ocsi22 Postat Decembrie 8, 2009 Partajează Postat Decembrie 8, 2009 as vrea un sfat,pareri pt. montaj statie si antena pe vitara TRANSSYLVANIA OFF ROAD CLUJ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Decembrie 28, 2009 Partajează Postat Decembrie 28, 2009 Re: statie CB pe vitara eu am pe a mea o Danita 440 + antena Sirius. momentan sunt multumit de gaselnitza asta si este ceva mai ieftin. in viitor imi propun sa tres la nivelul urmator! Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cabrio Postat Decembrie 28, 2009 Partajează Postat Decembrie 28, 2009 Re: statie CB pe vitara In ce loc ai montat statia? Daca poti pune si vreo poza.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
evgheny Postat Decembrie 28, 2009 Partajează Postat Decembrie 28, 2009 Re: statie CB pe vitara as vrea un sfat,pareri pt. montaj statie si antena pe vitara Cam ce sfaturi si pareri ai vrea la un asemenea enunt? Vrei sa ghicim ce anume te intereseaza? Poate vrei sa stii ce statie e mai buna?Sau mai ieftina?Sau cum/unde sa o montezi?Ori vrei sa-ti recomandam un furnizor bun si de incredere? Din ce ai postat tu acolo, nu pot sa-ti spun decat ca...,da e o idee buna monteaza-ti...:ypu Club 4x4 Bucuresti http://www.club4x4bucuresti.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Ianuarie 3, 2010 Partajează Postat Ianuarie 3, 2010 Re: statie CB pe vitara In ce loc ai montat statia? Daca poti pune si vreo poza.... Am montata statia in masina si la indemanana :)) Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cabrio Postat Ianuarie 3, 2010 Partajează Postat Ianuarie 3, 2010 Re: statie CB pe vitara "Am montata statia in masina si la indemanana :)) "... Foarte tare!!!! Serios acu, banuiam eu k in masina, dar eram curios unde anume... avand in vedere k nu ai loc in Vitara nici pentru o cutie de Cola... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusrudaru Postat Ianuarie 3, 2010 Partajează Postat Ianuarie 3, 2010 Re: statie CB pe vitara Salut, am ajuns azi al concluzia ca o statie cb e indispensabila. De ce? Am vrut sa ma duc azi la Noroiyada la fundeni frunzanesti. Pentru ca am asteptat pe cineva am intarziat la ora si locul de intalnire. Am plecat asa din stiute prin glina apoi balaceanca . Am intrebat de fundeni si am fost indrumati catre cernica . Am incercat asa si am ajuns in fundeni si cauta acu in caru cu fan..... Nimik. Dupa o ora si ceva de bananait in zona ne-am retras spre casa. Concluzia : imi tre o statie Cb ptr Pajero sport. Doresc sa imi recomndati un furnizor de incredere. Cu respect . Viata-i grea, da` trece.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Ianuarie 3, 2010 Partajează Postat Ianuarie 3, 2010 (editat) Re: statie CB pe vitara Si pe mine ma intereseaza sa-mi iau o statie si mi se pare foarte important locul ei de montare, cu atat mai mult cu cat la masinile mici chiar e o provocare sa gasesti acest loc. Trebuie sa fie la indemana dar sa nu te incurce. Personal am vazut la un american pe youtube ca avea statia montata in locul scrumierei la Samurai. Ideea mi s-a parut excelenta si m-a pus pe ganduri. Din pacate singura statie care are sanse sa intre pe locul scrumierei este Statie Radio Harry II Classic destul de scumpa dar foarte compacta si fiabila... sau Cobra astuia din poza atasata (Cobra 19DX) dar care am inteles ca e cam "cobra" :ha1. De asemenea, o alta idee care mi-a venit si care vreau sa o pun in practica la statia pe care o voi cumpara este sa ii conectez iesirea audio pe Auxiliarul de la playerul auto pt ca stau cam prost cu auzul si in plus la mine in habitaclu e cam zgomot :tk1 Astept si eu in continuare pe acest topic parerile voastre despre unde s-ar putea monta statiile in masina. Altfel, pareri despre staii s-au tot scris pe aici pe forum ;) Editat Ianuarie 3, 2010 de omoroka Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Ianuarie 3, 2010 Partajează Postat Ianuarie 3, 2010 (editat) Re: statie CB pe vitara Locul ala este cam naspa pt ca te va incurca la schimbator. Stane cauta inca un sistem sa o puna undeva sus deasupra oglinzii retrovizoare, dar eu te-as sfatui sa o pui in sertarul de sub torpedou (eu tot acolo o voi pune) si sa te apuci de fumat :ha1 Editat Ianuarie 3, 2010 de Busu4x4 Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Ianuarie 3, 2010 Partajează Postat Ianuarie 3, 2010 Re: statie CB pe vitara Mai dati explicatii si cum ati strans suruburile ...si cate ture si cat de tare.....interesant si educativ topic.... Se mai pot deschide topicuri si despre....cum sa-mi regulez femeia.... Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Ianuarie 4, 2010 Partajează Postat Ianuarie 4, 2010 Re: statie CB pe vitara Arunca un ochi si aici, poate vine vre-o idee http://www.cbradiomagazine.com/Articles/Mounting%20a%20CB%20in%20the%20Vehicle.htm ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Ianuarie 4, 2010 Partajează Postat Ianuarie 4, 2010 Re: statie CB pe vitara Mai dati explicatii si cum ati strans suruburile ...si cate ture si cat de tare.....interesant si educativ topic.... Se mai pot deschide topicuri si despre....cum sa-mi regulez femeia.... Hai sa traiesti si La Multi ani pe 2010 nellorunner :c1 Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Ianuarie 4, 2010 Partajează Postat Ianuarie 4, 2010 Re: statie CB pe vitara "Am montata statia in masina si la indemanana :)) "... Foarte tare!!!! Serios acu, banuiam eu k in masina, dar eram curios unde anume... avand in vedere k nu ai loc in Vitara nici pentru o cutie de Cola... :2dr nu m-am putut abtine sa dau raspunsul ala sarcastic dar revenind la lucruri serioase..... e montata pe bord cu mufe si tot felu' de suruburi fluture (sa fie usor de demontat si sa nu alerge prin masina in off..)! :sp Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ocsi22 Postat Martie 23, 2010 Autor Partajează Postat Martie 23, 2010 Re: statie CB pe vitara am gasit in final locul de montaj .statia am pus la torpedo si antena este la roata de rezerva.mersi aztec in special,dar le multumesc si celorlalti pt.sfaturi.acum astept feed back.uri .apropo nellorunner nu vrei sa-l cunosti pe attila hunul ca a fost neam cu vlad tepes si te rezolva :grin: TRANSSYLVANIA OFF ROAD CLUJ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate