ady_petre Postat Decembrie 8, 2009 Partajează Postat Decembrie 8, 2009 am gasit la petroworks acest blocant ,EZ-Lockers, ce parere aveti? http://www.petroworks.com/drivetrain-differentials.php Differentials EZ-Lockers In 4WD and stuck anyway? Add lockers to your rig! With stock open differentials, you can end up stuck anytime you lose traction at one wheel on each axle. Detroit EZ Lockers from Tractech maintain traction in that situation by providing automatic, positive-locking differential operation. Detroit EZ Lockers can be used in both the front and rear differentials of the Samurai, or Front Sidekick/Tracker. The locker replaces the differential's spider gears and the ring and pinion gears are not affected. Minor calibration is needed when setting up. However, no special equipment or tools are required for installation. Avand in vedere faptul ca se blocheaza automat ma gandeam sa il montez doar pe punte spate. ma intereseaza daca este bun , dace este k sa montez acest tip de blocant pe samurai Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady_petre Postat Decembrie 8, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2009 Re: blocant samurai chiar nimeni nu are idee? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
night bird Postat Decembrie 8, 2009 Partajează Postat Decembrie 8, 2009 Re: blocant samurai In principiu orice LSD functional e de n-spe ori mai bun decat un diff deschis, insa daca tot a-ti faci de lucru, ia-ti un ARB blocant 100% si ai rezolvat treaba calumea. Tuparu poate sa-ti spuna mai multe, el e suzuki doktor... "De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani "Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Decembrie 8, 2009 Partajează Postat Decembrie 8, 2009 Re: blocant samurai Am dat o cautare pe forum si uite ce am gasit: http://forum.club4x4.ro/viewtopic.php?f=7&t=5194&p=124104&hilit=lock+right#p124104 http://forum.club4x4.ro/viewtopic.php?f=7&t=5214&p=72883&hilit=powertrax#p72883 http://forum.club4x4.ro/viewtopic.php?f=7&t=11759&hilit=blocant Ai mai sus pareri pro si contra legate de astfel de blocante. i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
proof Postat Decembrie 9, 2009 Partajează Postat Decembrie 9, 2009 Re: blocant samurai Pareri de pe alte forumuri : Fara blocant automat, investitie nerentabila. Numai blocantii actionati electric / pneumatic sunt eficienti. SAMURAI SJ stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Decembrie 9, 2009 Partajează Postat Decembrie 9, 2009 Re: blocant samurai Eu am avut blocant automat de genul EZ locker (nu LSD) - este foarte bun dar are cateva aspecte care m-au facut sa renunt la el: este foarte pretentios la instalare - instalat incorect o sa dea multe batai de cap ulterior trebuie sa schimbi putin stilul de mers pe strada in special pe suprafete alunecoase este destul de zgomotos (probabil daca nu este bine reglat) Eu personal m-am saturat de problemutele astea si am acum blocant pneumatic fata si spate - alta viata!!!! Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boss2real Postat Aprilie 14, 2010 Partajează Postat Aprilie 14, 2010 Re: blocant samurai Salutare, Din cate am citit eu, Ezlock ar avea aceeasi functionare cu Lockright-ul si anume cea ca se blocheaza cand accelerezi indiferent de aderenta. Intrebarea este in felul urmator: functional, acet tip de blocant nu face acelasi lucru cu diferentialul normal care a fost sudat si este blocat permanent? Merci, AndreiB Eu am avut blocant automat de genul EZ locker (nu LSD) - este foarte bun dar are cateva aspecte care m-au facut sa renunt la el: este foarte pretentios la instalare - instalat incorect o sa dea multe batai de cap ulterior trebuie sa schimbi putin stilul de mers pe strada in special pe suprafete alunecoase este destul de zgomotos (probabil daca nu este bine reglat) Eu personal m-am saturat de problemutele astea si am acum blocant pneumatic fata si spate - alta viata!!!! Ori la bal, ori la spital!!! Suzuki samurai 1,3 carburatie '92 spaniol Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate