DAGTOYOTA Postat Decembrie 10, 2009 Partajează Postat Decembrie 10, 2009 dupa ceva munca ,, :grin: si plecind de la un lj 70 sa ajuns la asta : Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAGTOYOTA Postat Decembrie 10, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2009 Re: proiect salamandra sa inceput cu partea din fata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAGTOYOTA Postat Decembrie 10, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2009 Re: proiect salamandra spatele si montarea trolului Warn 8274 in spate pentru a usura fata pozitie central Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAGTOYOTA Postat Decembrie 10, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2009 Re: proiect salamandra zz Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Decembrie 10, 2009 Partajează Postat Decembrie 10, 2009 Re: proiect salamandra Frumusel tractorasu' :tr Il si vopsesti negru-galben ca in prima poza? Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAGTOYOTA Postat Decembrie 10, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2009 Re: proiect salamandra zzz Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAGTOYOTA Postat Decembrie 10, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2009 Re: proiect salamandra zzzz Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAGTOYOTA Postat Decembrie 10, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2009 Re: proiect salamandra zzzz Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAGTOYOTA Postat Decembrie 10, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2009 Re: proiect salamandra zz Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAGTOYOTA Postat Decembrie 10, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2009 Re: proiect salamandra masina cintareste 1620kg si (este forte echilibrata, cu centru de greutate foarte jos ) si se catara precum o salamandra :grin: urmeaza sa ii mai fac petele galbene :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAGTOYOTA Postat Decembrie 10, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2009 Re: proiect salamandra dupa ce am facut testele si am vazut ca mege mai bine ca un atv am trecut la asta : Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Decembrie 10, 2009 Partajează Postat Decembrie 10, 2009 Re: proiect salamandra frumos a iesit :1 de ce ai renuntat total la partea fata si la usi ? ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAGTOYOTA Postat Decembrie 10, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2009 Re: proiect salamandra la parte din fata am renuntat pentru a nu o mai lovi,, iar la usi am renuntat duar la cele originale pt ca erau grele si am facut alte mai usoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Decembrie 10, 2009 Partajează Postat Decembrie 10, 2009 Re: proiect salamandra Eu nu pot sa vad pozele si nu inteleg de ce. Mai e cineva care nu vede pozele? Si mor de curiozitate sa vad SALAMANDRA :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat Decembrie 10, 2009 Partajează Postat Decembrie 10, 2009 Re: proiect salamandra frumos acaret sal stapanesti sanatos mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAGTOYOTA Postat Decembrie 10, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2009 Re: proiect salamandra e de vinzare :ha: :twisted: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Priboi Postat Decembrie 10, 2009 Partajează Postat Decembrie 10, 2009 Re: proiect salamandra Frumoasa lucare. :1 Si la cit ajunge la vinzare? Deja nu mai esti multumit de salamandra sau a depasit bugetul? Sorin Priboi, aproape pieton .... ________________________________________________________________________________________________________ Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAGTOYOTA Postat Decembrie 10, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2009 Re: proiect salamandra Frumoasa lucare. :1 Si la cit ajunge la vinzare? Deja nu mai esti multumit de salamandra sau a depasit bugetul? ma dau de ceva timp prin paduri cu masina.Am facut citeva modificari la masina de a lungul timpului si m-am cam plictisit. Masina merge chiar foarte bine in ce priveste offroad-ul, dar mai trebuie lucrat la conforul pilotului si al copilotrului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat Decembrie 10, 2009 Partajează Postat Decembrie 10, 2009 Re: proiect salamandra si care e pretul daca tot ai pomenit de asta :h5 mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAGTOYOTA Postat Decembrie 11, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2009 Re: proiect salamandra Eu nu pot sa vad pozele si nu inteleg de ce. Mai e cineva care nu vede pozele? Si mor de curiozitate sa vad SALAMANDRA :grin: ma ai reusit sa vezi pozele ?? ca sunt curios parerea ta :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Decembrie 11, 2009 Partajează Postat Decembrie 11, 2009 Re: proiect salamandra nu se vad pozele ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Decembrie 11, 2009 Partajează Postat Decembrie 11, 2009 Re: proiect salamandra Eu le vad. Foarte frumos proiectul, bravo! Imi place ca ai pus sigla Toyota pe bot. Tipic Dagtoyota http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAGTOYOTA Postat Decembrie 11, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2009 Re: proiect salamandra Eu le vad. Foarte frumos proiectul, bravo! Imi place ca ai pus sigla Toyota pe bot. Tipic Dagtoyota fara aia nu merge :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate