza. O sa mai vedem..... Piratu' pentru ca lucrez pe mare Prietenii imi spun Liviu Nissan Navara 2008,Audi A8 4H, Bombardier Outlander MAX 2008 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Iulie 12, 2010 Partajează Postat Iulie 12, 2010 Re: As pleca dar nu stiu incotro Imi pare rau sa aud finalul tragic al acestei povesti! Poate ca plecarea ar fi reparat situatia! Intr-o viata de om este bine sa o mai iei si de la inceput, intr-un loc nou, intre oameni noi! Sprijinul din familie este foarte important! Ma bucur ca vezi jumatatea plina a paharului! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat Iulie 12, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 12, 2010 Re: As pleca dar nu stiu incotro :ha1 Bre, tragic era daca o mierlea unul din noi. Altfel, oamenii se mai iubesc, se mai pupa, se mai ciondanesc, se mai si despart. Vorba aia, viata e grea dar trece. :grin: Oricum, topicul ramane deschis, sunt destui interesati. Dupa tot ce am aflat din el, daca as pleca, tot Grecia as alege. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Piratu Postat Iulie 12, 2010 Partajează Postat Iulie 12, 2010 Re: As pleca dar nu stiu incotro In afara de ce este postat aici ce te face sa alegi Grecia? Eu am vorbit deja cu sotia sa facem o tura de Grecia sa vedem ce si cum, dar nu stiu de unde sa incep si unde sa termin, ce sa caut, dupa ce sa ma uit. Piratu' pentru ca lucrez pe mare Prietenii imi spun Liviu Nissan Navara 2008,Audi A8 4H, Bombardier Outlander MAX 2008 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat Iulie 12, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 12, 2010 Re: As pleca dar nu stiu incotro Se incadreaza cel mai bine in ce-am scris in primul post. Eu zic sa te sui in masina, sa traversezi Bulgaria si sa o iei frumusel pe malul marii, spre vest. Unde vezi locuri care ti se par potrivite opresti, cauti agentii imobiliare prin zona si te documentezi. Daca stai o saptamana pe-acolo e imposibil sa nu gasesti ceva sa-ti placa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
renegade Postat Iulie 12, 2010 Partajează Postat Iulie 12, 2010 Re: As pleca dar nu stiu incotro Pe vremea cand am deschis acest topic incercam sa-mi conving nevasta sa luam copiii si sa plecam altundeva, sa traim intr-un stat care ne respecta cel putin tot atat cat il respectam si noi pe el. N-am reusit acest lucru, ba mai mult decat atat, intre timp ne-am si despartit. Acum, cand copiii vor ramane obligatoriu langa mama, imi este imposibil sa mai plec undeva, chiar daca ar fi aproape de Romania. Raman cu ochii pe acest topic si ii sfatuiesc pe cei tineri si fara obligatii: daca aveti posibilitatea, plecati din Romania fara sa va uitati inapoi, in urmatorii 10 ani nu se mai poate intampla nimic bun aici. Toate cele bune tuturor! Imi pare rau de faptul ca s-a ajuns acolo, pentru copii. Ca la urma urmei ei sufera mai mult. Dar ai dreptate pe undeva. Ca tara asta nu ne respecta si nu face nimic sa ne tina aici ci sa scape de noi. Ma uita din pacate zilnic la nesimtirea si impotenta guvernantilor, la ce promisiuni le trag la oamenii aia necajiti si sinistrati pe deasupra. Ca le fac case si diguri si rezolva ei problema. VRAJEALA! Nu au bani si basta! Recunosc ca daca eram liber nici nu ma uitam inapoi. Zburam fix acolo unde sunt apreciat oentru ce sunt si ce fac pentru comunitate. Ma uit la "lindicul principesei" asta de boc si ma gandesc ca daca cumva ma impiedic in fata lui pot sa0i fac muuult rau :ha::ha: Acu' la 45 cu doi copii ce sa mai fac? Astept sa ies la pensie, vand tot si ma duc undeva intr-o tara calda (Grecia-Cipru de exemplu) unde sa mai beneficiez cativa ani de pensie si sa pot sa ofer ceva copiilor/nepotilor ca sa vina la mine cat mai des. Ca daca stau aici ce la le ofer? Mizeria asta de .... Gata ca m-am aprins. Oricum, bafta sensei! Statul nu are bani! Romanii au! Cam aici s-a ajuns! Pentru semnarea petitiei, aici: http://www.rosiamontana.net/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iulie 12, 2010 Partajează Postat Iulie 12, 2010 Re: As pleca dar nu stiu incotro pana acum n-am vazut pe nici unul sa plece....si sa ramana pe acolo....:grin: cand o sa-l vad pe primul care face treaba asta....destup sticla de palinca d-aia de pe vremea lui Cuza.....si inchin in sanatatea lui....dar ...ca si pana acum ramane biata palinca nebauta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Iulie 12, 2010 Partajează Postat Iulie 12, 2010 Re: As pleca dar nu stiu incotro eu as mai avea 2 sugestii: 1. Croatia, peninsula Istria....este la 1500km de buc, la citeva sute de km de trieste/venetia/viena/budapesta. Este ceva gen Provence, dar fara negri si tilhari si mult mai ieftin decit Provence. Au niste orasele/cetati cu 'stone house-uri' absolut superbe. Este si o importanta comunitate italiana, deci te poti intelege acceptabil cu localnicii in italiana Clima este super, nu se simte atmosfera 'balcanica' de care te mai lovesti totusi prin grecia muntii alpi sunt aproape pt ski.. 2. un sat din acelea 'world heritage' din tara sasilor din Transilvania, necontaminat...('prietenii stiu de cine') O viatza simpla de 'taran' intr-un sat civilizat..... cei care au trecut pe la cund, poate au vazut cum s-au 'retras' acolo nemtii aceia din hamburg care au 'salvat' case sasesti si le-au facut spatii de cazare de 'bun gust' Pe varianta asta dezavantajul este clima, pe care din pacate nu o poti compara cu cea mediteraneeana Eu cred ca nu trebuie sa fugi preadeparte pentru a-ti schimba viata; trebuie sa incepi cu tine Clima din pacate nu ai cum sa o schimbi/imbunatatesti, asta ar fi pt mine un motiv serios de a schimba o tara.....in rest eu cred ca si in Romanica se poate gasi o cale de a trai o viata frumoasa si impacat cu tine si cu cei din jur http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Piratu Postat Iulie 18, 2010 Partajează Postat Iulie 18, 2010 Re: As pleca dar nu stiu incotro Nu cred ca mai plec nicaieri. Piratu' pentru ca lucrez pe mare Prietenii imi spun Liviu Nissan Navara 2008,Audi A8 4H, Bombardier Outlander MAX 2008 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat Iulie 18, 2010 Partajează Postat Iulie 18, 2010 Re: As pleca dar nu stiu incotro pana acum n-am vazut pe nici unul sa plece....si sa ramana pe acolo....:grin: cand o sa-l vad pe primul care face treaba asta....destup sticla de palinca d-aia de pe vremea lui Cuza.....si inchin in sanatatea lui....dar ...ca si pana acum ramane biata palinca nebauta sari cu sticla! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 18, 2010 Partajează Postat Iulie 18, 2010 Re: As pleca dar nu stiu incotro Eu am fost plecat ...la mare ... :x:top:pl:as:3:sht:hw:dr3:be:clb :hl...cu familia ... :uameni:ha: Loc perfect de emigrat intre mii de perechi de tzatze cu sfarcurile in bataia brizei, bere rece si cardan clocit pe sezlong ... :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Iulie 18, 2010 Partajează Postat Iulie 18, 2010 Re: As pleca dar nu stiu incotro Tot la mare, pe plaja de la Corbu ... ghici cine era? http://s1027.photobucket.com/albums/y333/OffRoadDobrogea/20100718%20Corbu%20Vadu/?action=view¤t=forte_18966.jpg Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AT 5.9 Postat Iulie 18, 2010 Partajează Postat Iulie 18, 2010 Re: As pleca dar nu stiu incotro ....Sensei! Johnson. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 18, 2010 Partajează Postat Iulie 18, 2010 Re: As pleca dar nu stiu incotro Si tot astia se plang ca-i exploateaza sistemul si vor sa fuga "dincolo"! :uameni consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iulie 18, 2010 Partajează Postat Iulie 18, 2010 Re: As pleca dar nu stiu incotro sari cu sticla! Gustere....tu ai plecat de mult.....nu se pune.....dar ptr tine....o sa desfac una...cand vi pe aici ptr ceilalti oferta ramane valabila :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat Iulie 20, 2010 Partajează Postat Iulie 20, 2010 Re: As pleca dar nu stiu incotro pai vin acasa si mai plec o data. asa se pune? lasa palinca, am si eu sticla pe aici din 98, mai bine de o ciorba de burta ca nici nu mai stiu cum miroase. care vreti sa plecati luati-va adio de la mincare adevarata, o sa mincati numai plastic de-o sa va ca- beeep-ti direct ambalat, nici curpapir nu va mai trebuie si nici apa s-o trageti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 20, 2010 Partajează Postat Iulie 20, 2010 Re: As pleca dar nu stiu incotro In ceea ce priveste "sarea in bucate" adica gusturile suntem sefi ... Cand am fost prima oara in Germania si am mai cerut 3 felii de paine ...nu una cat imi pusesera pe masa langa sparcaitura ce mustea din bucata de friptura ...se uitau la mine ca la masini straine ... Din pacate exploatarea artei culinare romanesti (din punctul meu de vedere la mare inaltime fata de ce se mananca prin marile carciumi din vest) si a turismului, printre singurele elemente ar redresa lucrurile si care ne-ar face sa mai ramanem ceva timp pe aici ...e indiscutabil rudimentara ...la nivel de Stone Age ... :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat Iulie 20, 2010 Partajează Postat Iulie 20, 2010 Re: As pleca dar nu stiu incotro cu cit se vor inmulti supermarket-urile, cu atit de repede va dispare si arta culinara la romani. pur si simplu nu vei mai avea ingrediente de calitate. carne e si aici, dar incearca sa faci mici de exemplu sa vezi ce iese Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 20, 2010 Partajează Postat Iulie 20, 2010 Re: As pleca dar nu stiu incotro Gustere ...cunosc ... Nemultumit de mancare am fost afara in macelarie si am cumparat carne de porc, vita, pui, oaie ...halci mari si frumoase, injectate cu cu tot felul de prostii ... si puse pe gratar ...AVEAU toate acelesi gust si AU INTRAT la apa instant! Acu' inteleg eu de ce nu au aia putere de munca ... :uameni consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate