giorgel Postat Decembrie 11, 2009 Partajează Postat Decembrie 11, 2009 eu am pe masina intek 760Plus. eu nu pot sa am o parere despre aceasta statie, deoarece nu am iesit decat o singura data pana acum. un prieten vinde statia lui, president walker (si-a luat jackson) merita sa inlocuiesc intek-ul cu president-ul? va multumesc anticipat. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat Decembrie 11, 2009 Partajează Postat Decembrie 11, 2009 Re: intek 760Plus vs. President Walker La ce bani e President Walker? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Decembrie 11, 2009 Partajează Postat Decembrie 11, 2009 Re: intek 760Plus vs. President Walker Depinde cat te costa schimbul. In principiu merita. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Decembrie 11, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2009 Re: intek 760Plus vs. President Walker La ce bani e President Walker? 450 ron Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Decembrie 11, 2009 Partajează Postat Decembrie 11, 2009 Re: intek 760Plus vs. President Walker Daca este tot de 4w , nu vad evolutia , poate doar sa spui ca ti-ai luat statie cu renume . Sigur , spun toate acestea in conditiile in care trebuie sa platesti niste bani pt. un aparat pe care tu il detii sub o alta denumire . Daca intram in amanunte , sigur ca Presidentul are niste plusuri fata de Intek , dar rentabilitatea si necesitatea investitiei , numai tu o hotarasti... :h5 Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Decembrie 12, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2009 Re: intek 760Plus vs. President Walker va multumesc, domnilor, pt. "consultanta" :h5 da, este tot de 4W (absolut legal, nu? :grin: ) m-ar fi tentat pt. acel ASC, am inteles ca ar fi o functie folositoare, sau are si intek-ul si nu stiu eu? pretul nu este rau, statia a fost cumparat in August, este inca in garantie as fi vrut sa vand Intek-ul plus antena (nu stiu de care este) si sa cumpar presidentul+sirio4000 weekend placut Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Rangerover Postat Decembrie 12, 2009 Partajează Postat Decembrie 12, 2009 Re: intek 760Plus vs. President Walker va multumesc, domnilor, pt. "consultanta" :h5 da, este tot de 4W (absolut legal, nu? :grin: ) m-ar fi tentat pt. acel ASC, am inteles ca ar fi o functie folositoare, sau are si intek-ul si nu stiu eu? pretul nu este rau, statia a fost cumparat in August, este inca in garantie as fi vrut sa vand Intek-ul plus antena (nu stiu de care este) si sa cumpar presidentul+sirio4000 weekend placut Presidentul este net superior la calitate..........dar vezi ca au scazut preturile la statii,acum un walker cu antena presidenta e vreo 720 ron cu tva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate