Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

statie CB pe vitara

ocsi22

Postări Recomandate

• 3 săptămâni mai târziu...

Re: statie CB pe vitara

as vrea un sfat,pareri pt. montaj statie si antena pe vitara

Cam ce sfaturi si pareri ai vrea la un asemenea enunt?

Vrei sa ghicim ce anume te intereseaza?

Poate vrei sa stii ce statie e mai buna?Sau mai ieftina?Sau cum/unde sa o montezi?Ori vrei sa-ti recomandam un furnizor bun si de incredere?

Din ce ai postat tu acolo, nu pot sa-ti spun decat ca...,da e o idee buna monteaza-ti...:ypu

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

"Am montata statia in masina si la indemanana :)) "... Foarte tare!!!! Serios acu, banuiam eu k in masina, dar eram curios unde anume... avand in vedere k nu ai loc in Vitara nici pentru o cutie de Cola...

Link spre comentariu

Salut,

am ajuns azi al concluzia ca o statie cb e indispensabila.

De ce?

Am vrut sa ma duc azi la Noroiyada la fundeni frunzanesti. Pentru ca am asteptat pe cineva am intarziat la ora si locul de intalnire.

Am plecat asa din stiute prin glina apoi balaceanca . Am intrebat de fundeni si am fost indrumati catre cernica .

Am incercat asa si am ajuns in fundeni si cauta acu in caru cu fan.....

Nimik.

Dupa o ora si ceva de bananait in zona ne-am retras spre casa.

Concluzia : imi tre o statie Cb ptr Pajero sport.

Doresc sa imi recomndati un furnizor de incredere.

Cu respect .

Viata-i grea, da` trece..
Link spre comentariu

Si pe mine ma intereseaza sa-mi iau o statie si mi se pare foarte important locul ei de montare, cu atat mai mult cu cat la masinile mici chiar e o provocare sa gasesti acest loc. Trebuie sa fie la indemana dar sa nu te incurce. Personal am vazut la un american pe youtube ca avea statia montata in locul scrumierei la Samurai. Ideea mi s-a parut excelenta si m-a pus pe ganduri. Din pacate singura statie care are sanse sa intre pe locul scrumierei este Statie Radio Harry II Classic destul de scumpa dar foarte compacta si fiabila... sau Cobra astuia din poza atasata (Cobra 19DX) dar care am inteles ca e cam "cobra" :ha1.

De asemenea, o alta idee care mi-a venit si care vreau sa o pun in practica la statia pe care o voi cumpara este sa ii conectez iesirea audio pe Auxiliarul de la playerul auto pt ca stau cam prost cu auzul si in plus la mine in habitaclu e cam zgomot :tk1

Astept si eu in continuare pe acest topic parerile voastre despre unde s-ar putea monta statiile in masina. Altfel, pareri despre staii s-au tot scris pe aici pe forum ;)

Editat de omoroka

Va salut !

Link spre comentariu

Locul ala este cam naspa pt ca te va incurca la schimbator.

Stane cauta inca un sistem sa o puna undeva sus deasupra oglinzii retrovizoare, dar eu te-as sfatui sa o pui in sertarul de sub torpedou (eu tot acolo o voi pune) si sa te apuci de fumat :ha1

Editat de Busu4x4

Viata e scurta si plina de KKT

Samurai 2002

Link spre comentariu

Mai dati explicatii si cum ati strans suruburile ...si cate ture si cat de tare.....interesant si educativ topic....

Se mai pot deschide topicuri si despre....cum sa-mi regulez femeia....

Hai sa traiesti si La Multi ani pe 2010 nellorunner :c1

Va salut !

Link spre comentariu

"Am montata statia in masina si la indemanana :)) "... Foarte tare!!!! Serios acu, banuiam eu k in masina, dar eram curios unde anume... avand in vedere k nu ai loc in Vitara nici pentru o cutie de Cola...

:2dr nu m-am putut abtine sa dau raspunsul ala sarcastic dar revenind la lucruri serioase..... e montata pe bord cu mufe si tot felu' de suruburi fluture (sa fie usor de demontat si sa nu alerge prin masina in off..)!

:sp

Toyota LJ 70

Transsylvania Off Road Club

www.helpdani.eu

Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...

am gasit in final locul de montaj .statia am pus la torpedo si antena este la roata de rezerva.mersi aztec in special,dar le multumesc si celorlalti pt.sfaturi.acum astept feed back.uri .apropo nellorunner nu vrei sa-l cunosti pe attila hunul ca a fost neam cu vlad tepes si te rezolva :grin:

TRANSSYLVANIA OFF ROAD CLUJ

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare