vstef_is Postat Decembrie 10, 2009 Partajează Postat Decembrie 10, 2009 Momentan se lucreaza intens la noua versiune a forumului. Doresc sa va impartasesc cateva schimbari ce au loc fie incepand chiar de acum pe forumul vechi, sau vor intra in vigoare pe noul forum. - Sectiunea de Prezentarea Membrilor, se va supune regulii initiate de Max ca fiecare utilizator nou sa se prezinte intr-un singur post, in topicul special de prezentare, si nu sa creeze un topic nou. Pentru topicurile vechi, mesajele de Bun venit / Welcome din partea tuturor membrilor catre membrii noi vor fi sterse, cu exceptia cazului in care constituie o discutie sau contin alte informatii. Vom uni pe cat posibil prezentarile separate cu topicul dedicat de prezentari. Pe viitor, toate prezentarile se vor face doar in topic, si nu va exista posibilitatea de a ura Bun Venit. Din pacate exista unele persoane care au peste 75% din posturi constituite doar din mesaje de Bun Venit. Catre membrii noi - sa nu intelegeti ca nu ne dorim sa va prezentati sau ca nu sunteti bine veniti. Catre cei ale caror mesaje sunt sau vor fi sterse - sa nu credeti ca va discrimineaza sau acuza nimeni, mi-am sters si mesajele mele de Bun venit catre alti utilzatori, si pe cele ale lui Max, si asa mai departe. Pastram prezentarile efective si discutiile utile din prezentari. Nu e o problema de spatiu absolut, e o problema de organizare, curatenie, eficienta si claritate, toate acestea contribuie la o migrare mai usoara si mai buna catre noul forum. Am facut curat si in alte forumuri si in categorii, si vom mai interveni si in alte zone - Sectiunea de Vanzari. Toate anunturile mai vechi de 6 luni vor fi sterse, inclusiv raspunsurile la acele anunturi. Pe viitor sectiunea de vanzari se va supune unor reguli mai simple, mai clare si mai permisive, insa momentan pentru pregatirea noului forum, facem curat in informatii foarte vechi care si-au pierdut ceva din relevanta lor. - Sectiunile Discutii Diverse / Vanzari nu vor mai conta la numarul total de posturi. Sau reformulat posturile din acele sectiuni nu se vor contoriza. Nu e nici o problema sa discutam despre orice altceva, sa spunem bancuri, sa radem impreuna la imagini sau sa ne mai vindem un proiector care ne prisoseste acasa. Atat doar ca aceste posturi nu se vor mai contoriza. - Se vor contoriza doar posturile de la Prezentari de masini, Discutii Tehnice, si alte Discutii apropiate de domeniul 4x4. - Nu conteaza numarul de posturi ca si valoare absoluta, ci calitatea lor. Sper sa intelegeti ca toate aceste schimbari si modificari nu sunt facute cu rea intentie, nu doresc sa lezeze pe nimeni, si ne ajuta sa putem trece la noul forum mai usor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Decembrie 10, 2009 Partajează Postat Decembrie 10, 2009 Re: Scaderea numarului de posturi In topicul meu de prezentare am descris pe larg si ce am facut la masina (asta a fost istoria). Stergi de tot sau spargi in 2 ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Decembrie 10, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2009 Re: Scaderea numarului de posturi Tot ce e orice altceva decat Bun Venit ramane, deci nu pierzi nimic. Nu iti fa griji. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Priboi Postat Decembrie 10, 2009 Partajează Postat Decembrie 10, 2009 Re: Scaderea numarului de posturi Ahaaaaa, din cauza asta am facut eu ochii mari cind am intrat pe forum si am remarcat ca 30% din posturile mele strinse cu multa rabdare si migala :happy au disparut. Sorin Priboi, aproape pieton .... ________________________________________________________________________________________________________ Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Decembrie 10, 2009 Partajează Postat Decembrie 10, 2009 Re: Scaderea numarului de posturi Foarte buna initiativa! Sper sa ajunga forumul cum a fost, nu plin de off-topic, barfe, caterinca... stiti voi... Bafta in continuare! Si daca pot ajuta cu ceva, nu ezitati! :grin: http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 10, 2009 Partajează Postat Decembrie 10, 2009 Re: Scaderea numarului de posturi Ahaaaaa, din cauza asta am facut eu ochii mari cind am intrat pe forum si am remarcat ca 30% din posturile mele strinse cu multa rabdare si migala :happy au disparut. Cu ce scop ai strans cu atata migala respectivele posturi? Ai impresia ca este vreun premiu pentru numarul de posturi scrie de utilizatori? Daca asta ai crezut, imi pare rau sa te dezamagesc dar nu exista nici o recompensa pentru posturi, in special pentru cele inutile, neimportante sau care nu au legatura cu domeniul acestui forum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Priboi Postat Decembrie 10, 2009 Partajează Postat Decembrie 10, 2009 Re: Scaderea numarului de posturi Ahaaaaa, din cauza asta am facut eu ochii mari cind am intrat pe forum si am remarcat ca 30% din posturile mele strinse cu multa rabdare si migala :happy au disparut. Cu ce scop ai strans cu atata migala respectivele posturi? Ai impresia ca este vreun premiu pentru numarul de posturi scrie de utilizatori? Daca asta ai crezut, imi pare rau sa te dezamagesc dar nu exista nici o recompensa pentru posturi, in special pentru cele inutile, neimportante sau care nu au legatura cu domeniul acestui forum. Scuze, am omis sa pun ghilimelele la cuvintele migala si rabdare .Sper ca se va intelege in alt context " afirmatia " mea. :sr Sorin Priboi, aproape pieton .... ________________________________________________________________________________________________________ Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Februarie 3, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2010 De ce mi-a scazut numarul de posturi? Intreb eu si raspund tot eu. Pentru ca: 1. Mesajele mai vechi de 256 de zile de la zona Vanzari au fost sterse. 2. Mesajele de la Discutii Diverse NU se mai contorizeaza la numarul total de posturi ale unui utilizator. 3. Mesajele de la Vanzari NU se mai contorizeaza la numarul total de posturi ale unui utilizator. Nu se dau premii pentru cat mai multe posturi. In rest, mergem mai departe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dream_car Postat Februarie 3, 2010 Partajează Postat Februarie 3, 2010 Re: De ce mi-a scazut numarul de posturi? zic si eu..... probabil unii o sa fie foarte suparati de chestia asta.:grin: o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde...... Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Februarie 3, 2010 Partajează Postat Februarie 3, 2010 Re: De ce mi-a scazut numarul de posturi? He he Stefan , probabil cineva vrea sa faca o pasiune si din asta , din strangerea posturilor , vezi tu , e ca si cu timbrele , bani vechi :))) banuiesc ca cineva te sacaie cu PM-uri cu subiectul asta nu?:grin: Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Februarie 3, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2010 Re: De ce mi-a scazut numarul de posturi? Sunt convins ca unii vor fi suparati. Ceea ce unii trebuie sa inteleaga este ca: 1. Nu este concurs. 2. Regulile sunt aceleasi pentru toti, inclusiv pentru mine de ex. 3. Ceea ce se contorizeaza acum sunt intradevar posturile valoroase, in sensul ca sunt pe subiect, si nu offtopic, comerciale, sau fara legatura stricta cu fenomenul. Deci ar trebui sa priveasca numarul de posturi de acum cu mandrie si bucurie in ochi, in ideea ca sunt intradevar merituoase. SI daca vecinul avea cu X mai multe posturi ca ei, acum oricum si vecinul are mai putine. Si daca isi doreau sa ajunga la 1000 de posturi, si acum au doar 400, sa isi doreasca sa ajunga la 500, pentru ca "sistemul de valori" s-a schimbat, si mai putin inseamna mai mult. Si sa urmeze punctul 4. 4. Cei ce vor sa contribuie la comunitate sunt invitati sa o faca pe zona Tehnica sau in ceea ce priveste Masinile noastre sau ca ale noastre. Sper ca nu vi se pare ca sunt rau, ca nu asta e ideea. Deocamdata nu ma sacaie nimeni cu subiectul asta si nu vad de ce ar face-o. Nu pot sa le adaug posturi, si nici nu ar avea sens. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Februarie 3, 2010 Partajează Postat Februarie 3, 2010 Re: De ce mi-a scazut numarul de posturi? Le-au furat bubulii! :ha: Adevarul e ca daca nu ziceai, vstef, cred ca nu imi dadeam seama de schimbare. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 3, 2010 Partajează Postat Februarie 3, 2010 Re: De ce mi-a scazut numarul de posturi? 1.Deci acum aveti un bun motiv sa nu ma mai certati ca va sterg posturile offtopic ...Exista domnul Stefan, mult mai maniac care e un fel de Cooperfield de Iasi ...:ha: 2.Cel putin asa vedem unde stam cu forumul ca si implicare ... la nivel de individ 3.Cum tot ce e rau pleaca de la premiza ca a plecat din mouse-ul meu, Stefan mi-a marit Frigid-inboxul ptr orice fel de carne ... pe compartimente! :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai aro Postat Februarie 5, 2010 Partajează Postat Februarie 5, 2010 Re: De ce mi-a scazut numarul de posturi? acum cand ma-m hotarat sa scriu si eu cate ceva tu imi tai din postari si asa putine :off aro 243 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Februarie 5, 2010 Partajează Postat Februarie 5, 2010 Re: De ce mi-a scazut numarul de posturi? donez 250 posturi de la mine .... oricand poti face modificarea ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 5, 2010 Partajează Postat Februarie 5, 2010 Re: De ce mi-a scazut numarul de posturi? Lipoveneeee :grin: cu tzatoasa aia de la avatar ai facut post-uri extra fara sa clipesti :ha: Acum cu asian little perv :ha: or sa scada sigur..., de la sine! :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
night bird Postat Februarie 6, 2010 Partajează Postat Februarie 6, 2010 Re: De ce mi-a scazut numarul de posturi? Ok, nr de posturi, da calitatea posturilor cum o masurati? ...eventual ca pe Ebay sau youtube cu calificative?! "De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani "Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Februarie 6, 2010 Partajează Postat Februarie 6, 2010 Re: De ce mi-a scazut numarul de posturi? @ tractozaure .... ne adaptam ...cica astea mici se multumesc cu putin ..... si nici nu mananca mult .... :ha: ce rau am ajuns .... pe primul skin al forumului eram general-maresal ... cu 5 stele ..... mai cu putin timp in urma aveam vreo 2 mii si ceva de postari .... 1.000 si ceva de postari au disparut si de la mine .... ma consolez cu ideea : ' da-le draq...ca si asa erau off-topic .... ' .... :ha: :ha: :ih cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Endevour Postat Februarie 6, 2010 Partajează Postat Februarie 6, 2010 Re: De ce mi-a scazut numarul de posturi? Initiativa este laudabila si personal o sustin si inteleg (poate pt ca sunt Admin si eu pe alt site ?). :br “If you want to see Africa bring a Land Cruiser, if you want to meet the people bring a Land Rover” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate