bogdanstanescu Postat Octombrie 18, 2007 Partajează Postat Octombrie 18, 2007 m a apucat microbul prin iunie - era oricum o dorinta mai veche Bogdan Stanescu Bucuresti Medic / lucrez in pharma si motociclist si parapanta si o sa mai vedem acu posed din iulie nissan patrol gr lung 2,8td din 89 cumparat cu kiulasa sparta , turbo pauza, lipsa etrier spate stg etc pret 4000 epuroi de la un nene din moldavia care avea padure si patrula cu patrula :P actualmente functionala sa i deie dumnezeu sanatate lu nea Luigi :care ca i am scos perii albi si io si masina dotari de la fabrica - blocant spate pus blocante AVM arcuri, amortizoare, bucse OME, incl amortizor directie kit ridicare cutie viteze gume pe 33 MT de la Pirelli - am prins o superoferta 4mil buc troliu de unguresc - asteapta montajul comandate halogene Hella colante club 4x4 :grin: si cu fantomita gostbusters din avatar statie tti cu amplificator (40KM) cam atat deocamdata mai urmeaza mici reglaje :ang1 si inmatriculare :h5 si apoi noroi :dr2 in total pana acum cheltuiti aprox 11 mii eur ca sa stie cei ce vor sa se apuce :p la anu mai bag ceva in caroserie .. rugini, ferestre, kedere spate, bara de la Luigi model ARB, praguri, hi lift si om mai vedea :ft pun si poze curand Mitsubishi ASX; Discovery II & Kia Sportage Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 18, 2007 Partajează Postat Octombrie 18, 2007 Boala grea... Si nu este medicament pentru asta... :grin: :c Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Octombrie 18, 2007 Partajează Postat Octombrie 18, 2007 Hehe, intr-adevar e boala grea :ga ... bun venit ! ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdanstanescu Postat Octombrie 18, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2007 lobotomie Max nocroc cas neinsurat ca sigur aveam probleme :beat Mitsubishi ASX; Discovery II & Kia Sportage Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mickey3 Postat Octombrie 18, 2007 Partajează Postat Octombrie 18, 2007 bine ai venit ...!!! :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Octombrie 18, 2007 Partajează Postat Octombrie 18, 2007 fi bine venit si Bafta cu utilajul !!!! :c Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Deceneu Postat Octombrie 18, 2007 Partajează Postat Octombrie 18, 2007 Salut! Bine ai venit 8) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Octombrie 18, 2007 Partajează Postat Octombrie 18, 2007 Bine ai venit, Bogdane! Patrolul Y60 lung e o masina super. Si eu tot d-aia am. Da ce-i place motorina... Dupa ce i-am pus 33-uri bea ca o nesamtata. Sa te bucuri de masina si de tot ce-ai pus pe ea. 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Octombrie 18, 2007 Partajează Postat Octombrie 18, 2007 Bine ai venit !... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Octombrie 18, 2007 Partajează Postat Octombrie 18, 2007 Bine ai venit domn doctor.Deja sunteti vreo trei pe aici......nu-i rau....nu-i rau :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 18, 2007 Partajează Postat Octombrie 18, 2007 Bine ai venit domn doctor.Deja sunteti vreo trei pe aici......nu-i rau....nu-i rau :h5 Imediat o sa ne ceara sa le facem sectiune separata. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdanstanescu Postat Octombrie 18, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2007 sectiune sau salon punem pe usa bogdan 3x4x4 Mitsubishi ASX; Discovery II & Kia Sportage Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Jull Postat Octombrie 18, 2007 Partajează Postat Octombrie 18, 2007 Ca sa nu divulg adresa per se, ma marginesc sa intreb, posezi si un Golf 4 albastru? :D Nu de alta, dar tocmai ce a rasarit de vreo 2-3 luni un trenulet cu sigla Ghost Busters in cartier. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Octombrie 18, 2007 Partajează Postat Octombrie 18, 2007 salon 'PERICULOSI' .... :P cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdanstanescu Postat Octombrie 18, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2007 golfu e de la servici, mai e si o guzzi in curte cu 4 sale, si kia sportage cu care sa da taicameu acum :h5 golful in teren mai jos Mitsubishi ASX; Discovery II & Kia Sportage Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Jull Postat Octombrie 18, 2007 Partajează Postat Octombrie 18, 2007 Ce pot sa zic atunci? Salut, vecine, (si colega de fapt) si bine ai venit pe forum! In mai putin de un an sper sa fim si colegi de acareturi hardcore, ca de teava de net sigur suntem. Ca sa fiu scurt si la obiect in a ma prezenta, eu locuiesc vis-a-vis si sunt student la medicina in anul 6. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdanstanescu Postat Octombrie 18, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2007 poza cu patrolul facuta cand l am luat Mitsubishi ASX; Discovery II & Kia Sportage Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Octombrie 19, 2007 Partajează Postat Octombrie 19, 2007 Bine ai venit ! Nu esti singurul care a bagat malai in masina. Eu am luat un Mitsubishi cu 4000 E si am mai bagat pe atita. Bafta in continuare. www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DragosDim Postat Octombrie 19, 2007 Partajează Postat Octombrie 19, 2007 salut si binje ai venit, te-am vazut astazi in trafic la Eminescu, frumos acaret. :h5 :c Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdanstanescu Postat Octombrie 19, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2007 merci veneam de la rar stai sa i pun la loc gumele... Mitsubishi ASX; Discovery II & Kia Sportage Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate