Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Arcuri foi

frontera_arad

Postări Recomandate

Salutare.Rugaminte mare la cine stie cu as putea sa rezolv macar temporar problema cu arcurile spate care sunt de foi.Idea este ca sunt tare slabite si mam gandit ca as putea sa le mai ajut cumva pina imi cumpar altele noi.Acuma mi-am schimbat telescoapele si cred ca o sa se strice curand din cauza arcurilor.Deci cina are vreo idee cam ce as putea sa le fac i-as fi profund indatorat cu niste beri :grin:

Opel frontera sport c20ne 1994

Viata am primit-o cadou,de aceea sa nu o lasam sa treaca degeaba.

Enjoy THIS day because tomorrow don't exist and yesterday is the past

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 luni mai târziu...

Re: Arcuri foi

iin caz k nu gasesti dureazaa ceva mai mult pentru toata operatiunea, dar cu ce te pot ajuta

e sa vb cu nenea acela de la valcea

care stiu k ia 150 lei dor k cea mai simpla cale de a le trimite e prin curier si trebuie sa mai platesti si curierul

sau sa vi tu la vl

Dar iti garantez k face treab super tare

Uitete la punti rigide pe frontera

si mai vb

sau ia un numar de tel si m a suni0764391197

Link spre comentariu

• 2 ani mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

Re: Arcuri foi

Salut.

Am o Frontera A SWB si vreau sa iau niste foi ca ale mele s-au cam lasat, asa ca, cautand pe net am gasit la Milner offroad kit complet de arcuri foi cu tot cu bucse poly la un pret rezonabil. As dori niste pareri despre aceste arcuri, daca le-a folosit cineva, ca sa pot lua o hotarare. Pe unele forumuri, se vorbea ca arcurile is cam slabe, ca se indoaie si unele se mai rup. Multumesc

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare