Petre Niteanu aka bullbar Postat Decembrie 9, 2009 Partajează Postat Decembrie 9, 2009 Cine are asa ceva de vanzare sau de la ce alt tip de masina se potriveste? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
offroad_g Postat Decembrie 9, 2009 Partajează Postat Decembrie 9, 2009 Re: Motoras ventilator caldura se potriveste de la ceva model de sprinter, dar nu stiu care. Eu am gasit unul , cred ca am dat pe el 30 ron, altfel...100EUR Land Rover Discovery 2 , 2004automat,TD5 pentru plimbare BMW 1200 GS LC Adventure pentru ture Land Rover Defender 110 , 1999, TD5 pentru alte ture Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
theodor777 Postat Decembrie 17, 2009 Partajează Postat Decembrie 17, 2009 Re: Motoras ventilator caldura 100 second hand....altfel 200 Eu am luat unul de la Robert de la Iasi. Interesanta treaba cu sprinterul.... Oricum multa munca de desfacut si facut,incat sa incerci alte improvizatii :h5 Nu e rege ca LEU si masina ca GEU ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Decembrie 17, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2009 Re: Motoras ventilator caldura Nu am gasit nicaieri, de la Al Padrino si pana la dezmembrari. Unde gasesc asa ceva? Robert de la Iasi are si vreun telefon? :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Decembrie 18, 2009 Partajează Postat Decembrie 18, 2009 Re: Motoras ventilator caldura 0731873444! 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manu-2lgp Postat Decembrie 18, 2009 Partajează Postat Decembrie 18, 2009 Re: Motoras ventilator caldura Asta ce-l ai nu se poate repara? Poate poti incerca la vreun bobinator daca e bobinajul strapuns. Sau pe la cei ce repara aspiratoare, masini de spalat. Firul marcat in poza de ce este desprins? Zic astea ca vad ca nu se gaseste altul ca sa-l inlocuiesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 30, 2009 Partajează Postat Decembrie 30, 2009 Re: Motoras ventilator caldura daca firul acela e intrerupt....s-ar putea rezolva problema Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Decembrie 30, 2009 Partajează Postat Decembrie 30, 2009 Re: Motoras ventilator caldura are un suport de perie topit...si peria e pe semirotund...si tot asa rotorul nu are nimic firul este cositorit acum Robert te rog sa-l trimiti cit poti de repede zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate