Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

intek 760Plus versus President Walker

giorgel

Postări Recomandate

eu am pe masina intek 760Plus. eu nu pot sa am o parere despre aceasta statie, deoarece nu am iesit decat o singura data pana acum.

un prieten vinde statia lui, president walker (si-a luat jackson)

merita sa inlocuiesc intek-ul cu president-ul?

va multumesc anticipat.

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: intek 760Plus vs. President Walker

La ce bani e President Walker?

450 ron

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Daca este tot de 4w , nu vad evolutia , poate doar sa spui ca ti-ai luat statie cu renume . Sigur , spun toate acestea in conditiile in care trebuie sa platesti niste bani pt. un aparat pe care tu il detii sub o alta denumire . Daca intram in amanunte , sigur ca Presidentul are niste plusuri fata de Intek , dar rentabilitatea si necesitatea investitiei , numai tu o hotarasti... :h5

Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp.
Link spre comentariu

va multumesc, domnilor, pt. "consultanta" :h5

da, este tot de 4W (absolut legal, nu? :grin: )

m-ar fi tentat pt. acel ASC, am inteles ca ar fi o functie folositoare, sau are si intek-ul si nu stiu eu?

pretul nu este rau, statia a fost cumparat in August, este inca in garantie

as fi vrut sa vand Intek-ul plus antena (nu stiu de care este) si sa cumpar presidentul+sirio4000

weekend placut

Link spre comentariu

va multumesc, domnilor, pt. "consultanta" :h5

da, este tot de 4W (absolut legal, nu? :grin: )

m-ar fi tentat pt. acel ASC, am inteles ca ar fi o functie folositoare, sau are si intek-ul si nu stiu eu?

pretul nu este rau, statia a fost cumparat in August, este inca in garantie

as fi vrut sa vand Intek-ul plus antena (nu stiu de care este) si sa cumpar presidentul+sirio4000

weekend placut

Presidentul este net superior la calitate..........dar vezi ca au scazut preturile la statii,acum un walker cu antena presidenta e vreo 720 ron cu tva

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare