razvan Postat Decembrie 11, 2009 Partajează Postat Decembrie 11, 2009 Va salut Am de cateva zile o noua jucarie. Noua pentru mine ca ea....saraca. Probleme garla dar printre cele mai deranjante sunt: - sonda litrometrica - nu functioneaza, becul de benzina aprins si acul indicator mort. Se poate "gadila" ceva pe acolo, sau, good bye? Trebuie dat jos rezervorul sau merge si altfel? - zgomot infernal in masina: cand pleci de pe loc si in mers se aud tot felul de huruieli. Una am depistat-o: calcand ambreiajul un zgomot dispare deci rulmentul de la priza cutiei ar fi vinovatul. Nu stiu ce sunt restul dar coroborat cu a treia problema: - la plecare de pe loc, si mai degraba dimineata la rece trozneste ceva pe la rotile din fata. Daca cuplezi 4x4 si faci cativa metri dupa care decuplezi totul OK. Adica vorba vine OK dar cel putin dispar troznetele. Banuiesc ca sunt MRL-urile dar ... Plus altele si altele: radiator fisurat la gatul de plastic de sus, una din balamalele de la portbagaj rupta (apropos se poate inlocui boltul sau merge doar schimbata), geamul de la pasager nu functioneaza, etc etc etc Daca aveti ceva idei va multumesc anticipat. De asemenea daca aveti vreo masina similara de pe care se pot lua diverse chestii m-ar interesa sa cumpar. Multumesc Razvan ' VW Touareg V6 benzina - gaura neagra Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Stefan D. Postat Decembrie 11, 2009 Partajează Postat Decembrie 11, 2009 Re: Probleme Frontera Sport 2.0 1996 X20SE Piese pentu modelul tau poti gasi la nr 0731065800 Andu- cred ca are tot ce iti trebuie,iar referitor la cuplaje este simplu vaselina din ele este veche si la frig se intareste,cel mai bine ar fi sa desfaci,speli si ungi.Nu stiu ce cuplaje ai tu,daca sunt manuale atunci este simplu.De exemplu cuplajele marca AVM nu functioneaza ok cu vaselina se pune ulei de transmisie. Zgomotul de la rulment nu poate fi remediat decit prin inlocuire.La Andu cred ca gasesti radiator,daca ai geamuri manuale cred ca are si macara,iar pentru indicatorul de combustibil posibil firele rupte la mufa de la rezervor,iar despre bala usa spate se schimba,bolt nu cred ca gasestidoar sa faci unul la strung. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thunder rock Postat Decembrie 11, 2009 Partajează Postat Decembrie 11, 2009 Re: Probleme Frontera Sport 2.0 1996 X20SE Astea sunt probleme datorate proastei intretineri a masinii.O gramada de probleme trebuiau observate cand ai cumparat-o si de acolo trebuia sa scada si pretul.Banuiesc ca acest lucru a fost facut si au ramas si ceva bani de reparatii... asa ca nu dispera Schimba-i kitul ambreaj ca tot desfaci acolo,schimba vaselina la cuplajele fata schimba uleiuri peste tot,apeleaza la nr de telefon de mai sus si da-i bice ca e o masina buna. I'm a rolling thunder ,pouring rain,i'm commin on like a hurricane Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvan Postat Decembrie 11, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2009 Re: Probleme Frontera Sport 2.0 1996 X20SE Multumesc pentru raspunsuri. Cuplajele sunt automate. Sper ca desfacandu-le nu-mi cad bile pe jos sau mai stiu eu ce...Am ceva experienta in mecanica dar asa ceva nu am vazut niciodata desfacut. Si da, problemele au fost evidente la momentul cumpararii dar si pretul a fost avantajos. Am sa-l sun pe Andu si sper sa le rezolv. Multumesc din nou VW Touareg V6 benzina - gaura neagra Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator leostanciu Postat Aprilie 19, 2010 Partajează Postat Aprilie 19, 2010 Re: Probleme Frontera Sport 2.0 1996 X20SE As vrea sa gasesc garniturile exterioare de la pistonasele de frana fata pt. Frontera.multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator vladimir_lc120 Postat Mai 6, 2010 Partajează Postat Mai 6, 2010 Re: Probleme Frontera Sport 2.0 1996 X20SE Am eu un motor complet 20.i Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvan Postat Mai 7, 2010 Autor Partajează Postat Mai 7, 2010 Re: Probleme Frontera Sport 2.0 1996 X20SE Un pret te rog. Si daca stii cam cati km are, daca s-a umblat in el, etc. Multumesc VW Touareg V6 benzina - gaura neagra Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Mai 7, 2010 Partajează Postat Mai 7, 2010 Re: Probleme Frontera Sport 2.0 1996 X20SE Daca incepeti sa discutati despre vanzare/cumparare, mutati-va pe pm! :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate