frontera_arad Postat Decembrie 8, 2009 Partajează Postat Decembrie 8, 2009 Salutare.Rugaminte mare la cine stie cu as putea sa rezolv macar temporar problema cu arcurile spate care sunt de foi.Idea este ca sunt tare slabite si mam gandit ca as putea sa le mai ajut cumva pina imi cumpar altele noi.Acuma mi-am schimbat telescoapele si cred ca o sa se strice curand din cauza arcurilor.Deci cina are vreo idee cam ce as putea sa le fac i-as fi profund indatorat cu niste beri :grin: Opel frontera sport c20ne 1994 Viata am primit-o cadou,de aceea sa nu o lasam sa treaca degeaba. Enjoy THIS day because tomorrow don't exist and yesterday is the past Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
frontera_arad Postat Decembrie 9, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2009 Re: Arcuri foi Cineva zicea ca as putea sa mai adaug cate o foaie si atunci se mai ridica.Ce ziceti ar merge? Opel frontera sport c20ne 1994 Viata am primit-o cadou,de aceea sa nu o lasam sa treaca degeaba. Enjoy THIS day because tomorrow don't exist and yesterday is the past Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
naspet Postat Decembrie 9, 2009 Partajează Postat Decembrie 9, 2009 Re: Arcuri foi Exista opertiunea de springuit Eu consider ca daca mai adaugi o foaie se schimba comportamentu devin mai rigide Cu respect Aurel Nu orice om poate fi mare OM!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Stefan D. Postat Decembrie 9, 2009 Partajează Postat Decembrie 9, 2009 Re: Arcuri foi Sau mai simplu cumperi niste foi de dacie papuc, le tai la ce dimensiune vrei si schimbi pe ambele parti una sau doua foi.Eu asa am facut pentru un prieten care avea doua foi rupte si sunt foarte ieftine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi de la cheia Postat Februarie 17, 2010 Partajează Postat Februarie 17, 2010 Re: Arcuri foi cel mai bine parerea mea e sa le springui si sa le schimbi bucsile si atunci osa vezi k nu ti mai trebuie altele noi Iti spun din proprie experienta si dak ai un meserias faci treaba buna Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mackie Postat Februarie 18, 2010 Partajează Postat Februarie 18, 2010 Re: Arcuri foi Unde se pot springui arcuri??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Angler Postat Februarie 18, 2010 Partajează Postat Februarie 18, 2010 Re: Arcuri foi Cauta si tu pe la autobaza din orasul tau, sau cel putin acolo poti sa afli unde se mai springuieste, in zona ta. Sa fii domn e o intamplare, sa fii OM e lucru mare ! ------------------------------------------------ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
frontera_arad Postat Februarie 18, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2010 Re: Arcuri foi Eu nu le-am springuit ci doar am schimbat prinderile de pe spate,le-am facut mai lungi.Acuma sta bine Opel frontera sport c20ne 1994 Viata am primit-o cadou,de aceea sa nu o lasam sa treaca degeaba. Enjoy THIS day because tomorrow don't exist and yesterday is the past Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi de la cheia Postat Februarie 19, 2010 Partajează Postat Februarie 19, 2010 Re: Arcuri foi iin caz k nu gasesti dureazaa ceva mai mult pentru toata operatiunea, dar cu ce te pot ajuta e sa vb cu nenea acela de la valcea care stiu k ia 150 lei dor k cea mai simpla cale de a le trimite e prin curier si trebuie sa mai platesti si curierul sau sa vi tu la vl Dar iti garantez k face treab super tare Uitete la punti rigide pe frontera si mai vb sau ia un numar de tel si m a suni0764391197 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
frontera_arad Postat Februarie 19, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2010 Re: Arcuri foi "adi de la cheia" ti-am dat PM,astept ceva raspuns.Mersi si::2dr Opel frontera sport c20ne 1994 Viata am primit-o cadou,de aceea sa nu o lasam sa treaca degeaba. Enjoy THIS day because tomorrow don't exist and yesterday is the past Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bomb Postat August 12, 2012 Partajează Postat August 12, 2012 Re: Arcuri foi Exista opertiunea de springuit la Brasov am date de contact daca te intereseaza Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claunakis Postat August 20, 2012 Partajează Postat August 20, 2012 Re: Arcuri foi Salut. Am o Frontera A SWB si vreau sa iau niste foi ca ale mele s-au cam lasat, asa ca, cautand pe net am gasit la Milner offroad kit complet de arcuri foi cu tot cu bucse poly la un pret rezonabil. As dori niste pareri despre aceste arcuri, daca le-a folosit cineva, ca sa pot lua o hotarare. Pe unele forumuri, se vorbea ca arcurile is cam slabe, ca se indoaie si unele se mai rup. Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate