Sensei Postat Iulie 20, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 20, 2010 Re: As pleca dar nu stiu incotro Si tot astia se plang ca-i exploateaza sistemul si vor sa fuga "dincolo"! :uameni Care "astia" bre? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 21, 2010 Partajează Postat Iulie 21, 2010 Re: As pleca dar nu stiu incotro Domnii romani tradatori de tara care vor sa treca fraudulos dincolo ...:grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bunica Postat Decembrie 26, 2010 Partajează Postat Decembrie 26, 2010 Re: As pleca dar nu stiu incotro Ai luat in calcul: Vietnam, Indonezia, Filipine, China? Am colegi Nemti care vor sa se mute in aceste tari (i-a speriat cati bani trebuie sa dea la stat) :pl1Bunica Hilux 3l din 2008,marea dragoste Mercedes 3500 turbo diesel '93 confort Skoda tour Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 26, 2010 Partajează Postat Decembrie 26, 2010 Re: As pleca dar nu stiu incotro Dragi tovarasi, M-am asezat azi la masa, a doua zi de Craciun, cu noi si vechi pretini si am constatat ca si in urmatorul an voi sta tot in Romania ... Stiti de ce ma? Imi place viata ... Hai noroc! :x consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 26, 2010 Partajează Postat Decembrie 26, 2010 Re: As pleca dar nu stiu incotro Dragi tovarasi, M-am asezat azi la masa, a doua zi de Craciun, cu noi si vechi pretini si am constatat ca si in urmatorul an voi sta tot in Romania ... Stiti de ce ma? Imi place viata ... Hai noroc! :x Esti masochist. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 26, 2010 Partajează Postat Decembrie 26, 2010 Re: As pleca dar nu stiu incotro lasa Max...asa suntem toti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 26, 2010 Partajează Postat Decembrie 26, 2010 Re: As pleca dar nu stiu incotro @Max ...eu masochist? NU!!! Suficient de nebun, umanist, ambitios, bataios, nationalist si optimist! Toti sunteti asa :grin:...va este insa frica sa va uitati in sufletul vostru sa recunoasteti! :old consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 26, 2010 Partajează Postat Decembrie 26, 2010 Re: As pleca dar nu stiu incotro Ai uitat "modest"........:ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 26, 2010 Partajează Postat Decembrie 26, 2010 (editat) Re: As pleca dar nu stiu incotro Modestia nu ma caracterizeaza ... :grin: Stii de ce ne e uneori rusine ca suntem romani si traim INCA in Romania? Pentru ca ne judecam trecutul, ne plangem de prezent si ne temem ptr viitor! ... Hai ca mai beau una :x (ultima) ptr romani si pentru Romania! :ha: LE (dupa ce am baut-o pe ultima) ...recunosc, iau comision de la Boc sa va mai tin inca o zi aici in tara asta de cacat, Romania! Mi-am verificat acum contul, mi-au intrat banii ... :banana ...deci am ce bea/manca/... si maine ... DAIA RAMAN si maine, si poimaine ...cu siguranta si la anul! :ha: Editat Decembrie 26, 2010 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 26, 2010 Partajează Postat Decembrie 26, 2010 Re: As pleca dar nu stiu incotro Spui vorbe mari....culmea, destul de adevarate.....in sfarsit, "in vino veritas", asta-i clar.......:ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate