mihaiqaz Postat Decembrie 7, 2009 Partajează Postat Decembrie 7, 2009 Salutare! Sunt posesorul unui Freelander TD4 an 2004 de aproximativ un an,timp in care masina mi-a adus numai satisfactii (in afara de consumabile si motorina nu am schimbat nimic) :ypu .Precizez ca am cumparat-o sh la 85000km din Luxemburg si acum am 113000km. Acum ceva timp trapa electrica pe care nu am folosit-o prea des a inceput sa mearga din ce in ce mai greu pana cand saptamana trecuta s-a auzit o pocnitura si dupa ce cu chiu cu vai am inchis-o m-am apucat s-o desfac. geamul nu a patit nimic in schimb o piesa de ghidaj care este din antimoniu a cedat (s-a rupt in vreo 3-4 bucati). Acum vin intrebarile : Se gaseste de cumparat sinele pe care culiseaza trapa? Stiti vre-un parc de dezmembrari care are Frelander la dezmembrat? Preturi ceva? Multumesc anticipat! Suzuki Jimny 1,3 vvt 86 cp 2005 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Decembrie 8, 2009 Partajează Postat Decembrie 8, 2009 Re: Probleme trapa electrica Freelander de unde esti ? cunosc un freelander lovit an 2004,are trapa,posibil neafectata,omul vinde din el -ai pm /tel Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaiqaz Postat Decembrie 8, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2009 Re: Probleme trapa electrica Freelander Sunt din Bucuresti.tel 0729229077.sau oprean@k.ro .Multumesc mult Suzuki Jimny 1,3 vvt 86 cp 2005 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Decembrie 8, 2009 Partajează Postat Decembrie 8, 2009 Re: Probleme trapa electrica Freelander Completeaza-ti te rog locatia la profil Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaiqaz Postat Decembrie 9, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2009 Re: Probleme trapa electrica Freelander Multumesc mult jantorero! Am sunat insa nu se potriveste (gresala mea pt. ca nu am specificat) masina mea e in 4 usi iar cea la dezmembrat e in 2 usi. :B Suzuki Jimny 1,3 vvt 86 cp 2005 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaiqaz Postat Decembrie 18, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2009 (editat) Re: Probleme trapa electrica Freelander :pr1Va rog ma ajuta cineva? :pr1 Multumesc anticipat! Editat Ianuarie 6, 2010 de mihaiqaz Suzuki Jimny 1,3 vvt 86 cp 2005 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ursulici Postat Noiembrie 19, 2010 Partajează Postat Noiembrie 19, 2010 Re: Probleme trapa electrica Freelander Am si eu o mica problema cu trapa, eu am un Freelander '99, si se manifesta cam in felul urmator: la deschidere nu are nici o problema, insa cand vrei sa o inchizi si ajunge aproape de pozitia aia inclinata in care o lasi semideschisa nu mai vrea sa inainteze decat daca o ajuti si cu mana sa o impingi, altfel scoate niste caraituri si sta pe loc. M-am uitat pe sus la ea dar nu vad nimic rupt sau ceva de genul. Si tot la fel faca niste caraituri dupa ce ajunge in capat si se inchide complet. Are cineva vreo idee de unde e problema asta? :?: LR Freelander Xedi S-Wagon 2.0D '99 :ca Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
treger_felix Postat Noiembrie 19, 2010 Partajează Postat Noiembrie 19, 2010 Re: Probleme trapa electrica Freelander Spune exact din Microcat de piese te intereseaza. Land Rover Freelander TD4 Alfa Romeo 166 2.5V6, 24v - ex. Alfa Romeo 156 2.0TS - ex. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Noiembrie 19, 2010 Partajează Postat Noiembrie 19, 2010 Re: Probleme trapa electrica Freelander Am si eu o mica problema cu trapa, eu am un Freelander '99, si se manifesta cam in felul urmator: la deschidere nu are nici o problema, insa cand vrei sa o inchizi si ajunge aproape de pozitia aia inclinata in care o lasi semideschisa nu mai vrea sa inainteze decat daca o ajuti si cu mana sa o impingi, altfel scoate niste caraituri si sta pe loc. M-am uitat pe sus la ea dar nu vad nimic rupt sau ceva de genul. Si tot la fel faca niste caraituri dupa ce ajunge in capat si se inchide complet. Are cineva vreo idee de unde e problema asta? :?: Chestia cu caraiturile am vazut-o cu ochii mei la un prieten cu Td4, am si desfacut...e de la mecanismul in care intra motorasul, acolo este o roata dintata din plastic si doua snake-uri(un fel de axe cu came subtiri, nu stiu cum sa le descriu altfel ...un fel de cremaliera), astea sunt dispuse diametral opus si cum se invarte roata dintata(incet printr-un reductor) le impinge stanga - dreapta si imprima forta in niste barete care misca apoi mecanismul trapei. Problema e acolo, se uzeaza "snake"-urile si roata dintata si incepe sa scape ...de acolo si paraiturile. Nu se poate repara ca-i vorba de uzura. Bine ca am desfacut ca meseriasii de la service au vrut sa-l incalte cu un motoras nou ca cica ala era de vina:uameni NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bv21mdf Postat Noiembrie 19, 2010 Partajează Postat Noiembrie 19, 2010 Re: Probleme trapa electrica Freelander am incercat si eu sa fac o roata dintata din acea din alt material in uzina dar meseriasii de alta data au disparut asa ca trebuie schimbat tot ansamblu(cred) freelander 2.0 Di 1998 BRASOV;/ CE NU TE DOBOARA TE INTARESTE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BlackLord Postat Noiembrie 19, 2010 Partajează Postat Noiembrie 19, 2010 Re: Probleme trapa electrica Freelander Pfiu! Bine ca am trapa manuala :) O deschid sau o dau jos in 3 secunde pe ceas. Scot si antena statiei foarte lejer pe trapa. Land Rover Freelander 1.8i 86KW (117HP) - Silver Edition MY01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BigDude Postat Noiembrie 19, 2010 Partajează Postat Noiembrie 19, 2010 Re: Probleme trapa electrica Freelander am incercat si eu sa fac o roata dintata din acea din alt material in uzina dar meseriasii de alta data au disparut asa ca trebuie schimbat tot ansamblu(cred) Poate-i faci o poza si dibuim ceva ce ar putea fi similar. Inainte ocoleam gropile 10 km, acum ocolesc 10 km ca s-ajung la gropi. - EU ©Copyright 2007 :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Noiembrie 19, 2010 Partajează Postat Noiembrie 19, 2010 Re: Probleme trapa electrica Freelander Poate-i faci o poza si dibuim ceva ce ar putea fi similar. Crede-ma similar e un termen prea permisiv:wink:....chestia aia trebuie sa fie identica la micron altfel nu va merge. NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ursulici Postat Noiembrie 20, 2010 Partajează Postat Noiembrie 20, 2010 Re: Probleme trapa electrica Freelander am incercat si eu sa fac o roata dintata din acea din alt material in uzina dar meseriasii de alta data au disparut asa ca trebuie schimbat tot ansamblu(cred) Si se gaseste acel ansamblu ca si piesa de schimb? LR Freelander Xedi S-Wagon 2.0D '99 :ca Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bv21mdf Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 Re: Probleme trapa electrica Freelander incearca la dezmembrari dar de la omasina identica freelander 2.0 Di 1998 BRASOV;/ CE NU TE DOBOARA TE INTARESTE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
G Saftoiu Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 (editat) Re: Probleme trapa electrica Freelander http://thumbs4.ebaystatic.com/m/mb8CXuUUyd017nw2VjToNJw/80.jpg LAND ROVER FREELANDER... £114.99 10d 22h 16m Si eu cam aceeasi problema cu trapa...Am gasit asta pe ebay.uk. Editat Noiembrie 22, 2010 de G Saftoiu Freelander TD4 2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 Re: Probleme trapa electrica Freelander http://thumbs4.ebaystatic.com/m/mb8CXuUUyd017nw2VjToNJw/80.jpg LAND ROVER FREELANDER... £114.99 10d 22h 16m Si eu cam aceeasi problema cu trapa...Am gasit asta pe ebay.uk. nu da banii ca nu asta-i problema....se pare ca eu cam vorbesc degeaba pe-aici......asta e...de fapt da banii poate dupa aia o sa citesti ce-am scris...eu vreau doar sa ajut si toti se okoşesc (daca intelegeti termenul):old NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator speoclub Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 Posibil si eu sa am tot problema asta cu trapa, nu reactioneaza nicicum cind apas butonul, azi am demontat plafoniera si are mufa scoasa. Nu incerc sa o repar deocamdata ca e vreme ploioasa si poate ramine cracanata. Intre timp poate aflati voi de unde sa luam piesele. Va salut. Si apropo, ce inseamna (okosesc) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Noiembrie 23, 2010 Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 Re: Probleme trapa electrica Freelander Posibil si eu sa am tot problema asta cu trapa, nu reactioneaza nicicum cind apas butonul, azi am demontat plafoniera si are mufa scoasa. Nu incerc sa o repar deocamdata ca e vreme ploioasa si poate ramine cracanata. Intre timp poate aflati voi de unde sa luam piesele. Va salut. Si apropo, ce inseamna (okosesc) In momentul in care ai luat jos capacul si vezi mecanismul motorasului, acesta are o dotare din start prin care poti sa inchizi /deschizi trapa cu o surubelnita lata....iti sare in ochi nisa aia din reductor, pur si simplu invarti reductorul cu mana si merge, au gandit-o baietii pentru cazul in care se arde motorasul cu trapa deschisa. Okoşesc = ardelenism vestic care se trage din ungurescul okoş = destept:grin: NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
G Saftoiu Postat Noiembrie 23, 2010 Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 Re: Probleme trapa electrica Freelander Scuze, nu cred ca s-a dat cineva mai "destept",a fost o idee, de unde se poate cumpara si la ce pret . Si eu merg pe principiul de a hotara ce este de facut ,doar dupa ce se constata care este defectul real si daca este o alta modalitate de reparatie mai ieftina.....:h5 Freelander TD4 2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Noiembrie 23, 2010 Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 Re: Probleme trapa electrica Freelander Roata aia dintata din stanga jos SRLR004 e problema, cred ca de aia se si vinde separat http://www.turkeyautospareparts.com/Catalogue/9/Group/100004/SubGroup/155/PageNo/1 NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
G Saftoiu Postat Noiembrie 23, 2010 Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 Re: Probleme trapa electrica Freelander Ai dreptate,in anii '90-'91 ,la o intreprindere de top din Craiva,reuseam sa fac angrenaje pt. copiatoare Sh,angrenaje din teflon si capron identice cu cele din fabrica,la preturi modice,astazi nu se mai poate...., ori la preturi imense...mai ieftin la producator,:uameni,nu mai poti castiga un "ban " aproape cinstit....... Freelander TD4 2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ursulici Postat Noiembrie 25, 2010 Partajează Postat Noiembrie 25, 2010 Re: Probleme trapa electrica Freelander Roata aia dintata din stanga jos SRLR004 e problema, cred ca de aia se si vinde separat http://www.turkeyautospareparts.com/Catalogue/9/Group/100004/SubGroup/155/PageNo/1 Pai si unde o gasim de vanzare? Turcii aia trimit cumva la noi prin curierat doar o amarata de rotita dintata? LR Freelander Xedi S-Wagon 2.0D '99 :ca Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Noiembrie 25, 2010 Partajează Postat Noiembrie 25, 2010 Re: Probleme trapa electrica Freelander Pai si unde o gasim de vanzare? Turcii aia trimit cumva la noi prin curierat doar o amarata de rotita dintata? Eu zic ca asta ar trebui sa-i intrebi pe ei......site-ul ala mai are niste optiuni in bara de sus, eu cred ca e destul de clar ce scrie acolo: http://www.turkeyautospareparts.com/AboutUs.aspx ca poate transportul va fi mai scump decat piesa si asta e posibil, eu am aratat doar care-i piesa care se defecteaza de obicei, inainte de toate trebuie fiecare sa desfaca si sa se convinga. NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ursulici Postat Noiembrie 26, 2010 Partajează Postat Noiembrie 26, 2010 Re: Probleme trapa electrica Freelander Eu zic ca asta ar trebui sa-i intrebi pe ei......site-ul ala mai are niste optiuni in bara de sus, eu cred ca e destul de clar ce scrie acolo: http://www.turkeyautospareparts.com/AboutUs.aspx ca poate transportul va fi mai scump decat piesa si asta e posibil, eu am aratat doar care-i piesa care se defecteaza de obicei, inainte de toate trebuie fiecare sa desfaca si sa se convinga. O sa caut in cursul zilei de azi sa ii sun, sau poate doar le dau un mail... Inca nu stiu, dar o sa vva spun si voua la toti ce raspuns primesc LR Freelander Xedi S-Wagon 2.0D '99 :ca Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate